Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
most ez a Gary O'Connor lett az?Firefox írta:Mindjárt kiderülkakasugynok007 írta:Milyen kokainbotrány van?
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-b ... ztar-54818
ezt most látom csak...Game90 írta: http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/pl ... ir-2094652
Heti 200k-t fog kapni...
Mindjárt kiderülkakasugynok007 írta:Milyen kokainbotrány van?
Ha jól alakulnak a dolgok, akkor a 9. fordulóig 100%-os lehet mindkét csapatozsimiki írta:
1.M.U. 4m 4gy 18-3 +15 12pont
2.City 4m 4gy 15-3 +12 12pont
Két manchesteri csapat között fog eldőlni a bajnoki cím, sajnos nagyon kiemelkednek ebből a mezőnyből.ozsimiki írta:Már 0-3, lehet ebből is egy kiütés, már livetabellán vezetünk megint
M.U. 4m 4gy 16-3 +13 12pont
City 4m 4gy 15-3 +12 12pont
nem semmi!
Szerintem Micah Richards a liga legjobb jobbhátvédje. Arshavin gólja pedig hatalmas potya volt, nem tudom mi lett volna anélkül az Arsenallal. Minden esetre a csapat szerintem javulófélben van, lényegesen jobban játszottak, mint az utóbbi meccseiken.messideco írta:Megvan az első győzelem
Mertesackeren látszik az idegen közeg, de elég biztató volt számomra.
Ramsey mindig rossz megoldást választott, Frimpong a szememben kevés.
Arshavin góljának külön örülök. Jah és Sagna a PL legjobb jobbhátvédje
Egy szó mint száz, nem rossz, de a jó nem ilyen. Ahogy az Fm-ben lehet mondani: not good enough.
ozsimiki írta:Ez felért két own gól igazolással is![]()
Chelsea milyen 2.gólt rúgott,inkább azt linkeld ha megtalálodSturridge enyhén besarkalta
Több, mint bíztatóelbandi írta:Örülök hogy végre Tevez is játszik.
Mondjuk azt a tizenegyest berúghatta volna![]()
Viszont Agüero bíztató
Nasrinak el van törve az egyik ujja a kezén, Dzekonak meg nem árt a pihenő a Napoli elleni BL meccsre. Plusz lehetőséget kell adni a többieknek is, ha már maradt Tévez, lehetőséget kell adni neki is.visca el barca írta:azért komoly ember ez a mancini.
simán kihagyta az eddig parádézó dzekot meg nasrit a kezdőből.