Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen, de gyakorlatilag ez az egyetlen (runti&tapasztalat), amiben elmaradnak a gyengébb első osztályú csapatoktól, a játék többi elemében (pl. összjáték,tecnikai képzettség,stb.) viszont nem hinném.Felejtsük el a feltételezéseket. Rutin, tapasztalat nélkül a másodosztályban is néha koppannak a srácok, ez a Hercules 1000 sebből vérzett és 10 emberrel fordítottak, pedig még Mino is technikásabb volt mindenkinél az ellenfélből.
Montoya egy "beadással" és egy "lövéssel" azért jelezte tegnap hogy Dani méltó utódja lesz
Amíg ilyen önző, addig szerintem sok esélye nincs felkerülni. De az azért bámulatos, hogy tavaly még az ifiben tolta, elsőszámú sztár volt, idénre került fel a B-csapathoz, és a 4. bajnokin már kezdő is, 17 évesen. Oké, Messi 17 évesen már az A-keretben is játszott, gólt is lőtt, de belőle csak egy van. És mióta Pep ismét a klubnál van, az utánpótlásrendszerben nem az a megszokott, hogy 17-18 évesen felkerülnek a srácok az A-kerethez...Szóval Gerardnak még bőven van ideje ezeket levetkőzni, kb 2-3 évre gondolok, 2t sztem tuti el fog tölteni a B-keretben, aztán meglátjuk. És és és és dream team 3MessiFan írta:Tocy, majd ha felkerül a nagyokhoz, és ott csinál ilyet akkor alapos fejmosást kap majd Puyoltól, Peptől és a szurkolóktól. Szóval ha fel akar kerülni az első keretbe, úgy kell játszania minden meccsen hogy jövőre már szerződése legyen. És ennek örömére a többi játékos is belehúz és és és és dream team 3
Felejtsük el a feltételezéseket. Rutin, tapasztalat nélkül a másodosztályban is néha koppannak a srácok, ez a Hercules 1000 sebből vérzett és 10 emberrel fordítottak, pedig még Mino is technikásabb volt mindenkinél az ellenfélből.shutterisland írta:lluisllach89 írta: Remélem most már látod hogy nem igaz.
a "ki tudná harcolni" és "kiharcolná" között óriási különbség van, és én most beleszámoltam ebbe a felvetésbe fontást és thiagot is, annak ellenére, hogy idéntől a felnőtt keret tagjai.
a tehetség, összeszokottság, ambíció, stb...egyértelműen lehetővé tenné, hogy benn maradjanak, ami hiányzik, az a rutin, illetve hogy még fejben kevesek.
nem beszélve arról, hogy ha lehetséges lenne, hogy két barca legyen az élvonalban, akkor azért a barca b-be is igazolnának pár játékost erősítés gyanánt (bár ezt nem írtam le korábban, de ez nyilván így lenne.)
a baj csak az, hogy sosem tudjuk meg, de rohadt jó lenne pedig.
az első csapatnak a bajnoki címért, a B csapatnak pedig a bennmaradásért lehetne szurkolni.
Vicces scenario, de sajnos nem lehetséges...menczel írta:Elgondolkoztam, hogy ad absurdum előfordulhat, hogy a Barcelona kiesik az első osztályból a B viszont feljutó helyen végez, szóval helyet cserélhetnének? Ugye csak azt tudjuk hogy két csapatot nem lehet indítani ugyanazon sorozatban.
Ha tovább gondolom, akkor viszont a nagycsapat játékosainak át kellene igazolniuk, átigazolási pénzért a B csapatba és akkor megint az elsőosztályban játszanának?
lluisllach89 írta:Remélem most már látod hogy nem igaz.shutterisland írta:azért elnézve a meccset, én továbbra is azt vallom, ez a barca b (fontással és thiagoval kiegészülve) ki tudná harcolni a bennmaradást az első osztályban is.
Remélem most már látod hogy nem igaz.shutterisland írta:azért elnézve a meccset, én továbbra is azt vallom, ez a barca b (fontással és thiagoval kiegészülve) ki tudná harcolni a bennmaradást az első osztályban is.
pont ezt akartam beírni, mostanság ez barca betegség lett, hogy előnyről bukunk pontokat..Alberto10 írta:Tisztára, mintha a nagyokat látnám...
Nem láttam, hogy milyen lapot mutatott fel a bíró, de szerintem második sárga volt. Olyan igaz "kéz a labda felé"-kind of kezezés volt, nem hinném, hogy egyből pirosat adtak volna érte...lluisllach89 írta: Miért pöckölték ki a srácot?
Miért pöckölték ki a srácot? Egy pillanatra elmentem, aztán látom hogy volt egy piros.shutterisland írta:a barca b-t is tolják
Jól hangzik, hogy ma este BarcaB, holnap este pedig BarcaA meccset láthatunk a TV-benS.Agüero írta:9kor ma sport1-en BarcelonaB-Hercules