Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Komolyan mondom hogy szenvedés nézni ezt a küszködést Büntetés ezt látni Ez a taktika amit ma Pep kitalált...hát minden csak jó nem. Meg hát a srácok is...ez a pontatlanság...fájó látni hogy ilyet is tudnak. Borzalom, komolyan.
Ez meg... Mikor megkapta a labdát, ment üresen a kapusra, akkor mondtam hogy kihagyja, olyan sz.r napja van....
Puyol még nem bír ennél többet, pedig ő jól nyomta, de egyedül nem állíthatott meg egy egész csapatot, ha a társak egyszerűen nem hozzák a szokott formájukat, de mennyire nem...
Ahh, közben Masche!!! Első gólja lehetett volna a csapatban, mert tavaly egyedül ő nem lőtt a mezőnyből, ha jól emlékszem!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Értem én, hogy van logika a 3-4-3-as taktikában, az egyedüli baj vele az, ha 4 statikus középpályás van, akik néha még egymást is zavarják. Ráadásul a sok középpályás még az ellenfél védelmi vonalát is jobban tömöríti, ergo még nehezebb előre jutni. Nem tudom mi lesz ebből, de ezzel a játékkal ma még a döntetlent sem érzem megérdemeltnek.
Emery tényleg kitalálta mára a taktikát, de ehhez az eredményhez sajnos még így is az vezetett, hogy ritkán látott fejetlenség tapasztalható részünkről.
Okosan használják ki a hibákat és védekeznek is ügyesen.
Egy X-ért is össze kell kapniuk magukat a fiúknak.
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw
️ Raphinha: "Az Aranylabda? Igen, csalódás volt számomra. Amikor mindent beleadsz, nap mint nap dolgozol, és úgy érzed, fantasztikus szezont zártál, normális, hogy a legjobbak között akarsz lenni. Az 5. hely természetesen megtisztelő, de én többet vártam." pic.twitter.com/OOhNSO5ha3
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
Dani Olmo a karrierje során 85 mérkőzést hagyott ki sérülések miatt, ami a találkozók 33,7%-át teszi ki. 377 napot foglal ez magában. pic.twitter.com/6o9eIOVk4X
️ 6 mérkőzés
⚽️ 2 gól
️ 6 gólpassz
⏩ 8 gól/gólpassz
Mindegyik eddigi mérkőzésén szerzett gólt vagy adott gólpasszt. pic.twitter.com/nvKYgrEHJv
— EuroBarça (@eurobarcahu) September 28, 2025
️ Lamine Yamal: "Nem az az álmom, hogy megnyerjem az Aranylabdát, hanem az, hogy többször tegyem ezt meg. Tudom, megvan a képességem hozzá, és ha ez nem sikerül, akkor az azért lesz, mert nem csináltam eléggé jól a dolgokat, vagy nem akartam eléggé." pic.twitter.com/Lg1CuDKJP0