Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hátrányban van a csapatod egy színészkedő legalja csapat ellen és te jössz szabaddal és a levantei meg vezetgeti el a labdát onnan és csak nem adja oda... nézd meg, mielőtt elgáncsolta Pepe még egyet rúgott a labdába...noname írta:Nah, Pepéből is köjött a vadparaszt...
Mi volt?socio66 írta:ajj,te..te.te..
ott megy középen töküresen,hát hülye ez?
jéézusom.
..
najólvan,azér.
azért közelebb vannak hozzánk, mint tegyük fel tavaly, vagy az előtt, és ez most nagy sláger a madridisták körében, végül is valahol igazuk is van.lui1698 írta:Khm... hogyteccikmondani?shutterisland írta:szóval nem csak játékban, hanem ebben is közeledtek hozzánk.
De ha már itt vagyunk a Levante játékosok mellett se menjünk el, ha nem tudják kihozni a labdát eldőlnek egyből, mint az a tag aki esernyőt akart adni Benzemánakferninho írta:így is elegem volt mára a bírókból... de még ez is...
most én mondom,hogy tuti behúzzátok... bejön ronci és vág vagy 2őt...ferninho írta:így is elegem volt mára a bírókból... de még ez is...
Mondjuk az csak a hab a tortán h a partjelző kb 30 centire volt. Mindenesetre az ilyen emccseken látszik, hogy a focistákat nem az eszükért szeretik.lluisllach89 írta:Brutális volt te, szerintem még mindig jegelik szegénytferninho írta:Di Maria meg legalább jogosan fogta az arcát mert ahhoz értek neki hozzá, nem pedig teljesen máshova![]()
Brutális volt te, szerintem még mindig jegelik szegénytferninho írta:Di Maria meg legalább jogosan fogta az arcát mert ahhoz értek neki hozzá, nem pedig teljesen máshova![]()
Khm... hogyteccikmondani?shutterisland írta:szóval nem csak játékban, hanem ebben is közeledtek hozzánk.
Hát ha nála ez a labdához menés, akkor el sem merem képzelni mi van akkor ha valakire rácsúszik...ferninho írta:mégh a Di Maria tényleg törleszt és nem a labdáért megy, megértem, amit mondtatok, de így hogy hozzá se ért...
látta, hogy nem fújtak le egy egyértelmű szabálytalanságot, ő meg ment a labdáért...
egyértelmű bírói hiba volt, nem kell ezt szépítgetni...