Fecooo írta:
egyetértek, VdB a leggyengébb pontja a válogatottnak...
fájdalom nézni, ahogy visszafogja a csapatot ezzel a felesleges túlbiztosítással, Xabi Alonso totálisan felesleges, ezt sztem elfogultság nélkül is mondhatjuk...a VB-t sem azért nyerték meg, mert ő volt a "zseni", hanem mert akármennyire is gyengítette ez a felállás a válogatott teljesítményét, annyit nem tudott rontani rajta, h ne nyerjék meg a tornát...
egy Pep-szerű edzővel végigverték volna a mezőnyt a legtöbb rúgott góllal, ebben biztos vagyok. nah de majd 2014-ben Brazíliában...

(nem tudom elképzelni, h Pepnek lesz motivációja a Barca padján 2012 után, inkább arra gondolok, h leül a válogatott padjára, megnyeri a VB-t és, ha látja magában az erőt, akkor visszatér a Barcához megújulva

)
Részben egyet értek, de ne felejtsük 2!!!!! gólt kapott a hispán válogatott 7 meccsen!+ a selejtezőkben se szoktak nagyon ellenük betalálni!
Viszont logikusabb lenne tőlünk játszatni mindenkit, mivel ismerik egymást a játékosok stb stb....
Viszont ez a "túl biztosított" játék is borzasztó hatékony, s maxmiálisan működik!Úgy gondolom egy VB-n még inkább kiélezett a helyzet, nincs esély javításra, míg egy bajnokságban van x forduló de még a nemzetközi kupában is oda-visszavágó!Egy stabil, sokat passzolós középpálya aranyat ér!Alonso vagy Busquets melyik a jobb nem tudom, de így ketten megférnek egymás mellett, elől meg "megoldják" a többiek!
Persze lehet több gólos győzelmeket tudnának aratni egy bátrabb játékkal, de láthatóan ez a felállás és taktika működik!
Más kérdés Pep áttudná integrálni a gondolatait a válogatottba is, s szerintem is lassan ő lesz a kapitány!