Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
80-20at láttam vmi barca oldal fb-ján.Potya55 írta:70-30shutterisland írta:ha így folytatjuk, meglesz.
keveset hibázik a milan hátul, de egy-két alkalommal ziccerbe kell, hogy kerüljünk, és ki kell használni.
labdabirtoklás mennyi ? 70-75 tuti van...
70-30shutterisland írta:ha így folytatjuk, meglesz.
keveset hibázik a milan hátul, de egy-két alkalommal ziccerbe kell, hogy kerüljünk, és ki kell használni.
labdabirtoklás mennyi ? 70-75 tuti van...
TV2-höz is eljöhetne rendet rakni...messideco írta:A második félidőben meg lehet verni a Milant. Guardiola rendet rak a fejekben
Mikor jött le,mellette az orvos mutatta,hogy a combjával hátul van valami.Sanama írta: Hajdú B. a combjáról mondta,hogy meghúzódott, passz.
Hajdú B. a combjáról mondta,hogy meghúzódott, passz.Lionel85 írta:Szerintem kifulladt és azért lógott a reklámtáblán, mert lehet hányt. De nem tudom igazából, nem láttam, csak találgatok.messideco írta:De mi történt Inivel? Csak láttam, hogy egyszer csak leáll :S
Szerintem kifulladt és azért lógott a reklámtáblán, mert lehet hányt. De nem tudom igazából, nem láttam, csak találgatok.messideco írta:De mi történt Inivel? Csak láttam, hogy egyszer csak leáll :S
MessiFan írta:Ismét jó igazolásnak tűnik Fabregas. Rettentően sajnálom Iniestát. Ő a legjobb... Remélem nem súlyos.
Úgy gondolom hogy a következő félidőben eldöntik a meccset a srácok.
igazából NEMmessiacsaszar írta:Játszik??Lionel Kicsi Messi írta:Villa ma is 0 sajnos![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
semmi. rosszul lépett... ránézésre húzódásmessideco írta:De mi történt Inivel? Csak láttam, hogy egyszer csak leáll :S