2011.09.13. 13:00:00
pár kiegészítés a lenti témához, ha megengeditek.
a kerozin olyan 350-400 fok körüli hőmérsékleten ég, az acél 1300 fokon meg nem ég, hanem már folyik. a 767es boeingokba több mint 90000 liter nafta fér el, ez valszeg bennük is volt, mivel két boston-lax járatról beszélünk. még ha a boston-ny utat leszámítjuk, azért még így is marad bőven annyi lé, ami nem kis drámát és hőt tud okozni, ha megérkezik és találkozik a többi ottani cuccal amikkel együtt elfüstöl. mondjuk ez még mindig nem magyarázza meg a "szabályos" leomlásokat...
a gépek vezetéséről annyit, h természetesen nem véletlenül kerül milliókba egy pilóta kiképzése és az sem véletlen, h a világon aránylag kevesen visznek kereskedelmi pilótaként ekkora gépeket, de azért itt nem a legbonyolultabb manőverekről volt szó (mint pl a felszállás és a leszállás), ezeket bőven meg tudhatták oldani azok a gyökerek, akiket megneveztek ezügyben. erre a kisgépes órák, plusz mondjuk a flight simulatoros gyakorlás elég.
azt hogy ez mennyire volt leszervezve (már ha egyáltalán) ami részről, nem tudom. tény, h nem egy elkövetőt figyeltek már hónapokkal a balhé előtt, akik ettől függetlenül meg tudták csinálni az akciót. nem tudom, h ez tudatosan lett így rendezve, vagy csak becsúszott egy-két leszharom tabletta a hatóságoknál, azért alakult így... azt viszont tudom, h a világon csak egy olyan dokumentált hely volt, ahol amikor meghallották, h merre, hány méter, kivonultak az emberek az utcákra fiesztázni és süteményeket meg cukorkákat osztogattak egymásnak az örvendezők, mint karácsonykor... mindezt kb 1 napig lehetett látni a különböző hírcsatornákon, utána lekapták a tudósításokat. most ezek vagy a világ legnagyobb barmai voltak, akiket rettenetes módon átvertek, vagy annak örültek, h megtörtént az, amit a szellemi vezetőik már évek óta mantráztak nekik.
szerk. megnéztem, nem voltak tökig teletankolva, kb 38-39e liter kero volt a gépekben, mire odaértek.
PUYOL-XAVI-INIESTA