Szerintem "csak" húzódás. Szvsz jobb esetben 2-3 hetet fog kihagyni.d írta:Csúnya volt ez a mai sérülés, ha szakadás akkor elég hosszú időre kieshet, nem jönne ez most jól...
Pedig nem volt rossz. Lendületet visz a csapatba.
Szerintem "csak" húzódás. Szvsz jobb esetben 2-3 hetet fog kihagyni.d írta:Csúnya volt ez a mai sérülés, ha szakadás akkor elég hosszú időre kieshet, nem jönne ez most jól...
akkor ezek szerint nem csak nekem tűnt fel, hogy néha bujúcskázik mostanábanChino írta:Mostanság inkább neki kéne jobban félni, mint Villának.shutterisland írta:mezőnyben egyre kevesebbet hallani a nevét, egyre jobban el van tűnve.
bár ha rúgdossa a gólokat, annyira nem érdekes, de nem először éreztem úgy az utóbbi időben, mint ha pályán sem lenne.
kíváncsi vagyok, ha alexis felépül, és újra belejön, mennyire lesz veszélyben a kezdőtagsága.
Remélem összekapja magát. Látszik, hogy hajt mindig visszaér védekezni, de eelőrejátékban nagyon passzív már meccsek óta.
Mostanság inkább neki kéne jobban félni, mint Villának.shutterisland írta:mezőnyben egyre kevesebbet hallani a nevét, egyre jobban el van tűnve.
bár ha rúgdossa a gólokat, annyira nem érdekes, de nem először éreztem úgy az utóbbi időben, mint ha pályán sem lenne.
kíváncsi vagyok, ha alexis felépül, és újra belejön, mennyire lesz veszélyben a kezdőtagsága.
Én most mezőnymunkáról beszéltem elsősorban, nem a gólokról... Én az alapján ítélem meg az adott játékos teljesítményét. És tudom, hogy az milyen fontos gól volt lélektanilag, de nem mondom azt, hogy jól játszott, mert a pályán töltött 70 perce alatt - kb - volt egy zseniális 15 másodperce - enyhe túlzás, de értitek szerintem. Ha a mezőnybe jobban teljesítene, akkor 1 ilyen gól helyett ki tudott volna alakítani 3 másik gólhelyzetet legalább - elméletben... Ez hülyén hangzik, de remélem érted mire gondolok itt. Messinél is csak azért írtam adatot, mert ez hűen tükrözi azt, hogy mit nyújtott a mezőnyben. Plusz a tegnapi meccsről írtam csak, nem a 2 meccset összegeztem...Varatrix írta:
Lehet kritizáni, de könyörgöm! Azért ne felejtsük el azt a gólját amivel két kézzel húzta ki a csapatot a sz@rból. Az adta meg azt a kis önbizalmat, hogy ne verjen agyon minket a Real. Ne hargudjon senki, de azért ennyire nem kéne Villának neki esni. 2. tétmeccsen azért nem kell még hozni az ásót. Cescnek és Alexisnek, meg a glóriát.
Bocsánat az offért.
Pedroról annyit, hogy egyenlőre jócskán elsöbbséget élvez nálam Alexisnél. Ha nem is a valaha volt leggólérzékenyebb támadónk, de mezőnyben hatalmas.
palesz77 írta:míg Villa szinte 0.
Ezt én is így érzem, de a mostani szezonban ha lehet hierarchiát felállítani akkor abban 4ik helyen van az új érkező chilei!Jövőre ez változhat, s talán már idén is, az biztos örömteli, hogy van merítési lehetőség!Stalkyard írta: Nekem pedig van egy olyan érzésem, hogy Sánchez érkezése inkább a jövőt szolgálja ( csakúgy mint Cesc ), és jövőre Villa szépen lassan kiszorul a kezdőből. Elvégre 30 körül lesz ő is.
Most spec. min a négyen egészségesek.Initom írta:Olyan úgy sem lesz,hogy mind a négyen egészségesek...kizárt.
S ha valamelyik formán kívül van,akkor is lehet cserélni.
Affelayrol,nem is beszéltünk...
+ Affelay, kétségeim vannak az ő játékperceit illetően.Andris írta:Összesen 4 csatárunk van keretben, és képességeik alapján mindannyian potenciális kezdők. Nem hiszem hogy gond lesz év közben. Mindig lesz aki gyengébb, aki fáradt, aki sérült...
Nekem pedig van egy olyan érzésem, hogy Sánchez érkezése inkább a jövőt szolgálja ( csakúgy mint Cesc ), és jövőre Villa szépen lassan kiszorul a kezdőből. Elvégre 30 körül lesz ő is.Bob_Marley írta:Szerintem is egyértelműen Petike előrébb van a rangsorban!Nem hiszem, hogy túlzott jelentősége lenne, hogy Alexis kezdett vasárnap és nem Pedro!Legalábbis remélem, mert borzasztó csalódott lennék, ha egy ilyen kivételes játékost mint Pedro eltékozolnánk Sanchezre!Az alap tizenegy (nevezzük gála 11) ugyanaz marad szerintem mint tavaly, csupán vannak emberek akik beugorhatnak!De ezidáig az alap 11 le tett már egy két dolgot az asztalra, s ami szinte tökéletes nem gondolom, hogy változtatni kellene!
Fogalmam sincs, hogyan fogja a támadó 3ast rotálni Pep, az tény, hogy Pedro iszonyat gyengén játszott a felkészülési meccseken, bár tudjuk róla, hogy ő nyomás alatt tud baromi jól játszani vagy inkább nagyon fontosan/hasznosan játszani. Alexis nagy jól kezdett, ha így folytatja, könnyen kiszoríthatja akár Pedrót, akár Villát.9Dave írta:Ezentúl Alexis több lehetőséget fog kapni mint ő?![]()
Nem tudom hogy vagytok vele, de ha a kettő közül kéne választani, én Pedrora szavazok.