Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Én ritkán szoktam ugye szinte csak akkor ha a BL meccsünket nem tudom TV-ben nézni.20tek írta:Nem tudom mi a gond a streamekkel. Én már évek óta nézek meccseket neten, és gyakorlatilag egy-két akadástól eltekintve kb 1 éve nem volt problémám a netes meccsnézéssel.Capon írta:Már nem is tudom, hogy van-e értelme szenvednem a steamekkel vagy hagyjam az egész meccsnézést a fenébe.
Múltkori Milan meccsből kiindulva lehet jobb is ha nem basom fel az agyamat megint. Akkor Pato gólját láttam az első percekben és legközelebb már csak a 2. félidőben sikerült újra elcsípni a meccset.
Persze olyan van, hogy egy stream nem megy, vagy szaggat, de akkor indítani kell egy másikat. Rengeteg oldal van, ahol linket lehet találni. Egy rosszabb Barca meccsre is van vagy tucat működő stream. Egyetlen probléma persze, hogy a magyar nyelvű ritka.
Nem tudom mi a gond a streamekkel. Én már évek óta nézek meccseket neten, és gyakorlatilag egy-két akadástól eltekintve kb 1 éve nem volt problémám a netes meccsnézéssel.Capon írta:Már nem is tudom, hogy van-e értelme szenvednem a steamekkel vagy hagyjam az egész meccsnézést a fenébe.
Múltkori Milan meccsből kiindulva lehet jobb is ha nem basom fel az agyamat megint. Akkor Pato gólját láttam az első percekben és legközelebb már csak a 2. félidőben sikerült újra elcsípni a meccset.
Ez a topik arra van, hogy reklámozz.Jayden írta:Nem akarok reklámozni, de tudok egy helyet ahol szokták adni a sport TV-k műsorait. Akit érdekel küldjön egy üzit. De TVUplayer nevü programmal is el lehet csípni a barca meccseket.
http://tv.stream.com.ru/ alul sport2Barca__15 írta:vki nem tud jól működő linket a magyar sport2-höz? a BARCA meccseit bármilyen nyelven jó nézni de kicsit unom már az arab kommentátor köpködős beszédét
Én is.Rinku írta:Köszönöm szépen, remélem tartós link lesz!
Köszönöm szépen, remélem tartós link lesz!
Én is megköszönném!ronaldinho írta:valaki tud egy jó linket a meccshez?
köszi
Szerintem elég nagy bullsh*t, hogy pont a Millwall - West Ham-et egyetlen egy tv sem adná... Legalábbis kész röhej lenne, ha nem adnák, reménykedek benne, hogy valaki tud adni egy linket, mert én nem találok...messibarca írta:Lehet , hü..eség ,de arra nem gondoltál ,h ha ennyire nem találsz hozzá linket ,akkor lehet nem adja a tv?De ez csak feltételezés.Rinku írta:Emberek, reagáljon már valaki, kérem! Sehol sincs egy darab stream sem, akárhol kérem, valaki segítsen már, nagyon nézném!!!!
Lehet , hü..eség ,de arra nem gondoltál ,h ha ennyire nem találsz hozzá linket ,akkor lehet nem adja a tv?De ez csak feltételezés.Rinku írta:Emberek, reagáljon már valaki, kérem! Sehol sincs egy darab stream sem, akárhol kérem, valaki segítsen már, nagyon nézném!!!!
http://myp2p.bz/livesports.phpRinku írta:Srácok, a myp2p megszűnt vagy mi van vele? Az utóbbi időben egyszer sem hozza be...
A MU meccset én is néztem volna. Így...ferninho írta:vagy csak lehet hogy többen néznék/nézik a Real meccsét, mint a többiekét?Pavel írta:Azért elég nevetséges a Digi Sport. Adja a Real meccsét, amikor a City-Nápoly és a Bayern-Villareal is van. A DSPlus meg adja a Benfika-MU.
A Digi is madridista tv lett.
ők csak jobban tudják... nekik a nézettség a lényeg...
3 hozzászólással alattad Bob betett 3-at is...Corvy írta:valaki adhatna olyan linket ahol összegezve vannak a meccs streamekköszönöm
Ti meg szítsátok a tüzet ilyen butaságokkal.Firefox írta:Nem hiába van rajta rendes Real TV, műsorvezetőkkel ....Pavel írta:Azért elég nevetséges a Digi Sport. Adja a Real meccsét, amikor a City-Nápoly és a Bayern-Villareal is van. A DSPlus meg adja a Benfika-MU.
A Digi is madridista tv lett.