Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

Szívesen megnézném hogy mit tud,szerintem kaphat egy 20-25 percet,főleg annak tükrében,hogy ő az egyetlen támadó csere a padon,és valakit a nagy hármasból azért pihentethetnénk a végén!
 Szívesen megnézném hogy mit tud,szerintem kaphat egy 20-25 percet,főleg annak tükrében,hogy ő az egyetlen támadó csere a padon,és valakit a nagy hármasból azért pihentethetnénk a végén!

Max , Adriano
 Max , Adriano   A 3-4-3-at úgyis kell még gyakorolni, ráadásul az olyan csapatok ellen akik nem képviselnek akkora játékerőt (és nem kontráznak annyira jól) hasznosabb is ez a kockázatosabb támadó felállás. Cescet szerintem megtartjuk hétvégére!
 A 3-4-3-at úgyis kell még gyakorolni, ráadásul az olyan csapatok ellen akik nem képviselnek akkora játékerőt (és nem kontráznak annyira jól) hasznosabb is ez a kockázatosabb támadó felállás. Cescet szerintem megtartjuk hétvégére!

De ütni kell a BATE-t akkor is, ha Messi kezdene a kapuban. Nem érdekel semmilyen kifogás, nyerni kell és kész. Thiago remélem villant
 De ütni kell a BATE-t akkor is, ha Messi kezdene a kapuban. Nem érdekel semmilyen kifogás, nyerni kell és kész. Thiago remélem villant