Pedro Rodríguez

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.10.25. 22:15:51

d írta:Csúnya volt ez a mai sérülés, ha szakadás akkor elég hosszú időre kieshet, nem jönne ez most jól...
Szerintem "csak" húzódás. Szvsz jobb esetben 2-3 hetet fog kihagyni.
Pedig nem volt rossz. Lendületet visz a csapatba.
Pavel
Entrenador del Barça

2011.10.25. 22:15:28

Remélem én is, hogy nem komoly a sérülés. Bár az utóbbi időben nagyon gyengén teljesített, ahogy a mai meccsen is.
d
Entrenador del Barça

2011.10.25. 22:13:19

Csúnya volt ez a mai sérülés, ha szakadás akkor elég hosszú időre kieshet, nem jönne ez most jól...
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.03. 21:56:24

én is bírom a srácot, sokat dolgozik, szerény (vagyis annak tűnik :lol: ), és amikor kell, akkor góllal segíti a csapatot.

viszont én alexist jobb képességű játékosnak tartom, és érdekes lesz, ki ragad majd meg a kezdőben. (ha már a játékintelligencia, van elég alexisnek, nem egy buta futó szélső, és ebben fejlődni is fog még.)

villa más tészta..avval, hogy szélen van, kb hasonló teljesítményt hoz szerintem, mint pedro, akinek gondolom a szélső volt a mindenkori posztja.
így őket nem hasonlítanám össze.

félreértések elkerülése végett én csipázom pedrot, de picit olyan véleménnyel vagyok róla (talán busquets és valdes az még így hirtelen) hogy nálunk tökéletes helyen van, amikor kell, hozza a teljesítményt, viszont máshol nem tudom, mennyire állná meg a helyét.

ha minden jól megy, sosem tudjuk meg, jó, hogy itt van pedro...csak abból indult az egész, hogy szerintem mostanság picit szürke, főleg mezőnyben. (barca0417 írásában is lehet az igazság.)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.10.03. 15:47:05

Nekem az egyik kedvencem, s nem hiszem, hogy ő képességekben a leggyengébb lenne!Sőt, a játék intelligenciája nagyobb mint Sancheznek vagy Villának, ez köszönhető annak is, hoy régebb óta ebben a rendszerben dolgozik!Az hoy nem látványos a játéka s nem cselez nem jelent semmit, nem is ez a feladata!Mostanában lehet kevésbé veszik ki a részét egyénileg a támadásban, de a védekzése az egyik legmagasabb szinten van a csapatbó!lÉn meg vagyok vele elégedve maximálisan!
Kép
Kép
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2011.10.03. 11:11:09

Én most megvédeném egy kicsit. Tegnap én azt a kérdést tettem fel magamnak, hogy Pedro milyen poszton is játszik most? Mert szerintem ő sem tudta... Azzal hogy Adriano jobboldali kp volt, Pedronak nem volt helye azon az oldalon. A másik oldalon Villának több helye volt a szélen, mert mögötte Thiago játszott, aki nem annyira szélső, és nem is csak a vonal mellett volt. Pedro viszont sokat volt középen tegnap, ahol meg Messi van. Sok helyen feltűnt, de szerintem nem találta a helyét a pályán tegnap, nem volt egyértelmű a feladata.
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.03. 01:41:48

Chino írta:
shutterisland írta:mezőnyben egyre kevesebbet hallani a nevét, egyre jobban el van tűnve.
bár ha rúgdossa a gólokat, annyira nem érdekes, de nem először éreztem úgy az utóbbi időben, mint ha pályán sem lenne.
kíváncsi vagyok, ha alexis felépül, és újra belejön, mennyire lesz veszélyben a kezdőtagsága.
Mostanság inkább neki kéne jobban félni, mint Villának.
Remélem összekapja magát. Látszik, hogy hajt mindig visszaér védekezni, de eelőrejátékban nagyon passzív már meccsek óta.
akkor ezek szerint nem csak nekem tűnt fel, hogy néha bujúcskázik mostanában :D
pedig még cserélgették a helyüket villával is, vagy is fel-feltűntek mind a két oldalon ma, de keveset van játékban pedrito.

onnan tudom, mert mindig elmosolyodok, mikor kalimpál a kezével a labda után futás során, és ez egyre ritkább.

picit off : az én személyes gondolatom, hogy a 4 támadónk közül (ibit nem veszem ide most) szerintem ő a leggyengébb képességű, mégis olykor kihagyhatatlannak érzem, mert aki többek közt bl-ben (akár döntőben is) vagy a realnak rúg fontos gólokat, nem beszélve arról, hogy amúgy egy hajtós, védekezésben sokat segítő, csupaszív srác, annak helye van a csapatban.
Chino
Llegenda del Barça

