P.U.Y.O.L. írta:Pavel írta:Az Espanyol mindig lefekszik nekik.
Ezt a "lefekvős" badarságot azért elfelejthetnénk már végre...(a madridisták is hangoztatják, hogy ellenünk kik "fekszenek le". Mindkettőt lehetne már mellőzni.)
szerintem ebben ott van az igazság, hogy sok csapat eleve úgy megy ki a barca vagy real ellen, hogy már bele van kalkulálva a vereség, és ha jövőhéten egy könnyebb meccs jön nekik, arra tartalékolnak, hiszen nekik "ott kell megmutatni", ott kell pontot szerezni.
igazából rossz felfogás ez, mivel egy sportoló nem állhat úgy oda, hogy úgyis kikapunk, meg kell tenni mindent a sikerért...csak nekik azt is át kell értékelni, hogy ha kihajtják magukat mint az állat, csomóan besárgulnak (esetleg piros..) és megdöglenek a pályán, 90%, hogy úgy is kikapnak (csak mondjuk 5-0 helyett 2-0) , viszont így romlanak az esélyeik a kövi meccsre.
nehéz ügy, de én ennek tudom be valahol a 8-0-kat, hogy az ellenfél már középkezdésnél feladja.
láttunk ellenpéldát..levante, racing real ellen, sociedad ellenünk...meg is lett az eredménye...persze ahhoz sem volt elég a küzdés, kellett a szerencse is, akár a bíró is.