Barça a Bajnokok Ligájában
Valaki tudna segíteni hogy a Fom 4 - nek van online adása ?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Mai meccsel kapcsolatban nincs az a nagyon nagy várakozás bennem.
Ibra személye dobott volna vmit, na meg a legveszélyesebb emberük, így még az sem.
Ez a Milan számomra túlértékelt csapat, igaz leginkább a saját vezetőségük értékeli túl saját csapatát, nem tartom jelenleg top 5ös csapatnak sem, nem hogy a 2.legjobbnak.
Győzelmet várok, szerintem két góllal sikerül nyernünk.
FORCA BARCAAA!!!
Ibra személye dobott volna vmit, na meg a legveszélyesebb emberük, így még az sem.
Ez a Milan számomra túlértékelt csapat, igaz leginkább a saját vezetőségük értékeli túl saját csapatát, nem tartom jelenleg top 5ös csapatnak sem, nem hogy a 2.legjobbnak.
Győzelmet várok, szerintem két góllal sikerül nyernünk.
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- shutterisland
- Director del Fútbol
mivel szinte kizárt, hogy a plzen vagy bate beleszóljon a dolgokba, ez picit rányomja a bélyegét nálam a meccsre, mivel tudom, ha nem nyerünk, akkor is így is úgy is továbbjutunk.
viszont nyerni kéne, a csoportelsőséggel egy csoportmásodikat kapnánk az első kieséses körben.
(tudom-tudom, első fordulóban kár ilyenről beszélni, de szerintem oda-vissza illik verni a két kicsit nekünk is, és még talán a milannak is.)
remélem lesznek majd bedobálva streamek.
visca el barca <3
viszont nyerni kéne, a csoportelsőséggel egy csoportmásodikat kapnánk az első kieséses körben.
(tudom-tudom, első fordulóban kár ilyenről beszélni, de szerintem oda-vissza illik verni a két kicsit nekünk is, és még talán a milannak is.)
remélem lesznek majd bedobálva streamek.
visca el barca <3
- Capon
- Llegenda del Barça
Akár hogy variálnak én sosem látom TV-ben a meccseket
Persze a T-Homenál sehol semmi. Marad megint a net.

Persze a T-Homenál sehol semmi. Marad megint a net.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- felician333
- Barça B
minden rosszban van valami jó,így most a upc-ben is.én kifejezetten utálom,gold csomagunk van,de hát nagyon rossz
na mindegy,hálát adok az összes embernek,akik létrehozták ezta bizniszt,már holnapra hűtve van a sör,milyen meccs lesz istenem.. 

„Kubala László az 50-es években nagy legendája volt a Barcelonának. Azt is tudom, hogy hét törzs egyesüléséből lettetek egy erős nemzetté. Ugyanezt kell tennie a világ többi országának is, így lehet igazán megerősödni. I love Hungría." Jimmy Jump-a magyarokról
Nem sz.psz igazán.visca el barca írta:höh király
eddig minden upc-s a digit szidta, most szidhatjak a digisek az upc-t
mivel én digis vagyok, most én s.opok

