Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De legalább beleölik a pénzt az utánpótlásba. Az is valami. Nem feltétlenül kell a Cityben folytatniuk.Game90 írta: Minek az, ha úgysem fognak beférni a 30 milliós igazolások mellé? Onuoha, SWP, MJohnson, Ireland...
Minek az, ha úgysem fognak beférni a 30 milliós igazolások mellé? Onuoha, SWP, MJohnson, Ireland...Barcaman14 írta:
De hogy a pozitívumot is megragadjam a City-vel kapcsolatban, legalább jócskán fektetnek az utánpótlásképzésbe, és ez legalább egy ésszerű, jó döntés.
Szima zsebből tudná finanszírozni az egészet, már ebben a pillanatban mondhatná hogy kezdjék el.. Persze ez nem ilyen egyszerű. De pénz az biztos lenne egy új, normális stadionra.Barcaman14 írta:Mikor fogok én Loki stadionban ülni, ami nem egy vastákolmány?!![]()
![]()
Egészen elképesztő hogy mennyi pénzt fektet a City-be az arab emberke, Manszúr sejk, ha jól tudom.
"Like" ha Torres kihagyott helyzete miatt jottel ide.soadroli írta:Mit is jelent pontosan?lui1698 írta:Komment: "Thumps Up If u Came Here after the Torres miss against Man United"
![]()
Mit is jelent pontosan?lui1698 írta:Komment: "Thumps Up If u Came Here after the Torres miss against Man United"
Ezt észre se vettemlui1698 írta: Komment: "Thumps Up If u Came Here after the Torres miss against Man United"
Jaja, ő is szenvedett nem kicsit Manchesterben, aztán átigazolt spanyolba és megtáltosodott.L.Messi 10 írta:Erre gondolsz?
Az is nagy voltlui1698 írta:Erről a Torres esetről nekem Forlán jut eszembe. Még a MU-ban csinált hasonlót anno.
http://www.youtube.com/watch?v=6_A6QHdWcXglui1698 írta:Erről a Torres esetről nekem Forlán jut eszembe. Még a MU-ban csinált hasonlót anno.
Csak az edzőközpontban annyi pálya lesz, mint Magyarországon összesen... O.V. fel van adva a lecke!
Így van. HA van olyan csapat, akit nem kell sajnálni az a City. De sebaj a télen és nyáron úgyis jönnek majd még a kp-ra.elbandi írta:Igen,szélső védő szerintem van elég,de azért a középpályára se panaszkodjon.Talán ha játszatná Tevezt kicsit visszavontam vagy valami,kurdt írta:Az az érdekes, hogy akkora hülyeséget nem mond: arról panaszkodik, hogy nincs elég szélső védője és középpályása. Az előbbi mondjuk hülyeség, mert ott van Clichy, Kolarov, Zabaleta, Richards (mondjuk ő alapból középhátvéd) meg még néhány random arc, akikkel azért lehet valamit kezdeni.
Viszont így, hogy De Jong és Milner is sérült, tényleg kicsit sovány a középpálya: Nasri, Silva, Barry, Yaya, Johnson, Hargreaves, utóbbi egyébként szintén sérült + a BL-be nem is nevezték.
Tehát a középpályán sok variációs lehetőség tényleg nincs, de momentán még mindig nem ez a City legnagyobb problémája...
erre behozza Agüero helyére 10 percre...
Olyan keretet volt lehetősége kérni amilyet akar.Kért valakit megkapta.
Ne síránkozzon,hanem kovácsolja össze őket csapattá
Igen,szélső védő szerintem van elég,de azért a középpályára se panaszkodjon.Talán ha játszatná Tevezt kicsit visszavontam vagy valami,kurdt írta:Az az érdekes, hogy akkora hülyeséget nem mond: arról panaszkodik, hogy nincs elég szélső védője és középpályása. Az előbbi mondjuk hülyeség, mert ott van Clichy, Kolarov, Zabaleta, Richards (mondjuk ő alapból középhátvéd) meg még néhány random arc, akikkel azért lehet valamit kezdeni.
Viszont így, hogy De Jong és Milner is sérült, tényleg kicsit sovány a középpálya: Nasri, Silva, Barry, Yaya, Johnson, Hargreaves, utóbbi egyébként szintén sérült + a BL-be nem is nevezték.
Tehát a középpályán sok variációs lehetőség tényleg nincs, de momentán még mindig nem ez a City legnagyobb problémája...
Az az érdekes, hogy akkora hülyeséget nem mond: arról panaszkodik, hogy nincs elég szélső védője és középpályása. Az előbbi mondjuk hülyeség, mert ott van Clichy, Kolarov, Zabaleta, Richards (mondjuk ő alapból középhátvéd) meg még néhány random arc, akikkel azért lehet valamit kezdeni.elbandi írta:Nem normális ez az ember komolyan.
Lesz azért választékdaffy írta: dec 10
Arsenal - Everton
Chelsea - Manchester City
dec21
Tottenham - Chelsea