Fecooo írta:első félidő: nagyon langyos volt a játék, alig volt mozgás, helyzetek 1-2 volt max, aztán a félidő második felében felpörögtek az események, voltak már szépen helyzetek is, labdabirtoklási fölény is. mint említettem Osvaldo nagyon béna volt, nem egy ígéretes lehetőség halt el miatta, Pjanic meg kitartóan tüzelt kapura, de a Cagliari kapusa szépen védett. Bojan teljesen kiszorult a jobb szélre, akkor volt többet játékban, mikor átment a félidő végén a bal oldalra, ott José Angel nagyon élt, a csapat egyik legjobbja volt mind védekezésben, mint támadásépítésben. a félidő végén volt az ellenfélnek egy kapufája, de összességében esetlegesek voltak a Cagliari támadásai.
második félidő: a fölény továbbra is megvolt, José Angel egyre bátrabb lett, Pjanic viszont egyre pontatlanabb. kezdett kiegyenlítődni a labdabirtoklás, ekkor LE lehozta Bojant, beküldte Boriellot, aki azonnal helyzetbe került, Osvaldo viszont továbbra is homály maradt... Heinze nem merészkedett sokszor előre, ő amolyan Piqué-Abidal hibrid játékot hozott, nem volt vele gond, ahogy Burdissoval sem. aztán megtörtént a baj, José Angel odafejelte a labdát Bruno Conti fiának, aki kilőtte a bal alsó sarkot... a bűnbakot ki is szórták utána.
összességében: maga a játék az kimondottan biztató volt, labdabiztos passzolgatás, súlypontáthelyezések, egészen jó szélsőbekk-teljesítmények és ami még hatalmas pozitívum: Totti nagyszerűen osztogatott!
én mindenképpen bizakodó vagyok a jövővel kapcsolatban, látszik a csapaton a tudatos koncepció, ezért mindenképpen dicséretet érdemel LE, hiszek bennük! csak legyen meg a türelem vele szemben!
Forza Roma!
nem akarok károgó varjú lenni, de eddig nagyon úgy néz ki, h túl nagy falat le-nek az ASR így elsőre, a barca-fakó után. nem tudom, h a vezetők meddig fogják védeni, ha esetleg ezek a rosszabb eredmények továbbra is megmaradnak... és mennyit bírnak a szurkolók? mert azért ekkora játékosmozgás után, amit a roma a nyáron bemutatott, nem biztos, h el lehet sütni egy "ebbenazévbenmégcsakkisérletezgetünk" dumát, pláne, h a vidékiek a nyugdíjas bevásárlásaikkal majdhogynem "szárnyalnak". mondjuk az mindenki előtt nyilvánvaló kellett, h legyen, h a barca évtizedes stílusát nem lehet egyik pillanatról a másikra lejátszani egy eddig teljesen más kotta szerint játszó csapatnál...