Nah, megejtettem a sorsolást, tovább nem érdemes várni szerintem, írtam nekik püt is, de azóta sem láttam őket fent.
A sorsolásnál az első kalaposok az előző verseny alapján választódtak ki. (mivel nincs kurdt,így Socio66 lett a 4. kiemelt)
A többieket pedig úgy sorsoltam ki,hogy lehetőleg más mezőny legyen az aktuális csoportokban,mint az első bajnokságnál, így mindenki játszik mindenkivel élesben is. Már amennyire lehetséges volt.
Íme a csoportok:
A csoport:
S.Agüero (S.Matyi)
Slither (-Eurobarca-)
Initom (Initom)
Csababarca (csabav2)
9Dave (9Dave)
B csoport:
Ozsi (Ozsi)
FTCSikiHun (csakafradi)
Mihu (Michael_Black)
levproff (levproff)
ferninho (ferninho0817)
C csoport:
PUYOL (P-U-Y-O-L-)
Messiboy19 (Krisztinv11)
Fecooo (nevemsenki)
Bob_Marley (sambarca)
Sjay (sjay +számok)
D csoport:
Socio66 (socio66)
fcbarca0827 (facbarca0827)
Maki (maki9191)
bowlinggolyo (?)
faithnomore (?)
5nyert game-ig megy minden meccs, 4-4 esetén két game különbséggel kell nyerni. Az első kettő jut tovább minden csoportból, 2es holtverseny esetén egymáselleni eredmény számít, 3as (vagy nagyobb számú) holtverseny esetén pedig a game arány azok között akik azonos pontszámmal állnak (többiek elleni arány nem számít).
A negyeddöntők 6, az elődöntők 8, míg a Döntő 10.nyert game-ig tart. Természetesen legalább két game különbséggel kell nyerni mindig.
Kieséses szakasz:
A1-C2, A2-C1, B1-D2, B2-D1
A2-C1 győztese B1-D2 győztesével játszik
A1-C2 győztese B2-D1 győztesével játszik
Ha van még valami kérdés,szívesen válaszolok, jó lenne ha keddig, szerdáig vége lenne a csoportkörnek. De nincs korlát,csak jó lenne
Mindenkinek jó játékot!