Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te jó égsoadroli írta:SongAmúgy a nyakamat rámertem volna tenni, hogy abból a szabadból gól lesz
szerk.: 3-2Ilyen szerencsétlen egy csapatot
Arteta issoadroli írta:Yakubu szépen betette
Ég és Föld. Sokaknak az a baja a Citys arabokkal,hogy nem hagyományosan nagy klub a City,és hirtelen azzá akarják tenni, temérdek pénzzel.Game90 írta: Itteni MU szurkolók véleménye azért érdekelne errőlÉs nem csak a pepsifoci hozta le ezt a hírt, hanem több angol oldal is.
Be akarunk törni az ázsiai piacrasoadroli írta:Game90, ezt a Park gyereket minek vette az Arsenal? Idáig még 1x se lépett pályára....De most az utolsó ellen játszanak és a padon sincs?
Sajna én se kaptam egy normális streamet sem, de mindenképpen megakarom nézni. remélem valahova feltöltik majd.Rinku írta:Mivel még nem hallottál róla, ezért elárulom, hogy Anglia egyik legnagyobb rangadója, a tömény gyűlölet napja a Millwall - West Ham, egyszerűen rühellik egymást és minden meccsük egy nagy puskaporos hordó, ami végül valamin mindig beindul, nagyon durva meccseket szoktak nyomni, engem meg érdekel, valódi rangadó! Csak semmi linket nem találok hozzá, google-n is egy nagy rakás sz*r az egész, huszonhat féle link van a meccshez, csak valahogy egyik sem játszik le semmit, egy darab linket nem találok ebben a média szemétdombon...Bob_Marley írta:Rinku nagyon hajtja a WHU-Millwall meccset, de miért?
Ez akkora rangadó lenne a másodosztályban?És a hétvégi rangadókhoz is beírtátok!
A Millwall a 15ik...és bevallom őszintén életemben talán 2szer hallottam róluk
Persze ha WHU szurkoló akkor oké, s nézni akarja a csapatát!
Mivel még nem hallottál róla, ezért elárulom, hogy Anglia egyik legnagyobb rangadója, a tömény gyűlölet napja a Millwall - West Ham, egyszerűen rühellik egymást és minden meccsük egy nagy puskaporos hordó, ami végül valamin mindig beindul, nagyon durva meccseket szoktak nyomni, engem meg érdekel, valódi rangadó! Csak semmi linket nem találok hozzá, google-n is egy nagy rakás sz*r az egész, huszonhat féle link van a meccshez, csak valahogy egyik sem játszik le semmit, egy darab linket nem találok ebben a média szemétdombon...Bob_Marley írta:Rinku nagyon hajtja a WHU-Millwall meccset, de miért?
Ez akkora rangadó lenne a másodosztályban?És a hétvégi rangadókhoz is beírtátok!
A Millwall a 15ik...és bevallom őszintén életemben talán 2szer hallottam róluk
Persze ha WHU szurkoló akkor oké, s nézni akarja a csapatát!
Itteni MU szurkolók véleménye azért érdekelne errőlCumbee írta:http://pepsifoci.hu/node/96901
Kíváncsi vagyok, hogy ha ez összejön, akkor akik eddig a Cityt szidták, most ugyan ezt fogják-e majd gondolni az MU-ról is. Egyébként meg így nem túl nehéz a világ legerősebb bajnokságát összehozni, ha lassan minden 2. klubnak kimeríthetetlen forrásai vannak.
Rio már játszott a Bolton ellen, sőt 90 percet, Vidicnek még kell 1-2 hét, Welbeck már a jövőhéten épp lesz szerintem, Cleverley 1 hónap.visca el barca írta:a mu szurkoloktol érdeklodnék h vidicnek meg ferdinandnak mi baja van? hetek ota nem jatszanak...
Szabadságon vannak.visca el barca írta:a mu szurkoloktol érdeklodnék h vidicnek meg ferdinandnak mi baja van? hetek ota nem jatszanak...
For ever Pete Dunham.visca el barca írta:a rangadók rangadója, sztem nincs a világon még 2 csapat akik ennyire utálnák egymástargyelan írta:Szombaton 13:30-kor lesz Milwal-West ham, gondolom sport 1 mutatja.![]()
tv termeszetesen nem adja, uhogy streamelgetnunk kell!
a rangadók rangadója, sztem nincs a világon még 2 csapat akik ennyire utálnák egymástargyelan írta:Szombaton 13:30-kor lesz Milwal-West ham, gondolom sport 1 mutatja.
kivan zárva, én is nagy MU szurkoló vagyok, de, hogy Glen Jonhsont a legjobbnak nevezzem... esteleg ha be vagyok baszva(talán).Fernando írta:Nagy manchesteresként mondom, hogy számomra Glen Johnson a legjobb jobbhátvéd a PL-ben.