daffy írta:
nem sok idő van helyrerakni a dolgokat,mert itt meccsek alatt elbukhatjuk az évet

Április végéig szerintem nem kell azon gondolkodni, hogy ki hogy áll. Nem hiszem, hogy olyan dolog történhet most ősszel, hogy eldőljön a bajnokság. Vice-versa gondolom, hogy ha az egyik csapat elkezd betlizgetni, 6-7-8 pontos előnynél a másik csapat is kiengedne annyira, hogy a tavasz 2. felére nem lenne több ennél a különbség, ez meg ugye azért a hajrában bármikor ledolgozható.
socio66 írta:de most mi változott az első forduló óta?
mert akkor még gála volt,mi az amit most helyre kell rakni?
Nem mondok nagy dolgot, de szerintem fejben vannak gondok. Visszaüt, hogy annyira felpörögtek ellenünk az idénykezdetre, majd jött a kudarc és szerintem most idény elején kicsit motiválatlanok lettek. Ha elindul a nagy pörgés, meg a nagyobb meccsek, akkor szerintem tuti összeszedik majd magukat, ők most élik meg a mi februárunkat.
u.i.: Egyébként az utóbbi időben látottak alapján abban sem vagyok biztos, hogy minden rendben van az öltözőben. Nem vagyok benne biztos, hogy nem kezd kicsúszni Mou keze közül a dolog és nincsenek komoly ellentétek bizonyos játékosok között.