Kicsit hozzászólva a témához, ezekkel a pop/disco dalokkal sincs nagy probléma, mert valahogy el kell indulni (mondjuk én Eminem-mel kezdtem, kösz amerikai MTV

). Aztán egy idő után úgyis unalmas lesz (vagy nem, de az biztos) ugyanazt a 15 számot hallgatni, ugyanazzal az alappal meg ugyanazzal a szöveggel. És ilyenkor lenne érdemes a kevésbé hype-olt előadóknak utánanézni (last.fm), mert lehet ott is találni igazi kincseket. Csak a probléma ott kezdődik, hogy a mai fiatalok többsége megelégszik a divatzenékkel, ha Rihanna a következő számát csak elbüfögné azt is játszaná a rádió és 50+ millióan néznék meg a youtube-on.
Én viszont örülök annak, hogy a zenéim 85-90%-át nem ismerik a haverok, valahogy nem akarok a tömeg után menni

Például régebben, amikor még nem játszották a rádiók Travie McCoy - Billionaire c. számát, megmutattam a haveroknak, fele azt mondta, hogy hmm, nem rossz, másik fele, hogy mi ez a szr. Aztán eltelt 1-2 hónap, elkezdte játszani a Rádió1 meg a ClassFM ill. youtube-on is szépen ment fel a nézettsége és hirtelen mindenkinek hatalmas kedvence lett a szám. Én meg abbahagytam a szám hallgatását...
Eazzy írta:Na megvan a 2Pac lista, de csak a studio albumaiból van válogatva, tehát azokból, amit még életében adtak ki (bár a The Don Killuminati the 7 days theora az már igazából halála után volt, de az még ér, mert ő csinálta)
Jó kis lista lett!

Bár a Tradin' War Stories 4. helye kicsit meglepett
Ezt meg nézd meg, csak egy kicsit jó:
2Pac and Biggie freestyling with Plan Z
Itt instrumental nélkül:
2Pac & Notorious B.I.G Freestyle
Mekkorát alkothattak volna együtt, ha nem romlik meg a viszonyuk...