Serie A / Coppa Italia

Foci a Barçán kívül
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.09.20. 21:53:17

albicelesteX írta: Amúgy azt észrevettem,hogy nagyon megy a melldöngetés a Juventus kamu sikereire.(Siena elleni kőkemény 1-0 után pl.).De a Te kedvenc csíkos púpos teve csapatodat Európában megenné elég sok csapat nem a magasan jegyzettek közül.
Őszintén megmondva és itt erre a Juventusos fórumtársak válaszát kérném, én már régebben észrevettem, hogy a Juve-s ismerőseim meg olvasva máshol a Juve-sek nek mindig kumma nagy arcuk van. Csak azt nem tudom mire? Tavaly EL helyezésig sem jutottak... Jó, lehet, h most megnyerték az első 2. fordulót erre van aki máris bajnoknak kiáltja ki őket, meg jönnek a lekicsinítő jelzők a többi élcsapatra...
Szóval itteni Juve-sok, honnan van ez a nagy arc ilyen (igen)sok Juve szurkolónak? (itt nem rátok értem, mert általában itt nem nagyon jön le az arcoskodás, szimplán most csak az ismerőseim és más helyekről hozott tapasztalatomat vetettem fel)
Persze nyilván itt is tisztelet a kivételnek!
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.20. 21:48:15

albicelesteX írta:Amúgy azt észrevettem,hogy nagyon megy a melldöngetés a Juventus kamu sikereire.(Siena elleni kőkemény 1-0 után pl.).De a Te kedvenc csíkos púpos teve csapatodat Európában megenné elég sok csapat nem a magasan jegyzettek közül.
Jaj mert a többi blogon nincsenek "túlértékelős" posztok... Egyébként meg benitoék mindig ilyen hangvitelű írásokat raknak ki, ez van. Nekem bejön és még rajtam kívül több száz embernek. Vagy most beszéljünk arról, hogy a Roma meg 1ponttal áll? Szerintem fölösleges. Majd pár hónap múlva térjünk vissza rá.
Kép
albicelesteX
A Vadász

2011.09.20. 21:40:30

Amúgy azt észrevettem,hogy nagyon megy a melldöngetés a Juventus kamu sikereire.(Siena elleni kőkemény 1-0 után pl.).De a Te kedvenc csíkos púpos teve csapatodat Európában megenné elég sok csapat nem a magasan jegyzettek közül.
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.20. 21:37:51

noname írta:Az Inter megint alkot. Félidőben 1-0 a Novarának, ráadásul Chivu a következő szabálytalanság után ki lesz állítva ha nem vigyáz. :twisted:
Azt is említsd meg, hogy inter nevelés lőtte a gólt, grazie Meggiorini.
Kép
noname
Llegenda del Barça

2011.09.20. 21:35:46

Az Inter megint alkot. Félidőben 1-0 a Novarának, ráadásul Chivu a következő szabálytalanság után ki lesz állítva ha nem vigyáz. :twisted:
A Fifa egy szégyen
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.20. 19:20:27

Bob_Marley írta:N em hiszem, hogy gond lenne a humorérzékemmel, ez a poszt szimplán már ahogy írtam nagyképű bejegyzés!Még azt se lehet rá mondani, hogy 1-1 ironikus mondatot tartalmaz!
Seria A követésébe ne menjünk bele, mióta Digin van kevesebbet látom, csak az Intert nézem meg ha tudom, de hidd el régebb óta ismerem az olasz focit mint te! :wink:
Amit én írtam utolsó pár mondatban na az irónia volt, de amit a blog az szimpla baromság!
Akinek nem tetszik ez a fajta humor, az átsiklik a cikk fölött, ennyi. Még a hozzászólások közt is van Interes/Milanos aki dicsérte a cikket, az meg hogy régebb óta követed lehet, ettől függetlenül nem igaz amit kiemeltem.
Ma:
20:30 Novara-Inter a Digi Sporton
Holnap:
20:30 Milan-Udinese a Digi Sporton
20:40 Juventus-Bologna a Digi Sport +-on
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.20. 19:14:57

N em hiszem, hogy gond lenne a humorérzékemmel, ez a poszt szimplán már ahogy írtam nagyképű bejegyzés!Még azt se lehet rá mondani, hogy 1-1 ironikus mondatot tartalmaz!
Seria A követésébe ne menjünk bele, mióta Digin van kevesebbet látom, csak az Intert nézem meg ha tudom, de hidd el régebb óta ismerem az olasz focit mint te! :wink:
Amit én írtam utolsó pár mondatban na az irónia volt, de amit a blog az szimpla baromság!

