Barça vs. Real - El Clásico
- albicelesteX
- A Vadász
Amúgy nem tudom mit látnak Madridban ebben a perzsanémetben.Szerintem egy favágó.Lass simán jobb nála.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tényleg grat a Levanténak, s így a rivális előtt állunk, de most tele nyomni ezer kárörvendő por ques videóval a fórumot nem kellene!Lehet bírózni, egyszerűen Khedira nem mérte fel, hogy van sárgája, csetepatéban teljesen jogosan kapott egyet!Ettől függetlenül hosszú még nagyon a bajnokság, s ez is bizonyítja, hogy persze sokat jelent a egymás elleni, de főleg idegenben benne vannak a pontvesztések itt is meg a fővárosiaknál is!
Mindenesetre köszönjük meg a Levanténak egy ikszet teljesen megérdemeltek, de Koné tett róla meglegyen az első győzelmük, s veretlenek ők is
Mindenesetre köszönjük meg a Levanténak egy ikszet teljesen megérdemeltek, de Koné tett róla meglegyen az első győzelmük, s veretlenek ők is

Azt hittem, hogy a Sociedad miatt foghatjuk a fejünket decemberig.
Szerdán meg kell csapni a Valenciát és elsők leszünk
Szerdán meg kell csapni a Valenciát és elsők leszünk

1. bíró egy hülye idióta volt
2. a Real játékosok egytől- egyig szégyellhetik magukat... (Casillast leszámítva)
3. José egy hül.ye volt ma.... miket cserélt? lehozni Karimot? Mi volt ez a kezdő? Khedira? Coentraot meg előre, aki ha átlép a 16-os vonalától elfelejt focizni?
borzasztóan játszottunk, de ha belefúj abba a spori nincs kiállítás és akkor meglett volna ez a meccs bőven, de ezt így is kellett volna hozni, nem lehet ezt csak ráfogni... 10 emberrel is lehet egy értelmes támadást vezetni, meg gólt rúgni, de közünk nem volt a gól lövéshez....
ha a Valencia vagy az Atletico ellen becsúszik nektek egy iksz no problem, de ha nem...
2 pontos előnyből 1 pont hátrány...
2. a Real játékosok egytől- egyig szégyellhetik magukat... (Casillast leszámítva)
3. José egy hül.ye volt ma.... miket cserélt? lehozni Karimot? Mi volt ez a kezdő? Khedira? Coentraot meg előre, aki ha átlép a 16-os vonalától elfelejt focizni?
borzasztóan játszottunk, de ha belefúj abba a spori nincs kiállítás és akkor meglett volna ez a meccs bőven, de ezt így is kellett volna hozni, nem lehet ezt csak ráfogni... 10 emberrel is lehet egy értelmes támadást vezetni, meg gólt rúgni, de közünk nem volt a gól lövéshez....
ha a Valencia vagy az Atletico ellen becsúszik nektek egy iksz no problem, de ha nem...
2 pontos előnyből 1 pont hátrány...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2011.09.18. 22:05:53-kor.
madridista
-
- Director del Fútbol
Így belefér az OM zacsi, nem?bence-barca írta:Megvan!!!
Gracias Levante!![]()
Szerencse nem kellet sokáig bánkódni a Sociaded miatt!

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Csak nem Jimmy barátunk futott be megint? 

- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
valaki tegnap mondta, itt a fórumon, hogy örülne egy 1-0-nak. most örülhet! meg mi is! de nagyon! 

- noname
- Llegenda del Barça
Csak a 2. félidőt láttam, de függetlenül a kiállítától, a Levante megérdemelten győzőtt. A 2. félidőben a Levante volt a jobbik csapat, Khedira hiánya nem magyarázat arra h miért csináltak féltucatszor hülyét a Real teljes védelméből. A végén a Vale lesz a bajnok. 

