Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagy baj lenne, ha az irodalmat szó szerint kezdenénk el értelmezniBob_Marley írta:Első megrovást irodalom órán kaptam!Nem igazán voltunk az irodalom meg én nagy barátságban!A verselemzéseken rendszeresen vitáztunk a tanárommal!Miután én eléggé reál beállítottságú voltam, nem fogtak meg a versek!Megtanultam, ismertem a költőket, írókat, s snitt!
Szóval elemzésben voltunk, s jött egy ilyen sor, hogy hold kerek fényénél!Én meg mondtam a tanárnak, hogy 1; a hold nem kerek 2; a fény pláne nem lehet kerek így ennek nincs értelme!De nem igazán értette a fekete humort, s próbálta elmagyarázni, de én meg már dacból sem, s elkezdtem a gömb mint testet magyarázni neki, s ezen berágott, én meg fogtam magam felálltam és kimentem!
És ehhez kapcsolódóan ott van pl a vadakat terelő juhász sor az Aludj el szépen kis Balázsban, hát ennek sincs semmi értelme!A vadak azért vadak, mert nem tereli senki, a juhász meg pláne nem vadakat terel, hanem birkákat, a birka meg nem vadállat, igazi paradoxon!Hogy egy klasszikust idézzek!
Meg betört ablakok miatt volt intő stb, nem voltam én sem egy jó gyerek, iszonyat makacsul álltam dolgokhoz!
Shutter én is teljesen ilyen voltamshutterisland írta:nem biztos, hogy kibírnám, elég hirtelen tudok robbanni, ha úgy érzem, trollkodnak velem, ezt meg nem hiszem, hogy tolerálnák.daffy írta:shutterisland!
az egyetemen a tanárok olyanokat művelnek,amiket középiskolás fejjel nem is mersz gondolni,sőt még a rémálmod is távol van tőle sajnos. ha eljutsz odáig,akkor óvatosan kell bunkózni,mert ott már tényleg megjárod
de mesélhetsz pár sztorit
ja a kedvencem (középsulis) kifelejtettem : mikor te NEM ehetsz-ihatsz órán, a tanár bejön a kis kávéval meg almával, azt tolja órán
hogy egy gyors példát mondjak. mérnöki fizika: az a helyes eredmény,amit a tanár számol. nem a megoldás,nem amit a számológép kiad,nem amit te számolsz,amit a tanár! ha megoldod helyesen a zh-ba és a tanárnak más jött ki,akkor sem a tiéd a jóshutterisland írta:nem biztos, hogy kibírnám, elég hirtelen tudok robbanni, ha úgy érzem, trollkodnak velem, ezt meg nem hiszem, hogy tolerálnák.daffy írta:shutterisland!
az egyetemen a tanárok olyanokat művelnek,amiket középiskolás fejjel nem is mersz gondolni,sőt még a rémálmod is távol van tőle sajnos. ha eljutsz odáig,akkor óvatosan kell bunkózni,mert ott már tényleg megjárod
de mesélhetsz pár sztorit
ja a kedvencem (középsulis) kifelejtettem : mikor te NEM ehetsz-ihatsz órán, a tanár bejön a kis kávéval meg almával, azt tolja órán
Egyetértek, tisztelni kell ráadásul az iskola nem a demokrácia helye, ha nincs igaza a tanárnak, akkor is néha hallgatni kell, kompromisszumot kötni, addig amíg komolyabb bajod nincs belőle persze. Gyerekként ( mert a középiskolások 90%-a 18 év alatti) mindenképp tisztelni kell a kort és a tudást és nem szabad magad okosabbnak érezni náluk. Most középiskolás elsős húgom jó tanuló,de ő is ilyen nagyszájú és borzasztó erős az igazságérzete, talán túlságosan is, úgy hogy küzdünk vele elegettorrentkiller írta:Az ég világér nem szeretnélek leszólni, de ezek közül azért a legtöbb irdatlan nagy pofátlanság. Én sem voltam középsuliban mintagyerek, de ilyeneket azért nem engedtem meg magamnak. A tanárt akkor is tisztelni kell (legalábbis nem visszapofázni neki ilyeneket) ha egy shrekkkfej. Ő már tett le valamit az asztalra, diplomát szerzett, amitől te (meg én is) még nagyon messze vagy.shutterisland írta:ha már suli, én kereskedelmi suliban jártam (megbuktattak, eljöttem), és utolsó előtti évre már annyira elkocsrult a viszony 3-4 tanárral, hogy ilyenek voltak : ...
