Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így belefér az OM zacsi, nem?bence-barca írta:Megvan!!!
Gracias Levante!![]()
Szerencse nem kellet sokáig bánkódni a Sociaded miatt!
Talán mert 2 meccsen 10 gólt lőttek és 2-t kaptak. Igaz egyiket sem láttam, de egy Levante ellen egy ilyen Real kikap.. Mágus vagy daffydaffy írta:namermérnem?
Még veretlen idén a Levante és ha így marad akkor az is!Cali írta:Vicc lenne bírózniuk. Főleg úgy, hogy egy kieső jelölt ellen játszanak. Ezeket 3 - 4 góllal kellene verniük, minden körülmények között!
namermérnem?MessiFan írta:Ne [auto_cenzúra].. 89. perc és 1-0 és ráadásul 10 emberrel játszik a Real?
Daffy mikor mondta hogy van olyan "béna" a Real hogy pontot vesszen.. Nem vettem komolyan.
Milyen a meccs?
Persze, valami indokot mindig találtok,hogy jogos legyen Pepe állatkodásaferninho írta:hátrányban van a csapatod egy színészkedő legalja csapat ellen és te jössz szabaddal és a levantei meg vezetgeti el a labdát onnan és csak nem adja oda... nézd meg, mielőtt elgáncsolta Pepe még egyet rúgott a labdába...noname írta:Nah, Pepéből is köjött a vadparaszt...
nem kéne ilyet csinálni, de azért mégis csak...
vhol jogos volt...
nagggyon joóóóóóMessiFan írta:Ne [auto_cenzúra].. 89. perc és 1-0 és ráadásul 10 emberrel játszik a Real?
Daffy mikor mondta hogy van olyan "béna" a Real hogy pontot vesszen.. Nem vettem komolyan.
Milyen a meccs?
Nehogymár jogosan rugdossa szanaszét a földön...ferninho írta: hátrányban van a csapatod egy színészkedő legalja csapat ellen és te jössz szabaddal és a levantei meg vezetgeti el a labdát onnan és csak nem adja oda... nézd meg, mielőtt elgáncsolta Pepe még egyet rúgott a labdába...
nem kéne ilyet csinálni, de azért mégis csak...
vhol jogos volt...