Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ja semmi különös, csak tudtam, hogy te úgyis beszállsz.messideco írta:Miért vártad
nem találom...csababarca írta:kurdt,próbállak kihívni:D
vcsaba19

igazából úgy kellene, de ebben a játékban mindegy hova ütöd.levproff írta:Én eddig tévhitbe éltem egész életembe?![]()
A feketét a végén nem abba a lyukba kell ütni, mint ahová az uccsót, csak pont a szemköztibe?Valaki világosítson fel pls.
amúgy igen, de ez egy flashjáték, negyrészt gyerekeknek, úgyh kb tökmindegylevproff írta:Én eddig tévhitbe éltem egész életembe?![]()
A feketét a végén nem abba a lyukba kell ütni, mint ahová az uccsót, csak pont a szemköztibe?Valaki világosítson fel pls.

felőlem tolhatjuk, én már régen toltam ezt, de szerintem még emlékszem a regisztrációmramessideco írta:Na okAz első meccsemet kivel játsszam le?

Már vártam, hogy te is megjelenj. Amúgy, akivel akarod. Először szerintem játsz egy ismeretlennel, aztán, ha valaki itt ír, hogy játszana, hívd ki a Player search-ben.messideco írta:Na okAz első meccsemet kivel játsszam le?
http://www.miniclip.com/games/8-ball-po ... player/hu/messideco írta:Mi a címe ennek a játéknak? Kerestem, de nem találtam![]()
Még a nevem se jó.S.Agüero írta:
Katnyy neked is kösz a játékot! 10-1![]()
Jaja, egész jól játszol!9Dave írta:Na Matyi nyertél 4 -1 re de én kezdtem 1 -0 al
ha lesz majd bajnokság az oda fog menni, van már eurobarca online bajnokságot topic! nézz be onlineba, de oda csak akkor írunk ha lesz bajnokság.9Dave írta:Itt vagyok én is, lehet kihívni
Amúgy lehet hogy külön topik kéne ennek mondjuk az "Online" fórumba, mert itt már nagyon sok oldal óta csak erről van szó.