rhynn írta:MichaaBee írta:
Mennyire specesíted amúgy a csapatod? A többi posztra is tudok tippet adni, hogy mi a legideálisabb.

Ha őt nem is, engem biztos érdekelne a dolog

Oké.
Kapus: általában semmilyen spec nem kell, de ha nagyon van pénzed és műgyűjtő vagy, akkor kiszámíthatatlan átadásos.

Van aki az erőteljesről is úgy tartja, hogy jó, mert nő a védekezése esőben. De ezt nem tudom alátámasztani, csak annyit tudok róla, hogy szerintem igaz. Viszont nekem is spectelen a kapusom, nem éri meg szerintem speces kapusra költeni.
Védő:
-érdemes 1 db erőteljest a keretben tartani, ha tördelésre kerül a sor.
-én szeretem a magas védekezésű, némi tapasztalattal és magas átáadssal megáldott kiszámíthatatlanokat. Tapasztalataim alapján szezonoként 1-2 SE-t generálnak legalább.
-a többi védőnek a jól fejelő a legideálisabb szerintem.
Középpályás:
Egyértelműen csak a jól fejelőket érdemes mefizetni. Más spec nem számít náluk. (Esetleg a nagyon magas átadású technikásak lehetnek jók, mert defcsatit is tudnak játszani, de azokat meg inkább defcsatinak veszik már, mint kp-nak.)
Csatár:
Nálam az ideális csapatban 3 féle csatár van, gyors, jól fejelő, kiszámíthatatlan. A gyorsat nem kell magyarázni, az a legjobb. A jól fejelőt a már említett winger + head SE miatt, a kiszámíthatatlant pedig azért, mert megint újabb variációs lehetőséget ad.
Szélső:
Ide is a gyors a legjobb, én ide csak olyat veszek. Persze a kiszámíthatatlan se rossz (főleg átadással), s ha nem elérhető a gyors, akkor +1 jól fejelő a csapatban akármilyen poszton, akár itt is megteszi. Főleg akkor, ha nincs jól fejelő csatár, akkor a MÁSODIK szélsőnek érdemes jól fejelőnek lennie.
Röviden, tömören ennyi.