Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ha valakinek szurkolsz akkor nem tök mindegy, kik játszanak ott? Nem tudom nálad, hogy van, de engem a válogatott meccseknél teljesen hiden hagynak a klubbok. Mellesleg megjegyzem nem szurkolok különösebbe a spanyolknak. Ott vannak a németek vagy a franciák, akik a kedvenceim, náluk teljesen hidegen hagy, hogy ki lövi a gólt, a lényeg, hogy nyerjenek. Ugyanúgy örülök egy Benzema vagy egy Özil gólnak, mint egy Abidal vagy Schweinstegier gólnak, ha gólt kell szerezni...messideco írta:Ilyenkor is jo spanyoloknak szurkolni? Madridista kezdovel?Nem tamadaskent, csak kerdem...
Ez a kérdés mennyire foglalkoztatott Robbennel, Sneijderrel, van der Vaarttal, Huntelaarral?messideco írta:Ilyenkor is jo spanyoloknak szurkolni? Madridista kezdovel?Nem tamadaskent, csak kerdem...
Nem vallom magam spanyol fannak, de ha nézem őket, akkor nem tudok nem nekik szorítani, persze ha nem a hollandok ellen tolják, ezt Te is tudodmessideco írta:Ilyenkor is jo spanyoloknak szurkolni? Madridista kezdovel?Nem tamadaskent, csak kerdem...

Valójában Albiol helyén Puyí, és Albiol Ramos helyénab1daL írta:Ramos helyén Puyi.

Jó kis pörgős meccs, Xavi azért nem felejtett el focizni (értem alatta a csodapasszokat) ...lluisllach89 írta:Kezdő: (4-3-3): Casillas; Ramos, Pique, Albiol, Arbeloa; Busquets, Alonso, Xavi; Silva, Torres, Mata.
Cserék: Reina, Puyol, Javi Martinez, Villa, Cazorla, Thiago, Llorente
Szerk.: Xavi assist, Mata gól
Szerk2: Silva assist, Xabi Alonso golazo.

Így van!shutterisland írta: ez gondolom b.aszk rangadó lett volna, csak kicenzúrázta ?

ez gondolom b.aszk rangadó lett volna, csak kicenzúrázta ?Barcaman14 írta:
A [auto_cenzúra] rangadó jó kis meccs volt, Llorente duplával nyert a Bilbao, a Sociedad gólját Inigo Martinez a saját térfeléről rúgta!

elég szomorú. mindenfajta színészkedést és brutalitást utólag elmeszelnék. előbb 2,majd 4-6-8 meccsreLionel85 írta:Szerintem az utólagos eltiltás csak angoloknál divat. A spanyolok csak akkor cselekszenek, ha vér folyik... Vagy még akkor sem...ab1daL írta:bence-barca által linkelt videóhoz meg no comment. Az ilyeneknek nyugodtan neki engedném Pepét. Amúgy itt nincs olyan, hogy visszanézik videóról és utólag eltiltják? Ha sokat ezért nem is adnának, de 2-2 meccs mehetne... Bár ez a Navarro gyereket nem hatná meg, mindig is egy alattomos senki volt, Spahicrol meg eddig nem tudtam sokat.
Szerintem az utólagos eltiltás csak angoloknál divat. A spanyolok csak akkor cselekszenek, ha vér folyik... Vagy még akkor sem...ab1daL írta:bence-barca által linkelt videóhoz meg no comment. Az ilyeneknek nyugodtan neki engedném Pepét. Amúgy itt nincs olyan, hogy visszanézik videóról és utólag eltiltják? Ha sokat ezért nem is adnának, de 2-2 meccs mehetne... Bár ez a Navarro gyereket nem hatná meg, mindig is egy alattomos senki volt, Spahicrol meg eddig nem tudtam sokat.

Hát igen az se volt egy potyaferninho írta:a poén, hogy Pedro Leóné is volt ekkora....soadroli írta:Baptista mekkora gólt vert

a poén, hogy Pedro Leóné is volt ekkora....soadroli írta:Baptista mekkora gólt vert

Az mi?Game90 írta:Kikapcsolták a légkondit vagy mi?
http://indavideo.hu/video/Pandiani_kics ... ato_vegere