Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A ki mit érdemelt volna csak arra írtam, a hétvégén úgy reagáltál, hogy az MU megrázta magát a Pool ellen!És a Pool nem kiscsapat!ozsimiki írta:Jó, majd említsd meg ezentúl minden kis-közép csapat és minden nagy csapat meccse után,h mit érdemelt volna a kis csapat. Ugyanis temérdek esetben van úgy,hogy kicsit többet érdemelnének,de a nagy csapat rutinból azért behúzza még is. Legalább a M.U. esetében mindig képes vagy megjegyezni, következetes vagy![]()
Chelsea számolatlanul mutatta ezt be az elmúlt években, ahogy még elég sok nagy csapat is.
Inter meccsnél miért nem teszel említést,h mit érdemelt a Lille? (nem láttam,de fura mód, ott csak az van megjegyezve,h nyertetek, persze lehet,h gálázva az ellenfél csak asszisztált...de lehet h nem...)
Az Ajax még nagy izgalmakat fog neked tartogatni ma, főleg,hogy tegnap nyertek idegenben 2-0ra.messideco írta:Ma gőzerővel szurkolok a Barca-Ajax-Arsenal triónak, de a Porto és Milan meccse is fontos a szelvényem miatt
játszik....ozsimiki írta: Amúgy CR játszik mostanában? csak mert merőben fura,hogy a csapata 3-4 gólokat lő folyamatban, ő meg nincs az eredményjelzőn.
Aguero megmentette őketozsimiki írta:Jééé tényleg tv2 és Bl![]()
Napoli-Bayern kevéssel a vége előtt 1-1, City igazán nyerhetne ha akar még valamit a csoportban.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bl ... re-2098876Sztilo írta:Megkérdezhetem, hogy hol olvastad?Pavel írta:Most olvastam, hogy a TV2 fogja adni keddtől a BL meccseket.
Állítólag kaptak egy kis dorgát az UEFA-tól.
Kíváncsi vagyok rá
Hát ennek fényében valóban jó lenne minél előbb lezárni a csoportelsősség kérdését.shutterisland írta:ja, és kíváncsiságból megnéztem, bl-ben mikor játszanánk a legjobb 16 között.
na már most, a bajnokságban pedig ez lesz :Round of 16
The first legs will be played on 14, 15, 21 and 22 February, and the second legs will be played on 6, 7, 13 and 14 March 2012.
02.19 - valencia (h)
02.26 - atletico m. (i)
03.18 - sevilla (i)
szóval azért tényleg jó lenne elkerülni a legkeményebb ellenfeleket a 16 között, így is erős menet lesz.
következő körben meg jöhet bárki, akkor ilyen mallorca meg zaragoza meg bilbao (itthon) elleni meccsek lesznek közben a bajnokságban.
akkor jobban el lenne osztva, nem kéne minden héten rangadót játszani.![]()
bár amúgy tökmind1, csak most érdekességképp írtam be.
Tevez egyszerűen buta. Azt hiszem mindent elmond róla, h 5 év alatt minimálisan sem tanult meg angolul. Nem egy iq betyár, plusz még ott van a dél-amerikai habitus is. Nagyon problémás játékos, hosszabb ideig képtelen jó teljesítményre, nekem ingyen se kellene.LG írta: Tevez meg amúgy is egy tuskó. Én Mancini helyében kiraknám egy időre a csapatból, h gondolkozzon el. Bár nem hinném, h elfog, nagyon nincs rendben fejben a gyerek.
na már most, a bajnokságban pedig ez lesz :Round of 16
The first legs will be played on 14, 15, 21 and 22 February, and the second legs will be played on 6, 7, 13 and 14 March 2012.
Na egy MU-Realra nagyon kíváncsi lennék én is.shutterisland írta:nem láttam a meccsüket (bajnokit is 2-3at csíptem el) de szerintem azért AVB keze munkája meg fog látszódni a csapaton, szervezettnek tűnnek nekem.Capon írta:Hát a MU-t nem lenne jó kikapni az biztos
Említed a Chelseat. Szerintem ők idén már nem képviselnek olyan nagy játékerőt. Persze lehet belelendülnek, de jelenleg kicsit sem tartok tőlük. Sőt szerintem egy Marseille jobban megizzasztaná most a csapatot mint a Chelsea. (te hogy gondolod?) Vagy csak én írom le nagyon a kékeket?
tavaszra tuti erősebbek lesznek, mint most, szóval azért én őket is elkerülném.
nagyon messze van még, de ha lehet, 16 között még ne jöjjön azért sztárcsapat, szívesen meghagynám a chelsea/mu duó egyikét a realnak, arra igen kíváncsi lennék.
nem láttam a meccsüket (bajnokit is 2-3at csíptem el) de szerintem azért AVB keze munkája meg fog látszódni a csapaton, szervezettnek tűnnek nekem.Capon írta:Hát a MU-t nem lenne jó kikapni az biztos
Említed a Chelseat. Szerintem ők idén már nem képviselnek olyan nagy játékerőt. Persze lehet belelendülnek, de jelenleg kicsit sem tartok tőlük. Sőt szerintem egy Marseille jobban megizzasztaná most a csapatot mint a Chelsea. (te hogy gondolod?) Vagy csak én írom le nagyon a kékeket?