Élő közvetítések
- El fanático
- Entrenador del Barça
Emery tényleg kitalálta mára a taktikát, de ehhez az eredményhez sajnos még így is az vezetett, hogy ritkán látott fejetlenség tapasztalható részünkről.
Okosan használják ki a hibákat és védekeznek is ügyesen.
Egy X-ért is össze kell kapniuk magukat a fiúknak.
Okosan használják ki a hibákat és védekeznek is ügyesen.
Egy X-ért is össze kell kapniuk magukat a fiúknak.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nekem van egy olyan érzésem Cesc lesz a csere áldozata!csababarca írta:Legalább egy X-et érjünk el.
Villa melegít,csak Keita helyett jöjjön

Ennyi lest.... nem figyelünk
alig mozgunk, állnak és várnak a labdára. Fura ez a hozzáállás!
-
- Capitá del Barça
2-2 lesz!

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azért azt ne felejtsük Alves a többi meccsen is legtöbbször az ellenfél térfelén kóricál, s próbálják beindítani mögé, de jól leszoktuk védekezni, most viszont gyorsan hozzák, s Alves elől sem mutat sokat!Életveszély a Jordi Alba-Mathieu a baloldalon
De így, hogy Busquets visszább lépett nem csak Puyinak kell kisegíteni!Tudtuk, hogy nehéz meccs a rohadt életbe 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Legalább egy X-et érjünk el.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- El fanático
- Entrenador del Barça
Cserék nagyon indokoltak, de hogy üdvözítő megoldás lesz-e így, hogy az egész csapat olyan szétesettnek látszik?! Nem értem, hogy mi történt a fiúkkal mára... A hétközi meccs biztosan nem jött jól főleg, hogy a csapat egy rész szinte semmit sem tudott regenerálódni a nyáron és mint már írtam, két védőnk betegség miatt korántsem 100%-os. Adriano jöhet, de szintén olyan játékos, aki akkor játszik jól, ha az egész csapat jól nyomja.
De tőle várni, hogy stabilitást hoz a pályára... Aligha.
De tőle várni, hogy stabilitást hoz a pályára... Aligha.

-
- Capitá del Barça
Van csere vagy nincs csere?

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
..fordítunk!..........fordítunk?

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Jézus,még Várhidi Peti is látja a bajt
az azért kemény.
Mintha visszavonta volna Alvest,adja isten.

Mintha visszavonta volna Alvest,adja isten.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2011.09.21. 23:04:01-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Szerintem ez az első igazi komolyabb meccs, ahol Pep kipróbálhatja a 3-4-3at, és remélem a szünetben korrigál a dolgon, és visszaállunk a jól megszokott 4-3-3-ra. Jó volt, oké volt kiscsapatok ellen, illetve ha néha átállunk, akkor tudják a fiúk gyakorolni is... vész esetén jól jöhet a 3-4-3, de a Valencia ellen, idegenben, ez eléggé meredek taktika ... 
Sz'al nincs gond, legyen ez egy döntetlen mondjuk, és egy lecke, hogy a 3-4-3 ideje azért már lejárt, és a mai villámgyors kontrajáték ellen igazából bőlóf*sz melegvízzel

Sz'al nincs gond, legyen ez egy döntetlen mondjuk, és egy lecke, hogy a 3-4-3 ideje azért már lejárt, és a mai villámgyors kontrajáték ellen igazából bőlóf*sz melegvízzel

- Ronal.10
- Entrenador del Barça
ALVES A CSATÁRUNK!!!!! taktika.. egy Valencia ellen.. loool XDIlúvatar írta:Jó kis pörgős meccs. ez kell nekem.
Keita le --> Thiago be.
Abidal le --> Adriano be.
és a védelmet meg átrakni 4 -esre. a 3 -as nem túl jó egy ilyen kaliberű csapat ellen.
Alves meg mi a túrót csinál, de komolyan? 3-4x adja oda a labdát Valenciának, és nem is jön hátra nagyon...
Pár napja megint mentek az arcoskodó jóslatok a mai meccs előtt. A legtöbben sima 2-3 gólos győzelmekre fogadtak. Tessék, itt a csattanós válasz, az első félidőben atomjaira szedték a védelmünket, ha 4-1-el fordulunk egy szavunk nem lehetne. Fejben, fizikálisan, csapatjátékban egyszerűen klasszisokkal jobb egyelőre a Vale, teljesen kiscsapat benyomását kelti ma a Barca és bizony ilyenre nem nagyon emlékszem az utóbbi évekből. Talán a tavalyi kupadöntő első félidejében focizott le minket ennyire a Real. Valamit sürgősen tenni kell, mert ha ez a játék megy még 15-20 percig, alapos zakó is kinézhet a csapatnak.
- visca el barca
- Presidente del Barça
so közünk nincs a mai meccshez.. hátul fos az egesz, bal oldalt ugyszintén, kp-n nem tudjuk megtartani a labdát...
nem a valencia ellen kellene jatszatni ezt a 3 védő dolgot...
nem a valencia ellen kellene jatszatni ezt a 3 védő dolgot...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Hihetetlen ez az Alves gyerek,semmi önkritika,csak a dühöngés,mit akar ő ott elöl, már nem azért, helyén lenne talán megelőzhető lett volna a 2 bekapott gól.Szerintem a mai Abidalra nagyon igaz a mondás,csak az hibázik, aki dolgozik...
Értem en a dolgom.Bob_Marley írta:kanty írta:Ilyen védelemmel nagyon nem lesz egyszerű a történet.
Kicsit meg kellene nyugtatni a játékot, többet birtokolni a labdát és kevesebbszer eladni.Hát igen ilyen egyszerű, csak a Valencia nagyon szépen kiveszi sajnos a játékból Xavit, Messit, Fabregast!Alig van náluk a labda, s ha oda is kerül 3an körbe veszik!Olyan mintha 1el többen lennének!De meg kellene nyugodni, s nem bevállalni rizikós passzokat, mert rengeteg csínybe megy!

Amúgy valaki nézi a GolTV-n? Nem tudom, h mit szívott a kommentátor, de nekem is kellene belőle.

Kicsit nyugodtan játékkal nem lehetetlen megfordítani a meccset, de ha marad ez a kapkodás, akkor még benne van a pakliban egy-két hazai gól is.
Hajrá~
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Deus
- Boixos Nois
Jó kis pörgős meccs. ez kell nekem.
Keita le --> Thiago be.
és a védelmet meg átrakni 4 -esre. a 3 -as nem túl jó egy ilyen kaliberű csapat ellen.
Alves meg mi a túrót csinál, de komolyan? 3-4x adja oda a labdát Valenciának, és nem is jön hátra nagyon...
Keita le --> Thiago be.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2011.09.21. 22:55:33-kor.

- Ronal.10
- Entrenador del Barça
valdez-aves-puyol-fontas-abidal-xavi-fab-thiago-villa-messi-pedro
Egy Valencia ellen idegenbe miért nem igy játszunk?? Miért kell megzavarodott amatör csapat szinten játszani... Nincs védelmünk vicc az egész ha ezze cseeszük el a madrid botlását. Jó h nem Clasicon taktikázunk uj formáciokkal.
Remélem Pep nem agyas és csak azértis ez marad vana fejébe..csúnya zakó lehet
Egy Valencia ellen idegenbe miért nem igy játszunk?? Miért kell megzavarodott amatör csapat szinten játszani... Nincs védelmünk vicc az egész ha ezze cseeszük el a madrid botlását. Jó h nem Clasicon taktikázunk uj formáciokkal.
Remélem Pep nem agyas és csak azértis ez marad vana fejébe..csúnya zakó lehet