Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Firefox
Capitá del Barça

2011.10.02. 17:09:32

nekem működik :wink:
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
soadroli
Llegenda del Barça

2011.10.02. 17:07:23

Firefox írta:
soadroli írta:Kár hogy a magyar Digisport nem megy :?
http://tv.stream.com.ru/index6.php (mozillán nyisd meg)
Azzal szoktam :D De nem jó :?
Szerk:na véégre 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára soadroli 2011.10.02. 17:09:45-kor.
Kép
Firefox
Capitá del Barça

2011.10.02. 17:04:23

soadroli írta:Kár hogy a magyar Digisport nem megy :?
http://tv.stream.com.ru/index6.php (mozillán nyisd meg)
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
soadroli
Llegenda del Barça

2011.10.02. 17:00:51

Kár hogy a magyar Digisport nem megy :?
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.10.02. 16:29:54

ozsimiki írta:
Game90 írta: Majdnem minden csapat teli gatyával játszik ellenük, minden labda eléjük pattan, megpattanó lövések, ellenfél játékosai hatalmas helyzeteket hibáznak, az öngólokról már nem is beszélve.
ez akkor olyan lehet szerintetek,mint amikor nagycsapat vs kiscsapat, példának felhoznám a Barca-Arsenal párharcokat az elmúlt évekből :twisted: az idézett rész igaz azokra a párharcokra is :)

a lényeg,hogy az Arsenal tré,de legalább önerőből nem az ellenfél segítségével, mint ugye a M.U. így jó...:)

nah fight off
Nem tudom, hogy minek kell a ManUnited-es témába belekeverni az Arsenal-t... :( :roll: Na mindegy :)

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Song, Gibbs, Coquelin, Arteta, Ramsey, Walcott, Gervinho, van Persie.
Substitutes: Fabianski, Andre Santos, Jenkinson, Frimpong, Arshavin, Benayoun, Park.

Coquelin a kezdőben, Frimpong-ot nem merte betenni Wenger a kezdőbe a forrófejűsége miatt, kb. 20 perc után kiállították volna, Gervinho és Walcott felépült.

Tippem: mivel a középpályánkat meg fogják enni, 3-1.

Streamek:
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t ... rum=stream
http://www.footballstreaming.info/streams/todays-links/
ATDHE-s stream idáig a legjobb.

(Amúgy 2-1-re nyerünk, COYG!)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
soadroli
Llegenda del Barça

2011.10.02. 16:22:21

Szczesny - Sagna, Mertesacker, Song, Gibbs - Coquelin, Ramsey - Walcott, Arteta, Gervinho-Van Persie
Jó kis meccs lesz remélem :D
Kép
LM10
Director del Fútbol

2011.10.02. 16:19:25

Tottenham kezdő:

Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Van der Vaart, Parker, Modric, Bale; Adebayor, Defoe. SUBSTITUTES - Cudicini, Bassong, Corluka, Giovani, Livermore, Sandro, Pavlyuchenko

Arsenalét nem találom, ott is gondolom van már hivatalos kezdő. Szurkolok a Spursnek, jó kis meccs lesz :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.10.02. 15:43:17

Game90 írta: Majdnem minden csapat teli gatyával játszik ellenük, minden labda eléjük pattan, megpattanó lövések, ellenfél játékosai hatalmas helyzeteket hibáznak, az öngólokról már nem is beszélve.
ez akkor olyan lehet szerintetek,mint amikor nagycsapat vs kiscsapat, példának felhoznám a Barca-Arsenal párharcokat az elmúlt évekből :twisted: az idézett rész igaz azokra a párharcokra is :)

a lényeg,hogy az Arsenal tré,de legalább önerőből nem az ellenfél segítségével, mint ugye a M.U. így jó...:)

nah fight off
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2011.10.02. 15:35:00

Barcaman14 írta:
shutterisland írta:kivették a féket (torres) 30 perc alatt 4-et rúgott idegenben a chelsea. :D
amúgy szegény bogdán...érzés lehet.
Legalább Bogdán egyikről sem tehet vagy benne van a gólokban?! :roll: Egyébként Jaaskalainen sérült vagy eltiltott?
Állítólag a 3. és 4. gólban benne volt.
ozsimiki írta:Tudtam,h ahogy jön egy ilyen,már úgy van beállítva a M.U. mint ha mindig ezért nyerne, holott az idény eddigi nagy részében gálázott. Na mind1. sárga ellendrukkerek:D
Haters gonna hate.

Tisztelem a ManUnited-et és SAF-ot is, néhány játékost kedvelek is onnan, de ez a máksorozat sohasem fog megszűnni :) Majdnem minden csapat teli gatyával játszik ellenük, minden labda eléjük pattan, megpattanó lövések, ellenfél játékosai hatalmas helyzeteket hibáznak, az öngólokról már nem is beszélve. Egy ideig még elviseli az ember ezeket, de egy idő után már baromira idegesítő...