1-2 Juve drukker amikor arról beszél, hogy ők mekkora mártírok, akkor elővehetnének régi kazettákat, amikor még BL döntőt is sikerült elcsalniuk :wink:
Kép
Kép
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.20. 19:03:15

Bob_Marley írta:Jól indul ,s nemes, hogy örökbe fogadtak egy állatot, majd pökhendi fellengzős stílusban hozza a szokásos nagyképű dolgait!
Az nevet aki a végén nevet, most örülhet a Juventus, ember emlékezet óta nem vezették (szabályos úton) a bajnokságot (most is csak holtversenyben)!Az Inter sajnos beragadt, Gasperini még nem adta át ezt az új felállást a Milannak meg nem voltak könnyű meccsei, de nem aggódok!
Majd a bajnokság végén talán beér a Juve egy EL helyre.....Akkor majd lehet örökbe kell fogadni egy lámát Torinóban!
Attól még mert nem érted a viccet nem kell egyből besértődni és durcis kisgyereket játszani. Arról meg, hogy jól indult csak annyit, hogy az előző poszt teljes mértékben az örökbefogadott zebráról, Juventina-ról szól. A kiemelt részhez meg annyit, látszik mennyire követed évről évre a Serie A-t :wink:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.20. 18:23:25

Jól indul ,s nemes, hogy örökbe fogadtak egy állatot, majd pökhendi fellengzős stílusban hozza a szokásos nagyképű dolgait!
Az nevet aki a végén nevet, most örülhet a Juventus, ember emlékezet óta nem vezették (szabályos úton) a bajnokságot (most is csak holtversenyben)!Az Inter sajnos beragadt, Gasperini még nem adta át ezt az új felállást a Milannak meg nem voltak könnyű meccsei, de nem aggódok!
Majd a bajnokság végén talán beér a Juve egy EL helyre.....Akkor majd lehet örökbe kell fogadni egy lámát Torinóban!
Kép
Kép
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.20. 13:40:11

Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.18. 22:37:50

ozsimiki írta:Attól,h az egyik nagy kedvenced az olasz ligában játszik, még nem kellene vakként írnod. Az olasz bajnokság legalább 2-3 éve (ha nem több) sehol sincs a többihez képest, se színvonalban,se másban. Lassan a franciák is jobbak lesznek ha így folytatódik.

nem érdekel,h más a stílus, azt a más stílust tudták régebben magasabb szinten tolni,és élvezhetőbb volt, mára bohóc liga lett. Persze változhat.

Napoli veri a Milánt 3-1re,és mindjárt vége, YES! szép vasárnap, kikap az általam rühellt csapatok közül kettő (Madrid,Milan) tegnap a 3. is (Arsenal), csak a Bayern a kakukktojás :?
Elismerem, 5évvel ezelőtt fényévekkel jobb volt a Serie. Az utolsó mondatod pedig megkönnyeztetett, teljes mértékben adom :D Cavani 3 :shock:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.18. 22:32:43

L.Messi 10 írta:
LG írta: Azért látszik, h olasz bajnokság. Messze elmarad a gólátlag spanyoltól, angoltól, némettől.
Na mert ugyan az a játékstílus van mind a négy országban, ugye? :roll:
Attól,h az egyik nagy kedvenced az olasz ligában játszik, még nem kellene vakként írnod. Az olasz bajnokság legalább 2-3 éve (ha nem több) sehol sincs a többihez képest, se színvonalban,se másban. Lassan a franciák is jobbak lesznek ha így folytatódik.

nem érdekel,h más a stílus, azt a más stílust tudták régebben magasabb szinten tolni,és élvezhetőbb volt, mára bohóc liga lett. Persze változhat.

Napoli veri a Milánt 3-1re,és mindjárt vége, YES! szép vasárnap, kikap az általam rühellt csapatok közül kettő (Madrid,Milan) tegnap a 3. is (Arsenal), csak a Bayern a kakukktojás :?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
albicelesteX
A Vadász

2011.09.18. 21:43:50

Remélem a Napoli behúzza és megveri ezt a csicska Milant.Milan Merda!

