Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Marcelo hogy szedett össze két sárgát 3 perc alatt?Bob_Marley írta:Inter azért nyerjen Közben Marcelo off, s Kolarov egyenlítsjd írta:Eddig jó..
Már csak az Internek kéne kikapnia és boldogan mennék aludni (ja meg a Dinamo is igazán fordíthatna )
És Rafinha ezzel elsüllyesztette a sárgákat!Kár érte
Inter azért nyerjen Közben Marcelo off, s Kolarov egyenlítsjd írta:Eddig jó..
Már csak az Internek kéne kikapnia és boldogan mennék aludni (ja meg a Dinamo is igazán fordíthatna )
Én szimultánban nézem, az összeset, de eddig Amszterdamban nem sok minden történt!De az Ajax nagyon fiatal, s nem sok gólos meccseket szoktak játszani, de legyen egy 2:1 és az jó neked is meg nekem isBarcaman14 írta:Az Ajax-Lyon meccsen van esély 2-nél több gólra a 2. félidőben? Egyáltalán nézi valaki?!
Hát nem túl biztató. A 2. félidőt megnézem, hátha!robertfcb írta: Az kaput el nem találó lövésekre rá se nézz , amúgy hajrá
Fantasztikus az az ember, közelebb van a nyugdíjhoz, mint Bálint gazda, de ha kell, mindig megvillan.Bob_Marley írta: Egyszer lőnek kapura s persze bemegy, hihetetlen Giggs 30ról Pedig jobb a Benfica!Na hajrá
Én is ezt nézem, jó kis meccs, jó lenne egy Napoli gól.kanty írta:City-Napoli
6Barcaman14 írta:Az Ajax-Lyon meccsen van esély 2-nél több gólra a 2. félidőben? Egyáltalán nézi valaki?!
Szerintem sejthető volt, hogy Arshavin lesz az áldozat Gervinho visszatérése miatt.messideco írta:És Wenger volt akkora h.. és kihagyta Arshavint a kezdőből Benayoun helyett pedig elnéztem volna Rosickyt. De mostmár mindegy. Go Gunners!
Már minden topikba beírták , h a http://bl.tv2.hu/ magyarul nézheted.nézz körül mielőtt kérdezel!G.Gabe írta:Gyerekek!
Valaki tudna egy linket küldeni, ahol lehet nézni a meccsket?
Én eddig a myp2p-n csemegéztem, de az hirtelen megszűnt.
http://livescore.com/soccer/eurocups/Firefox írta:Ha ez így lesz, úszott 15 000 forintom!S.Agüero írta:Mai meccsekre tippek:
Chelsea - B. Leverkusen 2:0
Olympiakosz Pireusz - Marseille 0:1
Barça - AC Milan 3:1
Genk - Valencia 0:2
Plzen - BATE Borisov 0:1
APOEL - Zenit 1:2
Dortmund - Arsenal 0:1
FC Porto - Shaktar Donyeck 1:2
Az EL az szerdán kezdődik?
Ha ez így lesz, úszott 15 000 forintom!S.Agüero írta:Mai meccsekre tippek:
Chelsea - B. Leverkusen 2:0
Olympiakosz Pireusz - Marseille 0:1
Barça - AC Milan 3:1
Genk - Valencia 0:2
Plzen - BATE Borisov 0:1
APOEL - Zenit 1:2
Dortmund - Arsenal 0:1
FC Porto - Shaktar Donyeck 1:2
tedd hozzá, h ez csak a digitális csomagokra érhető elSanama írta:UPC-sek örülhetnek!
A UPC a mai napon megállapodást kötött a PRO4 továbbítására, és az új csatornát még ma elérhetővé is teszi a legolcsóbb, bronze elnevezésű csomagban, az 50-es programhelyen. Az új csatorna iránti igényt nem kell külön jelezni, a kínálat bővülése mellett az előfizetési díj változatlan marad. Így a UPC ügyfelei a BL egyetlen meccséről sem maradnak le, hiszen már a H-csoport holnapi nyitó rangadóját is megtekinthetik.