Valaki összegyűjtötte van Persie összes Arsenalos gólját :) :
http://www.youtube.com/watch?v=YyZ5c3m3IJI
1:39, 2:03, 2:22 8)

Fab:
Can‘t wait for the games today. Spurs vs Arsenal and Sporting vs BarÇa.
Come on Gooners and Cules. Need the 3 points!!!!

Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.10.02. 15:14:03

shutterisland írta:kivették a féket (torres) 30 perc alatt 4-et rúgott idegenben a chelsea. :D
Legalább Bogdán egyikről sem tehet vagy benne van a gólokban?! :roll: Egyébként Jaaskalainen sérült vagy eltiltott?
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.02. 15:03:33

kivették a féket (torres) 30 perc alatt 4-et rúgott idegenben a chelsea. :D
sjd
Llegenda del Barça

2011.10.01. 20:54:54

lui1698 írta: Jah, és jut eszembe De Gea-val mi van? Ilyen hamar sikerült neki elrúgni a pöttyöst az öregnél, vagy csak sérült?
Ellopott egy fánkot, és hát az angolok az ilyet nagyon komolyan veszik :wink: :D

Viccet félretéve, padra nevezve volt, szóval nem hiszem, hogy sérült lenne

szerk.: amúgy ha jól emlékszem, SAF mondott egy olyat Lindegaardról, hogy nem a padra vette, kezdetni fogja, ha megérdemli
lui1698
Llegenda del Barça

2011.10.01. 20:48:04

Néztem én is a Man. United meccsét. Most nem is foglalkoznék a szerencsével, mert úgy gondolom, hogy most igaz hogy az volt nekik, de azért amelyik csapat 8-at gurít az Arsenal-nak - legyen az bármilyen hulladék perpillanat - nem érdemtelenül áll ott a bajnokságban ahol.

Amiről én akarok írni az két személy: Giggs és Jones.
Előbbi hihetetlen, még így 38 évesen is tudott a mai Manchester játéka vinni lendületet.
Ez a Jones gyerek, meg úgy játszik az Old Traffordon 19 évesen, első szezonjában, mintha már évek óta betonkezdő lenne. Asszem a Sir megint talált egy legenda jelöltet a Vörösöknek.

Jah, és jut eszembe De Gea-val mi van? Ilyen hamar sikerült neki elrúgni a pöttyöst az öregnél, vagy csak sérült?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.01. 18:26:25

Az ellenfél kihagyott ziccereit szintén nem mondanám feltétlenül máknak, egyszerűen jobb és nem szerencsésebb az a csapat, amely értékesíti a helyzeteit. Ennyi erővel mi is bemákoltuk a szuperkupát, amikor 2 kapuralövésből rúgtunk 2 gólt az első meccsen.
mondjuk evvel elég sokat találkoztam ismerősi körökben, vagy fórumokon, hogy makkoltuk a szuperkupát.

mindegy, szerintem átlagon felüli szerencséje van az MU-nak, de ezt elég sok helyről hallottam már a világban.
ez nem baj,csak megjegyeztem, hogy szerintem így van.

nálam több manchester meccset látók elmondták, hogy szerintük nem így van, akkor vélhetően úgy is van.

csak nekem szemet szúrt kicsit, hogy (ahogy sjd is írta) hogy csomószor az utolsó percben, vagy megpattanó labdával, vagy hasonló...

a lényeg, hogy ellenünk ha lesz mákjuk, akkor sem nyerhetnek. :)
sjd
Llegenda del Barça

2011.10.01. 18:12:28

Az egyébként miért mák ha az utolsó percben lőnek gólt? A 90. percben pont ugyanannyi esélyed van gólt lőni, mint az elsőben, sőt talán még több is, ha hátrányban vagy és e miatt kétszer annyira hajtasz. (de egyébként én is jókat röhögtem talán a 07/08as szezonban, amikor az összes 1gólos győzelmüket és döntetlenjüket Tevez utolsó perces góljával hozták)

Az ellenfél kihagyott ziccereit szintén nem mondanám feltétlenül máknak, egyszerűen jobb és nem szerencsésebb az a csapat, amely értékesíti a helyzeteit. Ennyi erővel mi is bemákoltuk a szuperkupát, amikor 2 kapuralövésből rúgtunk 2 gólt az első meccsen.

