Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azzal szoktamFirefox írta:http://tv.stream.com.ru/index6.php (mozillán nyisd meg)soadroli írta:Kár hogy a magyar Digisport nem megy
http://tv.stream.com.ru/index6.php (mozillán nyisd meg)soadroli írta:Kár hogy a magyar Digisport nem megy
Nem tudom, hogy minek kell a ManUnited-es témába belekeverni az Arsenal-t...ozsimiki írta:ez akkor olyan lehet szerintetek,mint amikor nagycsapat vs kiscsapat, példának felhoznám a Barca-Arsenal párharcokat az elmúlt évekbőlGame90 írta: Majdnem minden csapat teli gatyával játszik ellenük, minden labda eléjük pattan, megpattanó lövések, ellenfél játékosai hatalmas helyzeteket hibáznak, az öngólokról már nem is beszélve.az idézett rész igaz azokra a párharcokra is
a lényeg,hogy az Arsenal tré,de legalább önerőből nem az ellenfél segítségével, mint ugye a M.U. így jó...
nah fight off
ez akkor olyan lehet szerintetek,mint amikor nagycsapat vs kiscsapat, példának felhoznám a Barca-Arsenal párharcokat az elmúlt évekbőlGame90 írta: Majdnem minden csapat teli gatyával játszik ellenük, minden labda eléjük pattan, megpattanó lövések, ellenfél játékosai hatalmas helyzeteket hibáznak, az öngólokról már nem is beszélve.
Állítólag a 3. és 4. gólban benne volt.Barcaman14 írta:Legalább Bogdán egyikről sem tehet vagy benne van a gólokban?!shutterisland írta:kivették a féket (torres) 30 perc alatt 4-et rúgott idegenben a chelsea.![]()
amúgy szegény bogdán...érzés lehet.Egyébként Jaaskalainen sérült vagy eltiltott?
Haters gonna hate.ozsimiki írta:Tudtam,h ahogy jön egy ilyen,már úgy van beállítva a M.U. mint ha mindig ezért nyerne, holott az idény eddigi nagy részében gálázott. Na mind1. sárga ellendrukkerek:D
Legalább Bogdán egyikről sem tehet vagy benne van a gólokban?!shutterisland írta:kivették a féket (torres) 30 perc alatt 4-et rúgott idegenben a chelsea.![]()
amúgy szegény bogdán...érzés lehet.
Ellopott egy fánkot, és hát az angolok az ilyet nagyon komolyan vesziklui1698 írta: Jah, és jut eszembe De Gea-val mi van? Ilyen hamar sikerült neki elrúgni a pöttyöst az öregnél, vagy csak sérült?
mondjuk evvel elég sokat találkoztam ismerősi körökben, vagy fórumokon, hogy makkoltuk a szuperkupát.Az ellenfél kihagyott ziccereit szintén nem mondanám feltétlenül máknak, egyszerűen jobb és nem szerencsésebb az a csapat, amely értékesíti a helyzeteit. Ennyi erővel mi is bemákoltuk a szuperkupát, amikor 2 kapuralövésből rúgtunk 2 gólt az első meccsen.
Ha reálisan nézzük akkor a világ 2. legjobb csapata szerintem.shutterisland írta:nem azt mondtam, hogy nem jó csapat az mu, szerintem a 3. legjobb jelenleg, csak arra gondoltam, hogy akárhány mu meccset láttam idén, mindig volt egy csomó mákjuk.
city ellen utolsó perc a CS-en, wba ellen asszem valami öngóllal nyertek, basel ellen is utolsó percben esett egy gól, most is 4 ajtó ablak zinyó maradt ki a norwichnál, vagy hullott kapufára.
bár nagyon sok mu meccset nem látok, csak azok alapján ítélek, amit látok, és azokon rendre van mák faktor, és más csapattól még nem láttam ennyit szerintem.
persze ha a többin nincs, akkor nem szóltam.
Hogy lenne...max a realshutterisland írta:szerintetek ennél a manchesternél van mákosabb csapat a világon ?
Van.shutterisland írta:szerintetek ennél a manchesternél van mákosabb csapat a világon ?
Adebayor megint visszatér...messideco írta:Arsenal-Spurs