Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg mondom őszintén én nem tudtam hogy a mi nevelésünk!
Azért a brazilt elnézegetném jövőre Piqué párjaként. A kapitányt még egy-két évig viheti a szíve, de egyre kevesebbet bír sajnos. Azért remélem nem megy egy ideig nyugdíjba, azonban egy Silva-Piiqué páros ütne.9Dave írta:"Külföldi sajtóhírek szerint a Bajnokok Ligája címvédő Barcelona szerződtetné a Milan brazil hátvédjét, Thiago Silvát és csere kapusnak szeretné leigazolni Wojchiech Szcezny-t, az Arsenal kapusát"
Planas játékát nézd meg! U20-as válogatott és egész jól tolja. Nekem jobban bejön a játéka, mint Montoyáé a túl oldalon. Ügyesen is védekezik, mellette szépen támogatja a támadásokat is.Chino írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/10/13 ... shley_cole
Egy újabb hír Cole-ról. Remélem nincs valóságalapja. Nehogy már olyan hülyék legyünk, hogy 13 millát adjunk egy 31 éves játékosért. Akkor talán még értelme is lenne, ha megy Maxwell és el tudnánk hozni 2-3 millióért padra (de oda nem jönne), emellett a stílusa miatt sem örülnék neki. Menjen inkább Mahacskalába. Hosszabbítsunk Abidallal és keressünk egy fiatal balhátvédet, bár sajnos a B-ben nem láttam olyan balhátvédet akire azt mondhatnánk, hogy a jövő.
Így van, ahogy beszélsz. Ashley Cole viselkedés egy hányadék és hát valljuk be ugyanaz az ő esete, mint Forlán-é volt. Öreg és magas az ára. Szcesny nagyon tehetséges kapus később lehet jó jönne, de túl drága lenne és kár lenne, ha egy ilyen tehetség a padot koptatná egész évben. Neymart inkább hagyjuk... Victor Ruizra lenne talán a legnagyobb esély, de hátra nagyon tehetséges védőink vannak a La Masián és Botía, ha jól tudom még mindig képben van. Érzésem szerint a 4-ből 3-at teljesen fölösleges lenne idehozni.barca0417 írta:a felsoroltak közül szerintem nem kell egyik sem. Az esetleges távozókat kell majd pótolni. Ashley Cole-t ingyen sem akarnám itt látni, ezerszer inkább Maxwell maradjon. Neymar, ügyes, tehetséges, de..... jelen pillanatban majd akkor kell támadó ha Villa távozik. És akkor sem feltétlenül a brazil.
a hvg maradjon a gazdasági híreknél, a sportot ne erőltesse...
Kreatív könyvvizsgáló cégeknél nagy karriert jósolok nekedbence-barca írta: Hát általában, mikor olvasom h valaki X m fontért igazolt vhova ésmáshol, euróban látom, akkor nagyjából 5m jön még rá.
5 millió font kérlek szépen kb 5,7 millió eurobence-barca írta:10 millióval számoljatok, ott 5m fontot írtak, az átszámítva úgy 10m euró.
Gondolkozz már, akkor 1 font is 5 millió + 1 euró?bence-barca írta:Hát általában, mikor olvasom h valaki X m fontért igazolt vhova ésmáshol, euróban látom, akkor nagyjából 5m jön még rá.
Ejj, ez nagyon fájt.bence-barca írta: Hát általában, mikor olvasom h valaki X m fontért igazolt vhova ésmáshol, euróban látom, akkor nagyjából 5m jön még rá.
Hát általában, mikor olvasom h valaki X m fontért igazolt vhova ésmáshol, euróban látom, akkor nagyjából 5m jön még rá.20tek írta:Ez hogy jött ki?bence-barca írta:10 millióval számoljatok, ott 5m fontot írtak, az átszámítva úgy 10m euró.
bence-barca írta:10 millióval számoljatok, ott 5m fontot írtak, az átszámítva úgy 10m euró.
Ez hogy jött ki?bence-barca írta:10 millióval számoljatok, ott 5m fontot írtak, az átszámítva úgy 10m euró.
MessiFan írta:Oleguer![]()