Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tartom valószínűnek, hogy nagyot tudna itt dobbantani, még ha bagóért jönne se. Itt nem csak a kp-n kell alkalmazkodni a játékunkhoz. Lehet, hogy jól szerelne stb., de azt a pluszt nem tudná megadni, mint Piqué, Abai, vagy Puyol. A labdaszerzések utáni megindulások, pontos passzok, itt nem arról szól, hogy megszerzem a labdát és küldöm előre, hanem el kell kezdeni egyből építkezni. Bár ha Masch tudott alkalmazkodni, akkor Cahillre is van esély, de ezt a szezont még le tudjuk így hozni szvsz, jövőre pedig egy klasszis védő jöhetne, még ha a zsebbe kellene is jönni.soadroli írta:Ha már védők, állítólag kinéztük a Bolton hátvédjét, Gary Cahill-t
Chino írta:Nem Pep hibája hogy nem hoztunk védőt. Egyszerűen nem volt rá keret. Ha jött volna egy kh, akkor Cesc-t el is felejthettük volna idén. Ráadásul minőségi kh kellett volna, akit nem nagyon lehetett volna padoztatni, de ott van a Puyol-Piqué páros. Gondolom ezért jött fel Fontás.
A keretünk jó, jövőre már csak egy Thiago Silva kell.
De hogy ne legyen off. Arra nagyon kíváncsi leszek, hogy a köv Milan meccsre hogy mennek ki a srácok. Remélem pörögni fognak ezerrel a csoportelsőségért, már csak a presztízs miatt is, de az sem elképzelhetetlen, hogy ott dől el. Több sérülést viszont nem szeeretnék látni, főleg nem húzódásokat.
Itt azért nem egészen erről van szó. Nekivágtunk a szezonnak ezen a poszton Piquevel, a fél éve sérült Puyollal, Fontás-szal, akit kiesőjelöltnél komolyabb csapat ellen nem kerül kezdőbe, és Abidallal, aki meg nem játszik középen Maxwell és Adriano kispadon tartása miatt. Persze a két vkp-val van elég emberünk, de inkább a minőség hiánya jelent problémát (főleg a kp-hoz és a támadókhoz képest nincs minőségi cserénk)P.U.Y.O.L. írta: Arra azért nem kell számítani, hogy Puyol, Piqué, Adriano és Mexwell egész évben sérült lesz. Szerintem nem gyér a védősorunk, egyszerűen ezzel nem lehet mit kezdeni. Ha vettünk volna most 1-2 védőt, valószínűleg ők is sérültek lennének...
Arra azért nem kell számítani, hogy Puyol, Piqué, Adriano és Mexwell egész évben sérült lesz. Szerintem nem gyér a védősorunk, egyszerűen ezzel nem lehet mit kezdeni. Ha vettünk volna most 1-2 védőt, valószínűleg ők is sérültek lennének...sjd írta:Viszont nem kényszerből nem vettünk védőt a nyáron..Kalap1988 írta: Szerintem meg kényszerből játszunk két vkp-val. Pique éppen és egészségesen mindig játszott, Puyol régóta sérült, nem csoda, hogy nem kezdette. Köv. meccsen játszani, kezdeni fog.
Viszont nem kényszerből nem vettünk védőt a nyáron..Kalap1988 írta: Szerintem meg kényszerből játszunk két vkp-val. Pique éppen és egészségesen mindig játszott, Puyol régóta sérült, nem csoda, hogy nem kezdette. Köv. meccsen játszani, kezdeni fog.
Szerintem meg kényszerből játszunk két vkp-val. Pique éppen és egészségesen mindig játszott, Puyol régóta sérült, nem csoda, hogy nem kezdette. Köv. meccsen játszani, kezdeni fog.K900 írta:Tanulni kell a hibákból!!!Erre hívta fel a figyelmet Pep.Érdekes hogy arra mégsenki nemhivta fel a figyelmét, hogy két kp-val játszatjuk a KH védő posztott folyamatosan.És ennek már több mint egy éve.Ez szerinte nem hiba???A mecsről:A csapatott csak az elkényesedés jellemezte.Ennyi ziccer kihagyása után,gratulálok a milanak hogy pontott szerzett.
Szerintem ez nem véletlen, azon szerencsés csapatok egyike vagyunk, ahol nincsenek gyenge posztok (vö. Abate), még a cserepadon is minőségi játékosok vannak (akikkel ráadásul két BL-induló csapatot aláztunk meg 5-0ra), szóval a problémák csak időlegesek, nincs rajtunk olyan bélyeg, mint az Arsenalon pl.herlius írta:Még annyit jegyeznék meg, hogy az utóbbi időben észrevehetően megugrott a hurráoptimista hozzászólások száma itt is és más fórumokon is.
Atomot Nekik! írta:Figyelj... nem is állt be védekezni a Milán, elsőként ők léptek fel támadólag, nem?Bokke írta:Tegnap este is győzött a foci!![]()
Ennyit a Milanról! Nem állunk be védekezni mi? Prsze!
![]()
Az már csak logikus, hogy idegenben vezetve megpróbálják megtartani az eredményt, nem?![]()
Amikor mi 2-1nél beálltunk védekezni (= gurigázni, mert közismert, hogy a mi védekezésünk ilyen), na azt nem kellett volna!
És igenis, győzött a foci, mert a Milan nem henteskedett, nem durván faragott, hanem keményen, de korrekten és pontosan védekezett. Ez pedig taktika, és igenis a nagybetűs FOCI része.
Figyelj... nem is állt be védekezni a Milán, elsőként ők léptek fel támadólag, nem?Bokke írta:Tegnap este is győzött a foci!![]()
Ennyit a Milanról! Nem állunk be védekezni mi? Prsze!