A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Hát levantei oldalon nem is volt olyan megmozdulás, ami egyből pirosat ért volna... sárgát ott is kaptak, mint ahogyan a Real oldalán csak a pech az volt, h Kedira nem gondolkodott el azon, h volt már neki. Szóval, ha azt mondod, h jogtalan vt Khedira pirosa vagy, h volt olyan levantei megmozdulás, ami egyből piros akkor légyszíves mondjad meg mert én nem láttam ilyet...ferninho írta:most ez megint mi bmeg?
felrúgják Di Mariát, az az ökör nem fújja le azt balhé lett...
persze, hogy tőlünk szórtak ki...
elmehetnek a .....
hülye sporik....
nem volt utánarugás, sem társai. dimaria nem ért lábat. ha meg már szinészkedés, legalább ha már az arcát fogja megérintették..igazad van,de ez feljogosít bárkit,utonrúgásra és társaira?
Ez volt a Classicókon is,hülyeségekbe belemagyarázzátok,hogy nektek legyen igazatok.
Szabálytalan volt pont. nem fújta le a bíró? ejnye bejnye. Hány ilyen van egy meccsen?
És ha nem fújja le,akkor karatézni kell?
ezt nem birom.
ó azt te csak szeretnéd ha igy lennecsak az utóbbi időt nézve arbeloa a válogatottban, marcelo zágráb ellen, most meg di maria mutatott be busquetshez vagy alveshez méltó alakítást.
ferninho írta:most ez megint mi bmeg?
felrúgják Di Mariát, az az ökör nem fújja le azt balhé lett...
persze, hogy tőlünk szórtak ki...
elmehetnek a .....
hülye sporik....

Bob_Marley írta:Egy példa:
http://www.youtube.com/watch?v=7AXHYsiCqOs
Engem ezek hidegen hagynak, hogy most eldurran az agya nagyképű vagy sem, szimplán a cselgépeket nem szeretem!És teljesen egyet értek rinkuval én is ellenzem az ilyen emberek leigazolását!Miénk egy tökéletes kis család, ahol mindenki tudja a kis feladatát!Nem tudni lehet beállna a sorba, de abban biztos vagyok inkább a fülén pattogtatná a labdát mintsem passzolna, ez meg nem foci hanem fókatrükk....

Mondjon ki mit akar,de én szeretném,ha jönne... Nagyon technikás játékos,élmény nézni... Ami pedig a viselkedését illeti,szerintem a klub nagysága hatna rá,hogy egy kicsit lenyugodjon.Na meg Pep.

harminc akárhány milla maradt tisztánFernando írta:És ebből mennyi ment a horribilis hitel törlesztésére? 450?daffy írta:480 milliós bevétele volt a realnak tavaly
És ebből mennyi ment a horribilis hitel törlesztésére? 450?daffy írta:480 milliós bevétele volt a realnak tavaly
De az a feladata. Megvolt a taktika na most azt Pato nagy örömödre le is húzta a wc-ndaffy írta:akkor szerinted kinek kellene megoldani a helyzetet? ha nem pepnek,akkor mi az edző feladata? nem a megoldások keresése?lluisllach89 írta:
Amúgy meg nevetségesnek tartom hogy vki azt mondja hogy süssenek többet kapura, ha már Titoék nem egy figurán gondolkodnak több napon keresztül. Meg zavar az is ha vki keveri a játékosok feltüzelését a taktikával.

akkor szerinted kinek kellene megoldani a helyzetet? ha nem pepnek,akkor mi az edző feladata? nem a megoldások keresése?lluisllach89 írta:
Amúgy meg nevetségesnek tartom hogy vki azt mondja hogy süssenek többet kapura, ha már Titoék nem egy figurán gondolkodnak több napon keresztül. Meg zavar az is ha vki keveri a játékosok feltüzelését a taktikával.