A Fifa egy szégyen
Álomszép este 

mondjuk azok után hogy legtöbben leírtuk itt hogy jajj mekkora a szakadék a két csapat mögött,meg a liga csapatai is telesírtak pár zsepit, eltelt három forduló és már mindkét csapat botlott.
pacsi a levanténak.
pacsi a levanténak.

- ab1daL
- Director del Fútbol
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- Llegenda del Barça
Megvan!!!
Gracias Levante!
Gracias Levante!

Talán mert 2 meccsen 10 gólt lőttek és 2-t kaptak. Igaz egyiket sem láttam, de egy Levante ellen egy ilyen Real kikap.. Mágus vagy daffydaffy írta:namermérnem?

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Még veretlen idén a Levante és ha így marad akkor az is!Cali írta:Vicc lenne bírózniuk. Főleg úgy, hogy egy kieső jelölt ellen játszanak. Ezeket 3 - 4 góllal kellene verniük, minden körülmények között!
Első félidőben jobb volt aa Rm, de a piros megpecsételte őket, megérdemelt a kis csapat pont(ok) szerzése!
Kicsit felértékelődik a Sociedad ellen "kiharcolt" ikszünk...

-
- Capitá del Barça
bocsi ha egy kicsit off, de a Levante győzelmének örömééében ez kell http://www.youtube.com/watch?v=COv4DKigBbc

-
- Llegenda del Barça
Azért valljuk be tényleg undorító csapat ez a Levante... de igazából melyik csapat nem csinálja ilyen helyzetben ugyanezt?
CR nem most odakapott egyik játékos szándékosan... mellesleg jegyzem meg, ha ez történés meccs elején vagy Real vezetésnél történik, alighanem CR belehalt volna...
CR nem most odakapott egyik játékos szándékosan... mellesleg jegyzem meg, ha ez történés meccs elején vagy Real vezetésnél történik, alighanem CR belehalt volna...
namermérnem?MessiFan írta:Ne [auto_cenzúra].. 89. perc és 1-0 és ráadásul 10 emberrel játszik a Real?
Daffy mikor mondta hogy van olyan "béna" a Real hogy pontot vesszen.. Nem vettem komolyan.
Milyen a meccs?
Persze, valami indokot mindig találtok,hogy jogos legyen Pepe állatkodásaferninho írta:hátrányban van a csapatod egy színészkedő legalja csapat ellen és te jössz szabaddal és a levantei meg vezetgeti el a labdát onnan és csak nem adja oda... nézd meg, mielőtt elgáncsolta Pepe még egyet rúgott a labdába...noname írta:Nah, Pepéből is köjött a vadparaszt...
nem kéne ilyet csinálni, de azért mégis csak...
vhol jogos volt...

CR-t nem gyengén sprintelték le...
- barca 1986
- Jugador d'estrella
- Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza
nagggyon joóóóóóMessiFan írta:Ne [auto_cenzúra].. 89. perc és 1-0 és ráadásul 10 emberrel játszik a Real?
Daffy mikor mondta hogy van olyan "béna" a Real hogy pontot vesszen.. Nem vettem komolyan.
Milyen a meccs?
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Hiába, akinek ilyen színű meze van, az ellen madridék nem muzsikálnak 

Vicc lenne bírózniuk. Főleg úgy, hogy egy kieső jelölt ellen játszanak. Ezeket 3 - 4 góllal kellene verniük, minden körülmények között!
Ne [auto_cenzúra].. 89. perc és 1-0 és ráadásul 10 emberrel játszik a Real?
Milyen a meccs?
Milyen a meccs?
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Nehogymár jogosan rugdossa szanaszét a földön...ferninho írta: hátrányban van a csapatod egy színészkedő legalja csapat ellen és te jössz szabaddal és a levantei meg vezetgeti el a labdát onnan és csak nem adja oda... nézd meg, mielőtt elgáncsolta Pepe még egyet rúgott a labdába...
nem kéne ilyet csinálni, de azért mégis csak...
vhol jogos volt...