2011.10.03. 01:22:44

shutterisland írta:mezőnyben egyre kevesebbet hallani a nevét, egyre jobban el van tűnve.
bár ha rúgdossa a gólokat, annyira nem érdekes, de nem először éreztem úgy az utóbbi időben, mint ha pályán sem lenne.
kíváncsi vagyok, ha alexis felépül, és újra belejön, mennyire lesz veszélyben a kezdőtagsága.
Mostanság inkább neki kéne jobban félni, mint Villának.
Remélem összekapja magát. Látszik, hogy hajt mindig visszaér védekezni, de eelőrejátékban nagyon passzív már meccsek óta.
Forca Barca!!!!
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.03. 00:15:57

mezőnyben egyre kevesebbet hallani a nevét, egyre jobban el van tűnve.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.09.14. 11:20:28

A gólja, amolyan tipikus "Pedros" volt. Hihetetlen, hogy ezekre a labdákra mindig ő érkezik, mindig a legjobb pillanatban. Remélem kinyílik nála is a gólzsák...
MatyiG
Adminisztrátor

2011.08.30. 13:14:22

Van valami fejlemény a sérüléséről, vagy nem komoly?
Remélem tud játszani a Sociedad ellen. :)
Capon
Llegenda del Barça

2011.08.22. 23:13:52

Csak pislogtam, hogy elidegeskedni a helyzeteit :shock: pedig ő aztán kegyetlenül be szokta varrni ha lehetősége van gólt rúgni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
edermatyi
Barça B

2011.08.18. 12:24:53

szerintem Pedróra nagyon pozitívan hatott Sánchez érkezése, mivel így érzi hogy mutatnia kell vmit ha benn akar maradni a csapatban. Rengeteget mozog és jó pár cselt is kipróbál:) Villán viszont nem érzem ezt a + motivációt...
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.08.18. 11:39:20

Varatrix írta:
Lehet kritizáni, de könyörgöm! Azért ne felejtsük el azt a gólját amivel két kézzel húzta ki a csapatot a sz@rból. Az adta meg azt a kis önbizalmat, hogy ne verjen agyon minket a Real. Ne hargudjon senki, de azért ennyire nem kéne Villának neki esni. 2. tétmeccsen azért nem kell még hozni az ásót. Cescnek és Alexisnek, meg a glóriát.

Bocsánat az offért.

Pedroról annyit, hogy egyenlőre jócskán elsöbbséget élvez nálam Alexisnél. Ha nem is a valaha volt leggólérzékenyebb támadónk, de mezőnyben hatalmas.
Én most mezőnymunkáról beszéltem elsősorban, nem a gólokról... Én az alapján ítélem meg az adott játékos teljesítményét. És tudom, hogy az milyen fontos gól volt lélektanilag, de nem mondom azt, hogy jól játszott, mert a pályán töltött 70 perce alatt - kb - volt egy zseniális 15 másodperce - enyhe túlzás, de értitek szerintem. Ha a mezőnybe jobban teljesítene, akkor 1 ilyen gól helyett ki tudott volna alakítani 3 másik gólhelyzetet legalább - elméletben... Ez hülyén hangzik, de remélem érted mire gondolok itt. Messinél is csak azért írtam adatot, mert ez hűen tükrözi azt, hogy mit nyújtott a mezőnyben. Plusz a tegnapi meccsről írtam csak, nem a 2 meccset összegeztem...

on:

Pedro meg valóban, nálam is ő a 2. számú támadó Messi után. Hihetetlenül fontos tagja a csapatnak, pedig olyan nagy extrát nem nyújt általában. De mégis, ilyen tökéletes helyezkedést, és ennyi mezőnymunkát... Plusz a kapu előtt könyörtelen... Kincs ez az ember!
Varatrix
Director del Fútbol

2011.08.18. 11:09:53

palesz77 írta:míg Villa szinte 0.

Lehet kritizáni, de könyörgöm! Azért ne felejtsük el azt a gólját amivel két kézzel húzta ki a csapatot a sz@rból. Az adta meg azt a kis önbizalmat, hogy ne verjen agyon minket a Real. Ne hargudjon senki, de azért ennyire nem kéne Villának neki esni. 2. tétmeccsen azért nem kell még hozni az ásót. Cescnek és Alexisnek, meg a glóriát.

Bocsánat az offért.

Pedroról annyit, hogy egyenlőre jócskán elsöbbséget élvez nálam Alexisnél. Ha nem is a valaha volt leggólérzékenyebb támadónk, de mezőnyben hatalmas.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.08.18. 10:55:18

Pedro szerintem tegnap jól játszott. Tény hogy volt már jobb meccse is, de én most is meg voltam vele elégedve. Az elején még Coentraot is megforgatta párszor, pedig tőle ez szokatlan... Legjobban amúgy az tetszett tőle, amikor az első Real gól után rögtön egy kontrából visszahúzta a lasztit elküldve ezzel a védőjét, majd lőtt egy hatalmasat. Nem sok kapus fogta volna meg, de hát most pont Casillas állt ott... A mezőnymunkája meg megint emberfeletti volt, ott röhögtem magamban, ahogy a 80-90. perc körül a kezeivel kapálózva lohol át a túloldalra... :lol: Hatalmas ahogy sprintel... :lol:

És számomra nem kérdés ezek után, hogy kit hagynék ki a következő meccsről, Messi 2 gól 1 gólpassz, Pedro egy elég szép teljesítmény - szerintem -, míg Villa szinte 0.
d
Entrenador del Barça

