gergo9 írta:Nah majd akkor jöhetnek a vélemények is a 11-ről.
Sikerült e szimulátort alkotni vagy árkád fhos ez is?

Én felraktam még tegnap,azóta 2 versenyt letoltam.
Tapasztalataim:
-Grafikai szempontból nem lett sokkal jobb a játék,bár a színek élesebbek,és úgy alapból az egész játék színesebb,szóval szerintem ebben jobb lett az idei,még ha nem is sokkal.
-Változott az irányítás is,sokkal lágyabban lehet vezetni az autókat.Szokni kell,de szerintem ez is csak jobbá tette az ide game-t.
-Az ide módba belekerült a Safety Car,amit egyszer volt szerencsém megtapasztalni.Szerintem ez sokat dobott a játék szinvonalán,sokkal élethűbbé tette az egészet.Egyébként ez jól is sikerült,eddig nem fedeztem fel semmi buggot ezzel kapcsolatban,pedig ettől lehetett tartani.
-Bekerült még a DRS és a Kers is,ami ugyancsak 2 óriási pirospont a készítőknek.Érezhető hogyha egyiket vagy másikat éppen használjuk,a DRS-el óvatosnak is kell lenni,mert ilyenkor,ha ezt használjuk,akkr eléggé érzékeny az autó hátulja,és rendre csúszkál.A sebességkülönbséget mindkettő használatakor lehet érezni,szóval összességében ez is jó húzás volt.
Összességében: Az ide mód szerintem sokkal valósághűbb,életszerűbb lett,nálam minden tekintetben túlszárnyalja a tavalyi game-t