Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom letöltöm-e, netem nem valami hűdejó perpillanat, aztán az mégiscsak 16 gigás game. Majd meglátom. Igen laptopot, miért?daffy írta:továbbra is nemmel szavazok. megpróbálni meg lehet,de szerintem nem fog menni.
amúgy laptopot használsz,igaz?
továbbra is nemmel szavazok. megpróbálni meg lehet,de szerintem nem fog menni.Messa írta:DDR 3, videokártya típusa AMD Radeon HD 6470M, Összes elérhető grafikus memória 1085 MB ; Dedikált grafikus memória 512 MB .barca99 írta:Mondjuk szerintem már a processzoron bukik a dolog, de ez az info így elég kevés. A RAM DDR, DDR2, DDR3? Videokártya típusa? Önmagában az 512 MB nem sokat mond.
DDR 3, videokártya típusa AMD Radeon HD 6470M, Összes elérhető grafikus memória 1085 MB ; Dedikált grafikus memória 512 MB .barca99 írta:Mondjuk szerintem már a processzoron bukik a dolog, de ez az info így elég kevés. A RAM DDR, DDR2, DDR3? Videokártya típusa? Önmagában az 512 MB nem sokat mond.
a vga pontos típus kéne,de szerintem se menne élvezhetően.Messa írta:CPU: AMD Dual Core E350 1.6barca99 írta:Szerintem ird le, milyen hw van a gépedben, úgy egyszerűbb lesz.
RAM: 2 GB
VGA: 512 MB
HDD: 500 GB
CPU: AMD Dual Core E350 1.6barca99 írta:Szerintem ird le, milyen hw van a gépedben, úgy egyszerűbb lesz.
Tapasztalataim szerint ha csak a CPU gyengébb, és az se sokkal, akkor menni fog.Messa írta:Minden megvan hozzá bőven, egyedül a proci... 1.8ast ír hozzá ami kell, nekem 1.6-os Dual Core van, az vinné?
Minden megvan hozzá bőven, egyedül a proci... 1.8ast ír hozzá ami kell, nekem 1.6-os Dual Core van, az vinné?daffy írta:milyen platformra? a gta 4 a csúcs,de nézd meg,hogy megvan-e hozzá a megfelelő hardverMessa írta:Srácok, akarnék beszerezni egy GTA-t, melyiket ajánlanátok? San Andreas óta nem játszottam eggyel sem, sőt igazából nem is tudom, hogy mik jelentek meg azóta. Valaki írjon már pár tanácsot.
Szerintem nem fog menni. Én régen próbáltam zenét lejátszani PS2-vel pendriveról, de nem sikerült. Nem ismerte fel.Barcafan19 írta:Bocsi, hogy ehhez hozzaszolok, de nem tudod veletlenul, hogy ez mukodik-e PS2-vel is? Eddig meg nem gondoltam erre hogy ezert van rajta pendrive kimenet...pl. ha letoltok torrentrol egy teljes jatekot es ramasolom pendrivera akkor azt vinni fogja a PS?
nem tudom sajnos,ps-hez nem nagyon értekBarcafan19 írta: Bocsi, hogy ehhez hozzaszolok, de nem tudod veletlenul, hogy ez mukodik-e PS2-vel is? Eddig meg nem gondoltam erre hogy ezert van rajta pendrive kimenet...pl. ha letoltok torrentrol egy teljes jatekot es ramasolom pendrivera akkor azt vinni fogja a PS?
Bocsi, hogy ehhez hozzaszolok, de nem tudod veletlenul, hogy ez mukodik-e PS2-vel is? Eddig meg nem gondoltam erre hogy ezert van rajta pendrive kimenet...daffy írta:nem kell előfizetés.MessiFan írta:
a livehoz külön xbox előfizetés kell? mert akkor az felejtős. a pendrives ötlet már megvalósítható, de csak annyi hogy bedugom és elindítom?
pendrive-ot először boxba formázni kell,utána a gépről rámásolod a demót
milyen platformra? a gta 4 a csúcs,de nézd meg,hogy megvan-e hozzá a megfelelő hardverMessa írta:Srácok, akarnék beszerezni egy GTA-t, melyiket ajánlanátok? San Andreas óta nem játszottam eggyel sem, sőt igazából nem is tudom, hogy mik jelentek meg azóta. Valaki írjon már pár tanácsot.
nem kell előfizetés.MessiFan írta:
a livehoz külön xbox előfizetés kell? mert akkor az felejtős. a pendrives ötlet már megvalósítható, de csak annyi hogy bedugom és elindítom?
a livehoz külön xbox előfizetés kell? mert akkor az felejtős. a pendrives ötlet már megvalósítható, de csak annyi hogy bedugom és elindítom?daffy írta:hát leszeded live-ról vagy torrentről és feldobod pendirve-raMessiFan írta:Fifa 12 és nba 2k12 demoval hogyan tudnék játszani xboxon?
hát leszeded live-ról vagy torrentről és feldobod pendirve-raMessiFan írta:Fifa 12 és nba 2k12 demoval hogyan tudnék játszani xboxon?
marha egyszerű,mikori a flash?Bob_Marley írta:Olvasgattam a hsz-ket magon, de nekem kínai, s tudom hogy hülye kérdés, de 2.0.12625.0 dash-hel ez menni fog xbxon?
Ha nem akkor marad PC-n, csak szívesen kipróbáltam volna TV-n![]()
Lassan nekem is érik egy új frissítés, de azt hallotam nem teljesen jó még az új!
Ilyen LT ... dolgokból meg semmit nem értek!
Először én is azt hittem, hogy monoton lesz. Egyszer abba is hagytam pár hétre a karriert, de utána újrakezdtem és egy szenzációs idényt produkálva VB-t nyertem a VirginnelMessiFan írta:Már kb mindenhonnan szedhető. Nekem biztosan nem kell. Még boxra sem. Túl monoton és én az első verseny után megunnám. Bár közrejátszik hogy nem nézek sok forma1-et.
Ajánlott Gépigény:L.Messi 10 írta:Jelentem, hogy szedhető magról az F1-2011