Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a belpolitikai témákat nem nagyon engedik, viszont én is szívesen megtárgyalnám, ráadásul sztem a fórum 90%a valamilyen oktatási intézménybe jár, tehát érinti őket a témadaffy írta:az oktatási reform koncepciója olyan téma,amit szívesen felvetnék az off topikban,ez lehetséges vagy hanyagoljam a lehetséges politikai tartalom miatt?
szerintem ott ennél durvább viták is szoktak lenni, úgyhogy szvsz nyugodtandaffy írta:az oktatási reform koncepciója olyan téma,amit szívesen felvetnék az off topikban,ez lehetséges vagy hanyagoljam a lehetséges politikai tartalom miatt?
megnézettem egy link scannerrel, az elvileg biztonságosnak mondta, de azért jobb kikerülni az ilyen rövidítéses címeketFirefox írta: Én rá sem mentem, mert nagyjából 90 %, hogy vírusocska
Az a baj, h először láttam, ha láttam volna, h más topicokba is belinkeli kikerülhettem volna...Firefox írta:
Én rá sem mentem, mert nagyjából 90 %, hogy vírusocska
Én rá sem mentem, mert nagyjából 90 %, hogy vírusocskabence-barca írta:Én attól félek, hogy valami vírust is beszedtem, mert rákattintottam, szóval, ha tényleg így lenne mihamarabb töröljétek a hszeitdaffy írta:Nagyon Jo nevű forumer csak és kizárólag reklámozás céllal regelt ide,mely feladatnak lelkiismeretesen eleget is tesz. jelenleg a barca a bl-ben topikban hányt kettőt,de volt már előzménye,látva a 12 hsz-ét.
Permabanra szavazok! adjatok neki!daffy írta:Nagyon Jo nevű forumer csak és kizárólag reklámozás céllal regelt ide,mely feladatnak lelkiismeretesen eleget is tesz. jelenleg a barca a bl-ben topikban hányt kettőt,de volt már előzménye,látva a 12 hsz-ét.
Én attól félek, hogy valami vírust is beszedtem, mert rákattintottam, szóval, ha tényleg így lenne mihamarabb töröljétek a hszeitdaffy írta:Nagyon Jo nevű forumer csak és kizárólag reklámozás céllal regelt ide,mely feladatnak lelkiismeretesen eleget is tesz. jelenleg a barca a bl-ben topikban hányt kettőt,de volt már előzménye,látva a 12 hsz-ét.
daffy írta:Nagyon Jo nevű forumer csak és kizárólag reklámozás céllal regelt ide,mely feladatnak lelkiismeretesen eleget is tesz. jelenleg a barca a bl-ben topikban hányt kettőt,de volt már előzménye,látva a 12 hsz-ét.
dettó. de engem nem zavar.kanty írta:Amikor elakarom küldeni a hsz-t, akkor valami hibát jelez, de ettől függetlenül a hsz. elmegy. S ahogy látom másnál is ez a helyzet.
az utazás barcelonábamr_lionel írta:akkor meik topik "erre" való?
Köszönöm, tudtam, hogy valami ilyesmit kell csak régen volt, és nem jutott eszembe.9Dave írta: A kép linkjét beilleszted az aláírásba, és a két szélére ezeket kell rakni:
Így néz ki: [img]Link[/img]
A kép linkjét beilleszted az aláírásba, és a két szélére ezeket kell rakni:adam_1519 írta:Lehet, hogy amatőr kérdésem lesz, de azt szeretném megkérdezni, hogyan tudok az aláírásomba képet beszúrni ?![]()