Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
hehh, vallásnak be akarom írni, hogy messinizmus, a "családi,baráti közösségben milyen nyelvet használ"-hoz meg a katalánt.lui1698 írta:Szerintem csak akkor, ha legalább 5 éve gyakorlod a Jedi vallást, és nem élsz egy háztartásban 3-nál több ex amerikai elnökkel.shutterisland írta:megkaptuk ezt a népszámlálós kérdőivet.
a kérdésem a következő...
muszáj reális adatot megadni ? be akarom írni, hogy katalán vagyok, napenergiával fűtünk, meg ilyesmi.
Szerintem csak akkor, ha legalább 5 éve gyakorlod a Jedi vallást, és nem élsz egy háztartásban 3-nál több ex amerikai elnökkel.shutterisland írta:megkaptuk ezt a népszámlálós kérdőivet.
a kérdésem a következő...
muszáj reális adatot megadni ? be akarom írni, hogy katalán vagyok, napenergiával fűtünk, meg ilyesmi.

ja, az vicces voltmessideco írta:kurdt: bocsi, csak épp dolgom akadtAmúgy kétszer öngól miatt nyertem
A feketét beütötted

ja, épp engem alázlevproff írta:Azt írja, hogy játszik a bu.zija.S.Agüero írta:Na megjöttem.
kihívhat bárki!
nevem:S.Matyi
nem jön senki?![]()

Azt írja, hogy játszik a bu.zija.S.Agüero írta:Na megjöttem.
kihívhat bárki!
nevem:S.Matyi
nem jön senki?

jaja,jó meccs volt:)fcbarca0827 írta:Ja, hogy te közbe ide írtál?csababarca írta:hány győzelemig menjünk? 3/5?Most, már egyértelmű?
Jó meccs volt!
Viszont!L.Messi 10 írta:Köszönöm a játékot Kurdt, nagyon jól tolod1-3

Ja, hogy te közbe ide írtál?csababarca írta:hány győzelemig menjünk? 3/5?
De fogadjunk, hogy direkt kiléptél, hogy nyerjél9Dave írta:Nah, Firefox, nyertem 4 - 3 -ra azért elég szoros volt.![]()
Mennyit bénáztunk azér mindketten xD
hány győzelemig menjünk? 3/5?fcbarca0827 írta:Ja semmi különös, csak tudtam, hogy te úgyis beszállsz.messideco írta:Miért vártad
Na,ha valaki játszani akar az hívjon ki engem.Nevem ugyanaz, mint itt.
így is mondhatjuk...levproff írta: de lehet.![]()
az gond?![]()

de lehet.kurdt írta:nem ment le véletlen a fehér is?levproff írta:csak azért, mert beütöttem a szemköztibe és azt írta, hogy a gyerek nyert.

nem ment le véletlen a fehér is?levproff írta:csak azért, mert beütöttem a szemköztibe és azt írta, hogy a gyerek nyert.