Amúgy nem azért,de igaza van LG-nek.Az olaszok le vannak maradva,játékstílus ide vagy oda az olasz csapatok elmaradnak Európa elitjétől.
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.18. 19:52:25

LG írta: Azért látszik, h olasz bajnokság. Messze elmarad a gólátlag spanyoltól, angoltól, némettől.
Na mert ugyan az a játékstílus van mind a négy országban, ugye? :roll:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.09.18. 19:47:21

L.Messi 10 írta:Szombat:
Cagliari-Novara 2-1
Inter-Roma 0-0 8)
Ma:
Atalanta-Palermo 1-0
Bologna-Lecce 0-2
Catania-Cesena 1-0
Lazio-Genoa 1-2
Parma-Chievo 2-1
Siena-Juventus 0-1 8)
Udinese-Fiorentina 2-0
20:45 Napoli-Milan a Digi Sporton.
Azért látszik, h olasz bajnokság. Messze elmarad a gólátlag spanyoltól, angoltól, némettől.
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.18. 16:55:56

Szombat:
Cagliari-Novara 2-1
Inter-Roma 0-0 8)
Ma:
Atalanta-Palermo 1-0
Bologna-Lecce 0-2
Catania-Cesena 1-0
Lazio-Genoa 1-2
Parma-Chievo 2-1
Siena-Juventus 0-1 8)
Udinese-Fiorentina 2-0
20:45 Napoli-Milan a Digi Sporton.
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2011.09.18. 13:32:58

Barcaman14 írta:Ez az eredmény a legrosszabb mindkét csapat(edző) szempontjából....
Szerintem nem. A Roma és LE eddigi eredményeihez képest ez világklasszis eredmény. A meccset nem láttam így a játékról nem tudok beszélni, de eredmény szempontjából... végre nem kaptak ki.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
noname
Llegenda del Barça

2011.09.18. 11:41:21

A Roma szempontjából azért nem volt rossz meccs. Idegenben egy dötetlen a San Siroban nem rossz, ráadásul végig domináltak. :wink:
Az Inter pokolian gyenge. Semmi ötylet, néha egy villanás Snejdertől, amúgy semmi. Gasperini félidőben tuti repül.
A Roma mintha kezdene összeállni. A kp és a védelem elég jól működött(Kjaer pl nagyon jó volt). Ha a támadósor belejön akkor bárkit elverhetnek. Még 3-4 meccs és erősek lesznek.
A Fifa egy szégyen
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.09.18. 10:29:15

Ez az eredmény a legrosszabb mindkét csapat(edző) szempontjából. Nem láttam a meccset, de ahogy látom Bojan a padon ült végig.

Az Internek hogy ízlik a 3 védős játék? Még egy meccsüket sem láttam idén, ezért kíváncsi lennék?! Az eredményekből az jön le hogy Gasperini fölöslegesen erőlteti egyelőre.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
noname
Llegenda del Barça

2011.09.18. 08:28:25

Néztem a mecss egy részét. Elsősorban a 2. félidőt. Az elsőben valami kevéssel veszélyesebb volt az Inter, de a 2.-ra feljavult a Roma. Pár meccs és LE összerakhatja ezt a csapatot. A passzolgatás egész jól ment, de még a kapu környékén nem volt elég pontos.
A Fifa egy szégyen
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.17. 21:46:25

Az Inter azért többet tesz az első gólért, de a Roma kontrák is veszélyesek!Jó kis csata, Sketelenburgért nagy kár, s Forlán ha picit higgadtabb lenne elől már vezethetne az Inter
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.09.17. 21:07:09

az igen :D

a romanal taddei balhátvéd, perrotta jobbhátvéd :D

LE jol kuldi :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.09.12. 14:17:06

Game90 írta:Vajon meddig? :lol: :roll:
Hétvégén a Sienaval játszik a Juventus és most már kezdhet Krasic, Quagliarella, Elia és Vidal is. Szerintem sanszos, hogy nyer a Juve. Ezzel ellentétben az Inter BL meccset játszik, ráadásul a Roma lesz az ellenfele hétvégén. Esélyes, hogy pontok fognak elhullani :wink: Nem is beszélve arról, hogy a Milan a Napolival játszik 8)
Szerk.:
http://www.pixter.hu/video?id=29948
http://www.pixter.hu/video?id=29949
Csak egyszer élném át élőben...
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2011.09.12. 13:36:03

