Igen sjd, olvastam én is. A továbbengedi a játékot (=előnyszabály), nemtudom miért jelenti azt, hogy továbbengedi a játékot normális utólagos szankció nélkül. Meggátolta az ellenfelet a gól elérésében? Meg. Más kérdés, hogy az előnyszabály után gól született. Vagy most ha félpályánál felrúgnak valakit, gól lesz az akcióból, akkor az már nem lesz olyan súlyos szabálytalanság? Tényleg nem értem, a szabálykönyv sem ezt mondja, és ugye amit még hangsúlyozni szoktak, nem is a szabálykönyv szellemében van a dolog.
De hát na, nem akarok én meggyőzni senkit, ítélje meg mindenki saját maga. Ha az én csapatommal történik, akkor azt mondom hogy szerencsénk volt, mert kiállítás kellett volna hogy jöjjön. A csalóbarca meg nemtudom honnan jött elő, mert senki se mondott ilyet, "túloldalt" is nyilván csak az elvakultabbja, ahogy valószínűleg itt is vannak ilyenek (mármint elfogultabbak).
Reálosok (kivétel erősíti a szabályt) jönnek most Busi esetével, amivel együtt ugyanúgy gólt kaptunk, mert ti kaptatok egy jogtalan 11est (kívül volt).
Ja. Hát nyilván ez az ok-okozat. Még szerencse hogy nem történt valami durvaság a Real meccsen, mert akkor még fel lenne hozva Alves szerelése is a 60.-percben meg Messi műesése a 70.-ben (nyilván nem voltak ilyenek, most csak beírtam valamit random).
Inkább nyertetek volna amúgy, mert most minden mellett ez a legfőbb érv hogy hát így is gól lett meg így is x-eltünk
(ha már egyensúlyról beszélünk, inkább ebben látom az ilyen erkölcsi egyensúlyt). Nem is erről van szó, hogy most itt még mi lett volna ha kiállítják Busit, mert mi lett volna, semmi. Sőt, mégcsak nem is arról hogy a bírói testület/spanyol szövetség/uefa/unicef/ensz/galaktikus birodalom hogyan nyom kit, egyszerűen megnéztem az összefoglalót mikor megláttam az eredményt, és ez elég érdekes volt ahhoz, hogy megnézzem, mi itt a vélemény az esettel kapcsolatban.
(nem általánosítok, mert vannak, akik jól látják, pl. ferni )
Pontosítok: "vannak akik jól látják, ahogy én, pl. ferni"
Amúgy szerintem ha befújják az "a szabályok értelmében, de nem a szabályok szellemében". Hogy kihagyja-e vagy nem, az most az eset megvitatása szempontjából pont lényegtelen, attól még ez a döntés nem lesz helytelenebb/helyesebb.