Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
alap, a Madrid szinte minden gólját 11-esből lövi, és Ronaldo is. ez van nincs mit tenni..Azért az érdekes, hogy Messi ellen az elmúlt meccseken 3 büntetőt nem ítéltek meg, míg a Realnak az utplsó 3 meccsén mindig befújtak egyet vagy kettőt.
akkor én is mutatok egy érdekeset:G.Gabe írta: Azért az érdekes, hogy Messi ellen az elmúlt meccseken 3 büntetőt nem ítéltek meg, míg a Realnak az utplsó 3 meccsén mindig befújtak egyet vagy kettőt.
ronaldo meg csúnya és sikertelen, nem ?G.Gabe írta:Pepre nem jellemző, hogy "nyomást gyakorol" a bírókra. Most mindenesetre megjegyezte burkoltan, hogy megint nem fújták be a jogos tizenegyest.
Azért az érdekes, hogy Messi ellen az elmúlt meccseken 3 büntetőt nem ítéltek meg, míg a Realnak az utplsó 3 meccsén mindig befújtak egyet vagy kettőt.
Messinek biztos azért nem fújják be, mert szép, gazdag és sikeres.
De Josénak ez nem tűnik fel.MichaaBee írta:Egyébként áldanunk kéne Mourinhót, amiért besegít a Barca játékosok motivációjának fenntartásában. Lehet, hogy rég leeresztettek volna, ha nincs az a kretén a bicskanyitogató megnyilvánulásaival.
ezenkívül Mourinho nélkül a Real fele ennyire se lenne jó, így nekünk muszáj mindig emelni a szintet ahhoz, hogy sikeresek maradjunk. a 2009-es Reallal szemben nem lenne miért hajtani.MichaaBee írta:Egyébként áldanunk kéne Mourinhót, amiért besegít a Barca játékosok motivációjának fenntartásában. Lehet, hogy rég leeresztettek volna, ha nincs az a kretén a bicskanyitogató megnyilvánulásaival.
Ajjaj, micsoda oltás.18Barca99 írta:http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/j ... rt-2097489
Megint büszkék lehetnek a madridisták rá. Hozta a formáját.
shutterisland írta:ja, ezen én is gondolkoztam, hogy akkor, a szuperkupa idején arról volt szó, hogy na majd a madrid ha csúcsformában lesz...csak szerintem azóta nem hogy nem erősödtek, lettek jobb formában, hanem visszaestek, mind egyénileg, mind csapatszinten, mind szervezettségben is.Mezner2 írta:Igazából megint egy X szagú meccset nyert a Real nagy gólkülonbséggel, ez a nagy csapatok ismérve,ezért le a kalappal elottük. DE sztem a mostani játék v épp annak hiánya nagyrészt Mou hibája, nagyon kihegyezte a csapatot a szezon eleji Szuperkupára, és az volt a csúcs amit ez a Real eltud érni, azóta leeresztettek,nem tudatos szezonra való felkészülés,hanem egy Barca verésre készülés volt,ez abból a frusztráltságból adódó hiba ami benne munkál már tobb éve velünk szembe. És nyilván a kovetkező Classicora probálja újra ccsúcsra járatni a csapatot. Az pedig már az ő személyes tragédiája hogy még így sem sikerült elkapniuk minket![]()
hozzáteszem, mi pedig ott gyengén játszottunk magunkhoz képest, abszolút idényeleji forma, azóta talán jobban megy a csapatnak. bár közel sincs még a barcahengerhez.
ja, ezen én is gondolkoztam, hogy akkor, a szuperkupa idején arról volt szó, hogy na majd a madrid ha csúcsformában lesz...csak szerintem azóta nem hogy nem erősödtek, lettek jobb formában, hanem visszaestek, mind egyénileg, mind csapatszinten, mind szervezettségben is.Mezner2 írta:Igazából megint egy X szagú meccset nyert a Real nagy gólkülonbséggel, ez a nagy csapatok ismérve,ezért le a kalappal elottük. DE sztem a mostani játék v épp annak hiánya nagyrészt Mou hibája, nagyon kihegyezte a csapatot a szezon eleji Szuperkupára, és az volt a csúcs amit ez a Real eltud érni, azóta leeresztettek,nem tudatos szezonra való felkészülés,hanem egy Barca verésre készülés volt,ez abból a frusztráltságból adódó hiba ami benne munkál már tobb éve velünk szembe. És nyilván a kovetkező Classicora probálja újra ccsúcsra járatni a csapatot. Az pedig már az ő személyes tragédiája hogy még így sem sikerült elkapniuk minket![]()
teljesen más stílusú játékosok,de a fő különbség,hogy higu inkább ék,míg benzema nem.gianni írta: Szép gólok voltak,amúgy Higuain jobb mint Benzema sztm!
Szép gólok voltak,amúgy Higuain jobb mint Benzema sztm!shutterisland írta:azért pár higu ellenes biztos visszaköpte a bambitferninho írta:azért Higu 2. gólját érdemes megnézni
http://www.youtube.com/watch?v=7IW3Wo5wjE8
nem volt csúnya![]()
egy kicsit simább meccsnek jobban örültem volna, de jó volt ez így.
Callejón góljánál meg CR-nek külön taps...![]()
cr felidegel, hogy adogatja a gólpasszokat...pedig főként emiatt szoktam messit elétenni
azért pár higu ellenes biztos visszaköpte a bambitferninho írta:azért Higu 2. gólját érdemes megnézni
http://www.youtube.com/watch?v=7IW3Wo5wjE8
nem volt csúnya![]()
egy kicsit simább meccsnek jobban örültem volna, de jó volt ez így.
Callejón góljánál meg CR-nek külön taps...