Fecooo írta:első félidő: nagyon langyos volt a játék, alig volt mozgás, helyzetek 1-2 volt max, aztán a félidő második felében felpörögtek az események, voltak már szépen helyzetek is, labdabirtoklási fölény is. mint említettem Osvaldo nagyon béna volt, nem egy ígéretes lehetőség halt el miatta, Pjanic meg kitartóan tüzelt kapura, de a Cagliari kapusa szépen védett. Bojan teljesen kiszorult a jobb szélre, akkor volt többet játékban, mikor átment a félidő végén a bal oldalra, ott José Angel nagyon élt, a csapat egyik legjobbja volt mind védekezésben, mint támadásépítésben. a félidő végén volt az ellenfélnek egy kapufája, de összességében esetlegesek voltak a Cagliari támadásai.

második félidő: a fölény továbbra is megvolt, José Angel egyre bátrabb lett, Pjanic viszont egyre pontatlanabb. kezdett kiegyenlítődni a labdabirtoklás, ekkor LE lehozta Bojant, beküldte Boriellot, aki azonnal helyzetbe került, Osvaldo viszont továbbra is homály maradt... Heinze nem merészkedett sokszor előre, ő amolyan Piqué-Abidal hibrid játékot hozott, nem volt vele gond, ahogy Burdissoval sem. aztán megtörtént a baj, José Angel odafejelte a labdát Bruno Conti fiának, aki kilőtte a bal alsó sarkot... a bűnbakot ki is szórták utána.

összességében: maga a játék az kimondottan biztató volt, labdabiztos passzolgatás, súlypontáthelyezések, egészen jó szélsőbekk-teljesítmények és ami még hatalmas pozitívum: Totti nagyszerűen osztogatott!

én mindenképpen bizakodó vagyok a jövővel kapcsolatban, látszik a csapaton a tudatos koncepció, ezért mindenképpen dicséretet érdemel LE, hiszek bennük! csak legyen meg a türelem vele szemben!
Forza Roma!
nem akarok károgó varjú lenni, de eddig nagyon úgy néz ki, h túl nagy falat le-nek az ASR így elsőre, a barca-fakó után. nem tudom, h a vezetők meddig fogják védeni, ha esetleg ezek a rosszabb eredmények továbbra is megmaradnak... és mennyit bírnak a szurkolók? mert azért ekkora játékosmozgás után, amit a roma a nyáron bemutatott, nem biztos, h el lehet sütni egy "ebbenazévbenmégcsakkisérletezgetünk" dumát, pláne, h a vidékiek a nyugdíjas bevásárlásaikkal majdhogynem "szárnyalnak". mondjuk az mindenki előtt nyilvánvaló kellett, h legyen, h a barca évtizedes stílusát nem lehet egyik pillanatról a másikra lejátszani egy eddig teljesen más kotta szerint játszó csapatnál...
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.11. 23:55:51

L.Messi 10 írta:Juventus-Parma 4-1
Gól:Lichtsteiner, Pepe, Vidal, Marchisio és Giovinco.
Erről van itt szó 8) Viszont kiállították De Cegliet, jövőhéten jöhet a világklasszis Grosso....
Remélem maradnak is elől végig, de SZERINTEM idén még nem nyerik meg. Bár ezt a gyatra bajnokságot (nem a Juvét akarom bántani, évek óta ez a véleményem erről az izéről,amit seria a-nak neveznek, hol vannak a 6-7 évvel ezelőtti szinthez képest?) akár még be is húzhatják már idén is. Legyen úgy!

Nekem a fő lényeg,h ne a milán nyerje meg, ha az Internek van esélye legyőzni őket,akkor nyerjen az Inter, ha a Juve ér oda, akkor ők. Ha Juve & Inter közül kellene választanom,akkor Buffon,Del Piero miatt egyértelműen Juvét választanám, na meg a régi csapataikat is bírtam. (Nedved,Inzaghi,Del Piero, Trezeguet, Thuram,Zidane,Zambrotta,stb)

Roma meg édeskevés lesz még ebben a bajnokságban is, velük sincs bajom,de hát....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése