Hát ez a meccs olyan sima volt, mint Vettel világbajnoki címe az idén...
Kb negatívumként csak azt tudom felhozni, hogy Xavi 10 év után ismét eladott egy labdát

! Gyerekek azt megfigyeltem, hogy a nagyarcú nyilatkozatok spanolják a legjobban a csapatot... Villa gyönyörű gólt szerzett, de ennyi megint ajtó-ablak zicit a kapusba lövi... még ha les is volt... Messi meg lőtt 2 olyan gólt amilyet Almuniának tavaly a Bl meccs vv-ján! Erőből laposan a lábai közé!!! hihetetlenül pontosan... szerintem őt nem lehet elég jól "megcsinálni" a fifa sorozatban sem...

Cesc ismét hozta a formáját... de mindenki pörgött.... jó kis meccs volt... azt hiszem a Camp-ban idén nem sok mindenkinek terem babér!
JA még annyit hogy tegnap amikor felhozták a Mastalla-i szereplést, szegény Alvest vette mindenki bűnbak szerepre holott ő volt a támadó a jobb oldalon.... tudom neki is vissza kell érnie védekezni,ill kellett volna, de hát könyörgöm ott volt a 4 kp-ás... nekik kellett volna elöbb vissza zárni.... tehát nem értem miért mindenki Danit teszi felelőssé... amikor visszajött jobb védőbe nem nagyon voltak bejövő labdák a Valencia Bal oldaláról... ezek meg tények... Kíváncsi vok mikor ad ujjabb meccsünket a Digi, illetve a pro4...

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."