Persze mondjuk az Arsenalhoz képest tényleg Fortuna kegyeltjei a manchesteriek, de azért ilyen érvekkel túlzás ilyesmit mondani
elbandi
Capitá del Barça

2011.10.01. 18:11:33

shutterisland írta:nem azt mondtam, hogy nem jó csapat az mu, szerintem a 3. legjobb jelenleg, csak arra gondoltam, hogy akárhány mu meccset láttam idén, mindig volt egy csomó mákjuk.

city ellen utolsó perc a CS-en, wba ellen asszem valami öngóllal nyertek, basel ellen is utolsó percben esett egy gól, most is 4 ajtó ablak zinyó maradt ki a norwichnál, vagy hullott kapufára.

bár nagyon sok mu meccset nem látok, csak azok alapján ítélek, amit látok, és azokon rendre van mák faktor, és más csapattól még nem láttam ennyit szerintem.

persze ha a többin nincs, akkor nem szóltam.
Ha reálisan nézzük akkor a világ 2. legjobb csapata szerintem.
Az szerinted mák volt hogy Kompany eladta a labdát? :lol:
Hibázott ebből született a gól.Hiába szeretem a City-t megérdemeltem
nyert a Mu.Basel ellen meg jobbak voltak,nem jött ki nekik jól a lépés,
de az hogy az utolsó percben lövik a góljukat nem változtat semmin.

Jó csapatnak szerencséje van ugye :wink:
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.10.01. 18:02:08

Hagyjad, megszoktam,hogy akik "fikáznak" azok csak ezeket a meccseket látják véletlenül, a gálák alkalmával pont nem nézik, vagy ha igen,az említésre sem méltó :)
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.01. 17:59:28

nem azt mondtam, hogy nem jó csapat az mu, szerintem a 3. legjobb jelenleg, csak arra gondoltam, hogy akárhány mu meccset láttam idén, mindig volt egy csomó mákjuk.

city ellen utolsó perc a CS-en, wba ellen asszem valami öngóllal nyertek, basel ellen is utolsó percben esett egy gól, most is 4 ajtó ablak zinyó maradt ki a norwichnál, vagy hullott kapufára.

bár nagyon sok mu meccset nem látok, csak azok alapján ítélek, amit látok, és azokon rendre van mák faktor, és más csapattól még nem láttam ennyit szerintem.

persze ha a többin nincs, akkor nem szóltam.
elbandi
Capitá del Barça

2011.10.01. 17:53:08

shutterisland írta:szerintetek ennél a manchesternél van mákosabb csapat a világon ?
nah mondjad mit láttál.
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.10.01. 17:51:39

Tudtam,h ahogy jön egy ilyen,már úgy van beállítva a M.U. mint ha mindig ezért nyerne, holott az idény eddigi nagy részében gálázott. Na mind1. sárga ellendrukkerek:D

tény, nagyon tréül toltuk most, ilyen gyengén hazai pályán nem tudom mikor láttam utoljára a M.U.-t, megköszönhetjük a Norwichnak. Ezen a meccsen nem érdemeltünk győzelmet, viszont ebben az idényben megérdemelten vezetjük a PL-t. :)

GO M.U.!
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2011.10.01. 17:45:12

shutterisland írta:szerintetek ennél a manchesternél van mákosabb csapat a világon ?
Hogy lenne...max a real :P
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.10.01. 17:42:47

Van.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.01. 17:32:02

szerintetek ennél a manchesternél van mákosabb csapat a világon ?
PCsabi
aka Game90

2011.09.30. 12:45:18

Hétvégén lesz egy liverpooli és egy londoni rangadó is, Everton - Liverpool és Tottenham - Arsenal 8) Természetesen jó lenne nyerni, de valamiért nem érzem, hogy ez sikerülne... Koscielny valószínűleg nem lesz, szóval hátul megint a Mertesacker - Song kettős lesz.

Wilshere 19 évesen apa lett, már tanítgatja a kissrácot :D Wenger néhány hónap múlva szerintem le is akarja majd őt igazolni.

Kép

18 év és 44 nap. Ezzel Oxlade-Chamberlain a legfiatalabb angol, aki betalált a Bajnokok Ligájában. :arrow: csak néhány meccsen láttam játszani, de szerintem rohadt jó lesz a gyerek.

Érdekes tény: Mertesacker az első, Wenger által igazolt játékos, aki magasabb nála. :arrow: ez meg :lol: Mondjuk AW sem kicsi, 193 cm.

Fánkot lopott a ManUnited kapusa :lol: :
http://sportgeza.hu/futball/2011/09/30/ ... mu_kapusa/

Defoe után a kedvenc angol csatárom (volt)... :?
http://whufc.blog.nepsport.hu/archives/ ... on_1_resz/
http://whufc.blog.nepsport.hu/archives/ ... on_2_resz/
"Már tudok normális életet élni, sétálni, biciklizni, evezni, sajnos olyan dolgokat nem tudok csinálni, amihez futnom kell. A bokám nem fáj, mert egyszerűen már nem mozog, nincs rugalmassága. A térdemet és a lábfejemet használom, hogy ezt kompenzáljam."

Kép
PCsabi
aka Game90

2011.09.26. 22:48:03

messideco írta:Arsenal-Spurs
Adebayor megint visszatér... :)

Jó lenne nyerni és akkor megint kapaszkodhatnánk feljebb, de nem lesz egy egyszerű meccs.

3-4 napja még decemberre mondták a visszatérését, most már 5 hónap, ilyen nincs... :x :evil:

Kép
Válasz küldése