Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez a kamu barátok tőlük igazán hitelesen hat...ferninho írta:Palej Niki feat. Mr. Busta - Tied a szívem
ez is vmi kumma jó lett....
én se azért hallgatom, mert olyan mélyen szántóak a szövegei, de nekem kellenek ilyenek is és ebben nálam egyértelműen Busta a legjobb.
ezt meg csak neked![]()
érzem, hogy szeretni fogod
Mr. Busta feat. FankaDeli - Kamu barátok
Egy komment:
abban én se értek egyet, hogy mindenkit beoltson, de ez már az ő dolga...Miről beszél ez a Mr. Busta? Öcsém de egy hulladék. lehetne rendre idézni a szövegeiből, ahol tele van kínrímmel...osztja itt a népet, mintha ő lenne a csúcs. A magyar hiphop hulla...öcsém. Nem értem ezt az embert, hol van az önkritikája? Meghallgatta már valamikor az Én vagyok az című hulladékját? Erre osztja a Hősöket meg NKS-t...
Komolyan ki nem állhatom fankadelivel együtt.
Azt az apróságot elfelejtetted, hogy ha a 20szavas angoltudásod meghaladja ez a 8 sor (márpedig meg fogja), akkor töltsd ki a maradék helyet spanyol szöveggel, így például olyan zseniális sorok jönnek ki, mint:Eazzy írta: 3. Hozz össze 4, maximum 8 sor szöveget, igazából mindegy miről szól, válassz ki egy hangzatos szót, pl baby, sex vagy ezekhez hasonló, és fejezz be minden sort azzal, így olyan hatása lesz, mintha rímelne. Persze arra figyelni kell, hogy nehogy bonyolult legyen a szöveg, mert a közönség nagy része úgyis képtelen feldolgozni. Ezt háromszor mondd el.
Hát ne haragudj meg, de én nem csodálkozom, hogy ezt eddig senki nem linkelte...Firefox írta:Pitbull ft. Marc Anthony - Rain Over Me
Csodálkoztam, hogy még nem linkelték, kedvenc zeném jelenleg
úgy néz ki neked sem sikerült rendesen linkelni.Firefox írta:Pitbull ft. Marc Anthony - Rain Over Me
Csodálkoztam, hogy még nem linkelték, kedvenc zeném jelenleg
Hatalmas kosszkudu írta:Selena Gomez & The Scene - Love You Like A Love Songbarca6 írta:-.- de most tényleg! nem tudja valaki ?
Szerintem erre gondolsz
Selena Gomez & The Scene - Love You Like A Love Songbarca6 írta:-.- de most tényleg! nem tudja valaki ?
-.- de most tényleg! nem tudja valaki ?lui1698 írta:Címét nem tudom, de jó régi zene lehet, öreganyám is mindig ezt énekelte a tyúkoknak.barca6 írta:sziasztok!
segitseg kellene ! Mi a cime annak a szamnak amiben eneklik h ,,pi pi pi pi pi,,leht kicsit hulyen irtam le de remelem valaki tudja
kossz elore is!
Címét nem tudom, de jó régi zene lehet, öreganyám is mindig ezt énekelte a tyúkoknak.barca6 írta:sziasztok!
segitseg kellene ! Mi a cime annak a szamnak amiben eneklik h ,,pi pi pi pi pi,,leht kicsit hulyen irtam le de remelem valaki tudja
kossz elore is!
+1Eazzy írta:Miről beszél ez a Mr. Busta? Öcsém de egy hulladék. lehetne rendre idézni a szövegeiből, ahol tele van kínrímmel...osztja itt a népet, mintha ő lenne a csúcs. A magyar hiphop hulla...öcsém. Nem értem ezt az embert, hol van az önkritikája? Meghallgatta már valamikor az Én vagyok az című hulladékját? Erre osztja a Hősöket meg NKS-t...
Komolyan ki nem állhatom fankadelivel együtt.
"próbálsz menni esküszöl minden kincsedre
közben a legjobb rímed az hogy ja, várj nincs egy se" /Saiid/
Pont erre van szüksége a magyar rapnek...ferninho írta: kijött egy száma, rapszakma 2, itt szétolt kb mindenkit, itt is reppel róla.
mást nem tudok![]()
http://www.youtube.com/watch?v=n1jRASVDMRs
amúgy, huh de nagyon szétoltja bmeg....![]()
bár ez nem mindig sikerül neki, de most ez összejött...![]()
kijött egy száma, rapszakma 2, itt szétolt kb mindenkit, itt is reppel róla.FtcSikiHun írta:Mr. Busta-Csodás Napot!
Annyira nem vagyok képbe a magyar rappel, de a második versszakba van egy ilyen:
Lehetsz te bárki, az Édesanyám emlékét
Gyaláztátok férgek
itt mire utal? vagy mi történt?