kurdt írta:
Tényleg, mondjatok már jó idei filmeket légyszi!
Source Code, Lincoln Lawyer (igazából egyik se volt zseniális, de azért jók voltak, a többi címmel még le vagyok maradva, mert dvdripeket szedek le és meg kell várnom a dvd-megjelenést)
Drigo írta:Fecooo írta:HIMYM 7. évad 1-2 rész
egészen jó eddig sztem

Az első rész az valami brutálisan katasztrofális volt. Legalábbis ezt gondoltam, amíg meg nem néztem a másodikat. Az bőven alulmúlta. Nem tudom, hogy miért erőltetik még mindig. Kb 3 (max 4) évad után le kellett volna lőni, addig még vicces és jó is volt. De ez már csak erőlködés. Ted karaktere kb 2 évadig volt elviselhető. Azzal meg, hogy Barney is "beáll a sorba" tiszta jóbarátok lesz az egész. Az meg már lerágott csont - többszörösen is.
szerintem is csak erőlködés már az egész, egy vígjátéksorozat nem arról kéne, hogy szóljon, hogy az 5 karakterből 3 szenved (de ezt az első rész mégis tökéletesen beteljesítette). Ráadásul szerintem egyik szereplő sem elég agyament, Robin-nak pl. egyáltalán nem állnak jól azo ka furcsaságok, amiket próbálnak erőltetni
TBBT továbbra is zseniális, ill. elkezdődött a Raising Hope 2. évadja, szerintem az is frenetikus
valamint ma fogom megnézni az egyik új sorozat, a Person of Interest első részét, ezt nézi vki?
messideco írta:
Azt kérdezném, hogy melyik az a film(ek) amelyet meg kell néznem mert ha nem akkor...
http://www.imdb.com/chart/top
Ennek nagyjából 90%-a ilyen film