2011.08.17. 17:54:26

Innentől kezdve nem hiszem, hogy ez annak a kérdése, hogy ki kit szeretne kihagyni. Végre van konkurencia harc, kompromisszumok nélkül ki lehet hagyni valakit a támadósorból, az fog játszani, aki a legjobban teljesít. Tökéletes!
DaveN
Jugador del Barça

2011.08.17. 11:14:41

egyfelől örülök Sanchez érkezésének, viszont így már komoly probléma felállítani a kezdőcsapatot (középpályán ugyanez a helyzet), nagyon félek tőle hogy Pedro kevesebb lehetőséget fog kapni. Bőven megérdemli a szorgalma miatt h kezdő legyen, ráadásul szerintem rendkívül hasznos is, főleg védekezésben, letámadásban. Elképesztően értékes játékos, ráadásul még saját nevelés is, kár lenne elvenni a kedvét. Persze Alexis is hamarosan elérhet hasonló szintre ezen a téren, legalábbis az alapján amit a Real ellen láttunk.

szívem szerint Villát többször raknám padra, mert bár őt is szeretem de talán az ő kiesése a legkevésbé gázos. Messit nyilván nem lehet nem játszatni, a Pedro-Alexis-Villa trióból meg hát ugye csak 2 fér el a pályán.

legjobb az lenne sztem ha ebből a 4 játékosból folyamatos rotációban kezdene 3, a negyedik (aki éppen padozik) pedig 60. perc körül beállva lendíthetne a csapaton.
www.joszaki.hu

"Az emberek majd megvitatják, milyen volt a játékvezető, nekem azonban nincs erőm ehhez. Most csak élvezni akarom, amit elértünk." (Josep Guardiola)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.17. 11:13:36

Stalkyard írta: Nekem pedig van egy olyan érzésem, hogy Sánchez érkezése inkább a jövőt szolgálja ( csakúgy mint Cesc ), és jövőre Villa szépen lassan kiszorul a kezdőből. Elvégre 30 körül lesz ő is.
Ezt én is így érzem, de a mostani szezonban ha lehet hierarchiát felállítani akkor abban 4ik helyen van az új érkező chilei!Jövőre ez változhat, s talán már idén is, az biztos örömteli, hogy van merítési lehetőség!
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2011.08.17. 11:13:27

Initom írta:Olyan úgy sem lesz,hogy mind a négyen egészségesek...kizárt.
S ha valamelyik formán kívül van,akkor is lehet cserélni.

Affelayrol,nem is beszéltünk...
Most spec. min a négyen egészségesek.
recrea
Llegenda del Barça

2011.08.17. 11:12:02

Andris írta:Összesen 4 csatárunk van keretben, és képességeik alapján mindannyian potenciális kezdők. Nem hiszem hogy gond lesz év közben. Mindig lesz aki gyengébb, aki fáradt, aki sérült...
+ Affelay, kétségeim vannak az ő játékperceit illetően.
Initom
Entrenador del Barça

2011.08.17. 11:11:52

Olyan úgy sem lesz,hogy mind a négyen egészségesek...kizárt.
S ha valamelyik formán kívül van,akkor is lehet cserélni.

Affelayrol,nem is beszéltünk...
Abi & Tito
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.08.17. 11:10:13

Bob_Marley írta:Szerintem is egyértelműen Petike előrébb van a rangsorban!Nem hiszem, hogy túlzott jelentősége lenne, hogy Alexis kezdett vasárnap és nem Pedro!Legalábbis remélem, mert borzasztó csalódott lennék, ha egy ilyen kivételes játékost mint Pedro eltékozolnánk Sanchezre!Az alap tizenegy (nevezzük gála 11) ugyanaz marad szerintem mint tavaly, csupán vannak emberek akik beugorhatnak!De ezidáig az alap 11 le tett már egy két dolgot az asztalra, s ami szinte tökéletes nem gondolom, hogy változtatni kellene!
Nekem pedig van egy olyan érzésem, hogy Sánchez érkezése inkább a jövőt szolgálja ( csakúgy mint Cesc ), és jövőre Villa szépen lassan kiszorul a kezdőből. Elvégre 30 körül lesz ő is.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Andris
Adminisztrátor

2011.08.17. 11:09:21

Összesen 4 csatárunk van keretben, és képességeik alapján mindannyian potenciális kezdők. Nem hiszem hogy gond lesz év közben. Mindig lesz aki gyengébb, aki fáradt, aki sérült...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
recrea
Llegenda del Barça

2011.08.17. 10:52:57

9Dave írta:Ezentúl Alexis több lehetőséget fog kapni mint ő? :?
Nem tudom hogy vagytok vele, de ha a kettő közül kéne választani, én Pedrora szavazok.
Fogalmam sincs, hogyan fogja a támadó 3ast rotálni Pep, az tény, hogy Pedro iszonyat gyengén játszott a felkészülési meccseken, bár tudjuk róla, hogy ő nyomás alatt tud baromi jól játszani vagy inkább nagyon fontosan/hasznosan játszani. Alexis nagy jól kezdett, ha így folytatja, könnyen kiszoríthatja akár Pedrót, akár Villát.
Lezárt