Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt úgy értem előző fordulóban 3 ponttal többet kaptunk és ha minden igaz akkor ebben a fordulóban is 2-vel többet szerzünk. Így jön ki az 5:)ozsimiki írta:Ami +3 lenne, de nembaj.zsoltfree írta:Ennyi:) Ha behúzzuk a Valenciát is akkor egy álom 4 napot élhetünk át. Megütnénk az elsőt, és a Madriddal szemben +5 pont! Gyerünk fiúk!
Remélem behúzzuk ezt a fontos rangadót, egyúttal érvényesítjük,hogy ki az üldöző,és ki az üldözött.
Fásultak voltak, s nagyon pontatlanok, amihez hozzájárult, hogy nagyon ügyesen játszott a Santander!Igazi helyzetet 1-2 tudtak kialakítani, mert nagyon jól tolódott a Racing, s mindig volt aki odalépjen!Iksz teljesen reális volt, sőt Cassillasé volt a meccs védése!Bírói bakik nem voltak, keményen védekeztek, de szabályosan!Kalap1988 írta:Mi volt ez a Real döntetlen? Kosáredzésen voltam és csak most értem haza,de boldogan látom az eredményt. Volt valami "por que-ra" okot adó esemény? Vagy sok Real helyzet ( tehát mondjuk pechük volt?)? Esetleg csak egyszerűen harmatgyenge volt a teljesítmény? Előre is köszönöm a válasz(oka)t!
semmi. a real semmit nem alakított ki,nem mutatottKalap1988 írta:Mi volt ez a Real döntetlen? Kosáredzésen voltam és csak most értem haza,de boldogan látom az eredményt. Volt valami "por que-ra" okot adó esemény? Vagy sok Real helyzet ( tehát mondjuk pechük volt?)? Esetleg csak egyszerűen harmatgyenge volt a teljesítmény? Előre is köszönöm a válasz(oka)t!
én ugyan nem.noname írta: MOst mi/ki lesz a hibás?
Nem mondanám.Nem láttam a meccset.
Most mi történt. Megint a csúnya bíró bácsik, megint a sok színészkedés?
MOst mi/ki lesz a hibás?
Ami +3 lenne, de nembaj.zsoltfree írta:Ennyi:) Ha behúzzuk a Valenciát is akkor egy álom 4 napot élhetünk át. Megütnénk az elsőt, és a Madriddal szemben +5 pont! Gyerünk fiúk!
+3zsoltfree írta:Ennyi:) Ha behúzzuk a Valenciát is akkor egy álom 4 napot élhetünk át. Megütnénk az elsőt, és a Madriddal szemben +5 pont! Gyerünk fiúk!
mi is bakiztunk a sociedad ellen és most van esély rá,hogy a valencia ellen is... majd a 25-30. forduló körül kell nagy kijelentéseket tenni,még te mondtad a múltkordaffy írta: nem sok idő van helyrerakni a dolgokat,mert itt meccsek alatt elbukhatjuk az évet