Barça vs. Real - El Clásico
-
- Director del Fútbol
Köszönjük Racing! 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ma nagyon jól játszott a Racing, így kell gyengébb kerettel tökéletesen levédekezni egy meccset!
Diop nálam a meccs embere!
Azért Cúper látszik szintén ért a focihoz, öröm volt nézni ahogy együtt mozgott a Santander és védte a területet!Ezt a Real pontvesztést remélhetőleg kihasználjuk most is!
Diop nálam a meccs embere!
Azért Cúper látszik szintén ért a focihoz, öröm volt nézni ahogy együtt mozgott a Santander és védte a területet!Ezt a Real pontvesztést remélhetőleg kihasználjuk most is!

Akármi is lesz az eredmény nagyon kiváncsi leszek jose értékelésére...
mi is bakiztunk a sociedad ellen és most van esély rá,hogy a valencia ellen is... majd a 25-30. forduló körül kell nagy kijelentéseket tenni,még te mondtad a múltkordaffy írta: nem sok idő van helyrerakni a dolgokat,mert itt meccsek alatt elbukhatjuk az évet

-
- Jugador del Barça
negyed orara a bravurtol...
jose.daffy írta:hiba,de a realnál vannak gondok

őszintén mondom,csodálkoznék ha 2-3 év múlva ő lenne meg a padon
annál a "gálánál" az ellenfél 0 volt. a real nem játszott jól. az előszezonban is megállt a tudomány,ha stabil,szervezett csapat ellen játszottunk. végül nem bírták szusszal vagy becsúszott a hiba,de a realnál vannak gondoksocio66 írta:de most mi változott az első forduló óta?daffy írta: nem sok idő van helyrerakni a dolgokat,mert itt meccsek alatt elbukhatjuk az évet
mert akkor még gála volt,mi az amit most helyre kell rakni?
Április végéig szerintem nem kell azon gondolkodni, hogy ki hogy áll. Nem hiszem, hogy olyan dolog történhet most ősszel, hogy eldőljön a bajnokság. Vice-versa gondolom, hogy ha az egyik csapat elkezd betlizgetni, 6-7-8 pontos előnynél a másik csapat is kiengedne annyira, hogy a tavasz 2. felére nem lenne több ennél a különbség, ez meg ugye azért a hajrában bármikor ledolgozható.daffy írta: nem sok idő van helyrerakni a dolgokat,mert itt meccsek alatt elbukhatjuk az évet
Nem mondok nagy dolgot, de szerintem fejben vannak gondok. Visszaüt, hogy annyira felpörögtek ellenünk az idénykezdetre, majd jött a kudarc és szerintem most idény elején kicsit motiválatlanok lettek. Ha elindul a nagy pörgés, meg a nagyobb meccsek, akkor szerintem tuti összeszedik majd magukat, ők most élik meg a mi februárunkat.socio66 írta:de most mi változott az első forduló óta?

u.i.: Egyébként az utóbbi időben látottak alapján abban sem vagyok biztos, hogy minden rendben van az öltözőben. Nem vagyok benne biztos, hogy nem kezd kicsúszni Mou keze közül a dolog és nincsenek komoly ellentétek bizonyos játékosok között.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2011.09.21. 21:08:34-kor.
Sose a másikkal foglalkozzunk-legfőképp mikor mi utánuk játszunk, mert az csunyán visszaüthet. Mai este sok esélyes, mindkét részükről is részünkről is!
de most mi változott az első forduló óta?daffy írta: nem sok idő van helyrerakni a dolgokat,mert itt meccsek alatt elbukhatjuk az évet
Ez ugyan nem sokat jelent most, de ezen a meccsen eddig Varane nem lóg ki a Real Madridból.
-
- Capitá del Barça
ellégé keveset mutat, de ez a jellemző ma igaz az egész madridra eddig! eléggé pontatlanok, lassúk szvsz.bence-barca írta:Valaki aki nézi a Real meccset megtudná mondani, hogy az első félidőben Varene hogyan játszott? Kíváncsi vagyok rá!

az eurobarca használata nem tiltja le az internet egyéb képességeinek felfedezését,netán használatátpuyiii06 írta:Ki az a Varane?bence-barca írta:Valaki aki nézi a Real meccset megtudná mondani, hogy az első félidőben Varene hogyan játszott? Kíváncsi vagyok rá!
nem sok idő van helyrerakni a dolgokat,mert itt meccsek alatt elbukhatjuk az évet

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2011.09.21. 20:54:32-kor.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Elég bizonytalan, de voltak szép mentései!De volt egy olyan hibája, amiből ha Cerrano gyorsabb, s hamarabb eszmél, akkor kapuig gyalogolhatott volna!Az egész RM fásultnak tűnik, sok a hiba náluk, mondjuk közrejátszik, hogy Diop és Ciolis szépen dolgozik középen, s remekül lépnek ki, s zárják a területeket!Kevés a helyzet, de Cúper munkája meglátszik a Racingon s ügyesen fociznak, így elég érdekes s szerintem jó a meccs!bence-barca írta:Valaki aki nézi a Real meccset megtudná mondani, hogy az első félidőben Varene hogyan játszott? Kíváncsi vagyok rá!

Amikor én láttam (az első 30 percben), akkor a labdái nagy részét elszórta!bence-barca írta:Valaki aki nézi a Real meccset megtudná mondani, hogy az első félidőben Varene hogyan játszott? Kíváncsi vagyok rá!
Ronaldo olyan, mintha pályán sem lenne, Callejon nevét még nem is hallottam.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
-
- Llegenda del Barça
Valaki aki nézi a Real meccset megtudná mondani, hogy az első félidőben Varene hogyan játszott? Kíváncsi vagyok rá! 

Tud valaki linket adni arról a CR nyilatkozatról, amit azután mondott Messiről, miután megkapta az Aranylabdát?
Valami ilyesmi volt:
Riporter CR-nek: Ön szerint miért nem Leo kapta meg a díjat?
CR: Nem lehet mindenki portugál ...
Köszi előre is, gugli barátom nem nagyon segített

Valami ilyesmi volt:
Riporter CR-nek: Ön szerint miért nem Leo kapta meg a díjat?
CR: Nem lehet mindenki portugál ...
Köszi előre is, gugli barátom nem nagyon segített

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
-
- Director del Fútbol
Mourinho álmashutterisland írta:most elképzeltem egy materazzi,pepe kh párost, előttük de jong-van bommel szűrővel.P.U.Y.O.L. írta:Hidd el, nem kötekedésképp mondom, de más az ha valaki szimplán agresszív és egy elkésett becsúszással durva sérülést okoz (ezért se jár hátvakarás és fejpaskolás) és más az, ha valaki alattomos és szándékosan lép oda undorítóan. Természetesen nem Pepe az egyetlen a foci világában és Pepenek se minden megmozdulása ilyen, de azért na...daffy írta:mielőtt félreértések lennének,nem védem pepét,sőt...
csak arra gondoltam,hogy amilyen belépők mennek angliába és maradnak megtorlatlanul,pepe nem biztos,hogy kilógna a mezőnyből