Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem hurrogtak le, csak nem értettek veled egyet. Ha nem haragszol akkor most sem teszem, most meg Rafinházol, meg Deulofeuzol, nem hiszem elshutterisland írta:pontosan így gondolom, le is írtam mindig, ha szóba került, de mindig lehurrogtak 2-3-ansocio66 írta:az az igazság,hogy totálisan nem passzol a játékunkba,ennyi idő után sem érzi a mozgásokat,az összjátékot,egy idegen test a csapatban.
nem véletlen hogy nem játszik és inkább kényszermegoldásokat alkalmaz guardiola,minthogy őt tenné be.
sz.r dolog ez,mert amúgy ügyes játékos és sok jó csapatba beférne, pechjére olyan helyre jött,ahol sokkal jobb játékosok vannak előtte és a büdös életben nem lesz lehetősége rendszeresen játszani.
amikor megvettük,azt hittem üzleti céljaink vannak vele és bevonjuk a fabregas-üzletbe,vagy eladjuk valaki másnak,de ezek szerint nem.
így viszont egyik fél sem jár jól,de különösen affelay nem.![]()
pl. a real játékba 10x jobban beleillene, tök idegen neki a tili-toli féle felfogás.
pontosan így gondolom, le is írtam mindig, ha szóba került, de mindig lehurrogtak 2-3-ansocio66 írta:az az igazság,hogy totálisan nem passzol a játékunkba,ennyi idő után sem érzi a mozgásokat,az összjátékot,egy idegen test a csapatban.
nem véletlen hogy nem játszik és inkább kényszermegoldásokat alkalmaz guardiola,minthogy őt tenné be.
sz.r dolog ez,mert amúgy ügyes játékos és sok jó csapatba beférne, pechjére olyan helyre jött,ahol sokkal jobb játékosok vannak előtte és a büdös életben nem lesz lehetősége rendszeresen játszani.
amikor megvettük,azt hittem üzleti céljaink vannak vele és bevonjuk a fabregas-üzletbe,vagy eladjuk valaki másnak,de ezek szerint nem.
így viszont egyik fél sem jár jól,de különösen affelay nem.
így szerintem egyértelműen érvénybe lép az, hogy mivel afellay kiírta magát, akkor alexis felépülése után az lesz a szitu, hogy lesz 4 támadónk, és onnantól fogva akármilyen zűr lesz valamelyikkel (sérülés/eltiltás/esetleg iszonyatosan nagy formahanyatlás) akkor cescet vagy iniestát többet fogjuk látni feltolva...sőt...én azt mondom, lehet, hogy adrianot is, mint a valencia ellen.barca0417 írta:mondjuk így 3 támadó van aki bevethető jelenleg. még a B-ből is sérült Soriano, akit fel elehetne hívni a kispadra.
Sajnálom Afellayt nagyon. Őt duplán, mert mondjuk Iniesta, ha felépül, egyből szinte jöhet vissza a csapatba, De a hollandnak, pont minél több meccsre, önbizalom növelő, ritmus felvevő játékpercre lett volna szüksége. Így nem tudom mi lesz vele. Remélem azért még majd meg tudja itt is mutatni, hogy jó játékos.
De ez nem tetszik, hogy az amúgy sem túl bő keret csak fogy....
Vagy több...SuperMessi írta:Afellay is lesérült...Akár 6 hónap is lehet...
http://www.totalbarca.com/2011/news/ibr ... on-friday/
Most már lehetetlen lenne beleszoknia, játékintelligenciából a szélen nem lehet semmit sem látni, középen kéne lennie. Amúgy inkább mentális gyorsaság kéne oda, amiből megint semmit se látni szinte a szélen, nem ezek a szavak jutnak eszünkbe ha Pedrora gondolunk pl.gergo9 írta:Fals9-ként max Cesc-et vagy Thiago-t tudom még elképzelni , Affelay játékintelligenciája édes kevésnek tűnik nekem. Ezen a poszton meg rengeteg játékperc kéne neki amúgy is hogy használható legyen.