Ilyen beszólások meg hasonló dolgok után csodálkozol, ha utáltak a tanárok?
nem biztos, hogy kibírnám, elég hirtelen tudok robbanni, ha úgy érzem, trollkodnak velem, ezt meg nem hiszem, hogy tolerálnák.daffy írta:shutterisland!
Ha ez így is van, akkor sem ez a módja szerintem. Először az osztályfőnökkel kell beszélni hogy ez meg ez van. Ha ekkor sincs semmi változás, akkor lehet magasabb fórumokon (igazgató stb.) reklamálni.shutterisland írta:
hja, igazad van, de aki első tanítási nap (9.-ben) kijelenti nekem, hogy szivatni fog, mert tetoválásaim vannak (így is tett, de keményen), vagy a másik, akinek a lányával volt egy kis ügyem, aztán otthagytam egy másikért, és ezért úgy [auto_cenzúra], hogy a matekdogában egy egyenletben 8x8-ra véletlen nem azt írtam, hogy 64, hanem hogy 46 (az egyenlet többi része jó) és akkor áthúzza az EGÉSZ dolgozatom, ELEMI HIBA néven, és NULLÁST ad jegynek rá...az korrektebb ?![]()
Az ég világér nem szeretnélek leszólni, de ezek közül azért a legtöbb irdatlan nagy pofátlanság. Én sem voltam középsuliban mintagyerek, de ilyeneket azért nem engedtem meg magamnak. A tanárt akkor is tisztelni kell (legalábbis nem visszapofázni neki ilyeneket) ha egy shrekkkfej. Ő már tett le valamit az asztalra, diplomát szerzett, amitől te (meg én is) még nagyon messze vagy.shutterisland írta:ha már suli, én kereskedelmi suliban jártam (megbuktattak, eljöttem), és utolsó előtti évre már annyira elkocsrult a viszony 3-4 tanárral, hogy ilyenek voltak : ...
Erről jut eszembe.shutterisland írta:ha már suli, én kereskedelmi suliban jártam (megbuktattak, eljöttem), és utolsó előtti évre már annyira elkocsrult a viszony 3-4 tanárral, hogy ilyenek voltak :
- na nézzük a felelőőőőt...őőő...gera dávid. (trollface)
- de tanárnő múltkor is én feleltem!
- de a múltkori egyes volt, itt a lehetőség javítani...
FtcSikiHun írta:ennyiért?S.Agüero írta:Tegnap megkaptam életem első osztályfőnökijét!![]()
![]()
![]()
Azért, mert fociztunk az első óra előtt a napköziben és az első óráról 10 percet késtünk...![]()
![]()
én 5.ben kaptam azért majdnem mert kiugrottam az ablakon. de mivel év eleje volt nem kaptam. aztán 6.ban minden tesióráról kiküldtek mert rossz voltam, ott kaptam egy szaktanárit. még 6.ba folyton csesztettünk egy csajt, azért osztályfőnöki. tavaly 9be (szóval első középsulis évembe) meg már az 1. hónapba bejött beszélni velünk az igazgató. baromi jó osztályunk van![]()
0.ba kevés tantárgyunk volt, most 1.be bejött minden, új tanárok, mindenki úgy jött, hogy sokat hallottam már rólatok. az egész tanári rólunk beszél![]()
eddig a 9.-10. osztlyátálag valami ilyesmi:
12 osztályfőnöki, 4 szaktanári, 1 igazgatói beszélgetés
Is, de ez inkább családi..TT írta:a nők...mi?Victor_Valdes írta:Ja ezt így, kicsit elszakadt a húr egy fél éve fejben, és azóta nem sikerült rendbe tenni a dolgokat, meg is látszik rendesen rajtam..
a nők...mi?Victor_Valdes írta:Ja ezt így, kicsit elszakadt a húr egy fél éve fejben, és azóta nem sikerült rendbe tenni a dolgokat, meg is látszik rendesen rajtam..