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- visca el barca
- Presidente del Barça
höh király 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- geridoss
- Director del Fútbol
Digi TV-n van Pro 4?
(azért kérdezem, mert nálam bejön olyan csatorna, ami nincs a honlapon feltűntetve, és olyan viszont nem minden található meg, ami fel van tűntetve.. Szóval nem csak lustaságból írom ki ide:) )
(azért kérdezem, mert nálam bejön olyan csatorna, ami nincs a honlapon feltűntetve, és olyan viszont nem minden található meg, ami fel van tűntetve.. Szóval nem csak lustaságból írom ki ide:) )
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
A csomag elnevezése a digital bronz és az az alap!barca 1986 írta:jah, az upc digitális csomagban...thalasz írta:Akinek van UPC-je, nézheti otthon. Most olvastam, hogy a UPC megállapodott a Pro4-gyel
http://www.upc.hu/rolunk/hirek-kozlemenyek/20110912/
Úgyhogy itt tudjátok nézni!
Jó szurkolást!
Forza Milan
- barca 1986
- Jugador d'estrella
- Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza
jah, az upc digitális csomagban...thalasz írta:Akinek van UPC-je, nézheti otthon. Most olvastam, hogy a UPC megállapodott a Pro4-gyel
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem tudom puyolt mennyire meri jatszatni... igy, hogy zlatan nem lesz, azért könnyebb dolga van pepnek...Barcaman1993 írta:Holnapra: Valdes-Alves, Puyol, Mascherano, Abidal-Xavi, Sergio, Iniesta-Messi, Cesc, Pedro
Esetleg még azt eltudnám, hogy Afellay kezd Cesc helyett és Masche lenne Sergio helyén és bejönne Adriano. Remélem sikerül a Milant jól megruházni.
sztem adriano-abidal-masche-alves hátsó sor lesz...
középen xavi-busq-cesc, elől meg messi-iniesta-pedrito. villát simán kispadra vereti...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Deeperintodark
- Barça B
Cassano nem játszhat , vagy én tudom rosszul?
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Holnapra: Valdes-Alves, Puyol, Mascherano, Abidal-Xavi, Sergio, Iniesta-Messi, Cesc, Pedro
Esetleg még azt eltudnám, hogy Afellay kezd Cesc helyett és Masche lenne Sergio helyén és bejönne Adriano. Remélem sikerül a Milant jól megruházni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Én most egy ilyet találtam ki:
--------------Valdés--------------
-----Alves---Masch---Abidal----
------Busquets---Keita----------
-----Xavi-----Cesc---Iniesta----
---------Messi-----Villa----------
Vagy Villa helyett Pedro. Szerintem ez egész jó kezdő. Nem félnék kiállni a Milán ellen 3 védővel ha nincs Ibra.
--------------Valdés--------------
-----Alves---Masch---Abidal----
------Busquets---Keita----------
-----Xavi-----Cesc---Iniesta----
---------Messi-----Villa----------
Vagy Villa helyett Pedro. Szerintem ez egész jó kezdő. Nem félnék kiállni a Milán ellen 3 védővel ha nincs Ibra.
- salas9
- Entrenador del Barça
Én is megnéztem volna Zlatant. Ha jól tudom Robinho még mindig sérült, Inzaghi nincs nevezve, maradt Pato és Cassano csatárnak.Sanama írta:Ibrahimvoic nem játszik holnap sérülés miatt.... Kár, megnéztem volna

Ibrahimvoic nem játszik holnap sérülés miatt.... Kár, megnéztem volna
Mi általában a Magyar sörözőben nézzük:dodo81 írta:Esetleg valami más, ahol nem 4 liter kóla áráért adnak 2 decit hanem mondjuk csak 2 liter áráért?Tivornya írta:FŐOLDAL JOBB FELSŐ SAROK: "Következő meccsek"dodo81 írta:Sziasztok!
Tudnátok olyan Budapesti pubot ahol van Pro4 és meg lehet nézni a keddi meccset?
Előre is köszi!![]()
Láss, ne csak nézz...
Egy vacsora árát egy kicsit kipótolva már a Nou Camp-ban is nézhetném a meccset.
THX
http://hovamenjek.com/viii-kerulet/magyar-sorozo.html
Még nem kérdeztem, hogy van-e Pro4-ük, de elég valószínű. Telefonon azért meg lehet kérdezni tőlük előtte
a spanyol bíróknál csak az angolok bénábbak...ab1daL írta:Martin Atkinson fogja vezetni a keddi, Barcelona-AC Milan BL csoportmeccset.

- ab1daL
- Director del Fútbol
Martin Atkinson fogja vezetni a keddi, Barcelona-AC Milan BL csoportmeccset.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha