Magyar Válogatott
akkor mi kellene ahhoz h ne keljen olyan sokat menni a csapatainknak a csoportkörökig?
Tudtommal a klubok koefficiensének meghatározására az UEFA által szervezett kupákban semmilyen hatással nincs egy FIFA világranglista. Tény, hogy az alapján is kapnak a csapatok pontszámot, hogy mely országból érkeztek, de azt nem a válogatott szereplése után kapják, hanem az adott ország klubcsapatainak előzően elért eredményei után osztják ki.sjd írta:Igen is, meg nem is. Valóban jobban állnak ezzel a klubok majd, de a válogatott szereplése a BL-helyek számításában annyira elenyésző tényező, hogy ezzel nem leszünk előrébb. Inkább egy-két klubcsapatnak kéne megemberelnie magát és nem kiesni az első ellenfél ellen, akkor talán tényleg több és előkelőbb helyet kapnánk a nemzetközi sorozatokbanZsolti95 írta:Nem tudja valaki h azzal h 27. a vállogatott azzal a klunok is jobban álnak az UEFA-ná, mármint hogy kevesebb kört kell menni a BL és EL csoportkörért?
Igen is, meg nem is. Valóban jobban állnak ezzel a klubok majd, de a válogatott szereplése a BL-helyek számításában annyira elenyésző tényező, hogy ezzel nem leszünk előrébb. Inkább egy-két klubcsapatnak kéne megemberelnie magát és nem kiesni az első ellenfél ellen, akkor talán tényleg több és előkelőbb helyet kapnánk a nemzetközi sorozatokbanZsolti95 írta:Nem tudja valaki h azzal h 27. a vállogatott azzal a klunok is jobban álnak az UEFA-ná, mármint hogy kevesebb kört kell menni a BL és EL csoportkörért?
Nem tudja valaki h azzal h 27. a vállogatott azzal a klunok is jobban álnak az UEFA-ná, mármint hogy kevesebb kört kell menni a BL és EL csoportkörért?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nem hiszem el,hogy érett, jó eszű emberek fél napig offolnak, és nem bírják abbahagyni maguktól, csak kivárják a figyelmeztetést.
Aki nem tud/akar szurkolni a Magyar csapatnak, sőt még mulat is rajta, szíve joga, ő döntése (hogy helyes e ez,az más kérdés). Viszont ha ennek hangot is ad, és úgymond büszkélkedik vele, az már más kategória, és valóban felháborító. Ezennel ebben a topikban befejeződik ez a téma!
Korlátozzuk le szigorúan a Magyar válogatott eredményeire, megítélésére a témát!
Aki nem tud/akar szurkolni a Magyar csapatnak, sőt még mulat is rajta, szíve joga, ő döntése (hogy helyes e ez,az más kérdés). Viszont ha ennek hangot is ad, és úgymond büszkélkedik vele, az már más kategória, és valóban felháborító. Ezennel ebben a topikban befejeződik ez a téma!
Korlátozzuk le szigorúan a Magyar válogatott eredményeire, megítélésére a témát!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
AndrésGerardHernandez: nagyszerűen összefoglaltad. Így gondolom én is.
Összemosásról szerintem szó sincs. A magyar válogatott Magyarországot képviseli. A játékosok a magyar címert viselik szívük fölött. Még a nevükben is benne van, hogy magyar. Lehet valaki csalódott, kiábrándult, ha esetleg rosszul teljesítenek a fiúk. De ez egy alacsonyabb érzelmi szinten történjen, a válogatott iránt érzet szeret, szurkolás ne szűnjön meg!Mikaos írta:Úgy érzem, világosan megfogalmazták a fórumozók, hogy nem a magyar kérdéssel van problémájuk, hanem konkrétan a foci válogatottal, s az annak történő szurkolással.
Mégis össze "kellett" mosni ezeket a dolgokat, és szinte állandó jelleggel ez történik ilyen helyzetekben.
-
- Director del Fútbol
Mikoaos! Mi nem ezt tettük és nem is támadtunk rá senkire. A többiek magyarázták bele a mi hsz-einkbe, hogy azt kérdőjelezzük meg, hogy ők jó magyarok, illetve, hogy nem tetszik nekünk, ha kritizálják a válogatottat. ( komoly vita azért nem volt). Pedig azért szó sem volt erről, ti, ők magyarázták bele. Én Daffyra reagáltam, aki nem a válogatottról, hanem az országról, a magyar nemzetről beszélt. Mondván, hogy azért nem szurkol a válogatottnak, mert nem szereti az országot. Erre írtam, hogy ez tiszteletlenség, nem arra, ha valaki a válogatottat támadja ( persze azt se gúnyosan, kárörvendően tegye, hanem normálisan, érvekkel és azért szurkolni lehet akkor is, hisz ők a nemzetet és mindent, ami ehhez tartozik, képviselik, nem pedig magukat és a kormányt.... Én is utálok egy-két embert a válogatottban, mégis örülök a góljaiknak).
Az embernek jogában áll döntéseket hoznia, és ha valamit gyengének talál, akkor abban változtathat. Mindegy, hogy valaki egy sörmárkában, vagy egy válogatottban csalódik - ez nyilván keményen hangzik, de senkinek nem vonhatjuk kétségbe csalódottságának mértékét, s az ebből fakadó érzéseit, gondolatait.AndrésGerardHernandez írta:Nem a csapat tagjainak feltétlen fényezéséről szól ez, hanem arról, hogy ha más nem is, a válogatott a mi csapatunk és ezt nem lehet elvenni tőlünk. Ez hatalmas érték. És nyilván, tisztában van vele mindenki, hogy milyen teljesítménnyel rukkolnak elő a srácok pár évtizede és magunk között ezt persze kritizáljuk is eleget, de elfordulni tőlük nem lehet, mert nem róluk szól ez, hanem rólunk.
Én nem így érzek, de -mint mondtam- meg tudom érteni azokat az embereket.
Igen, engem is zavar, ha kikap a csapat, én is úgy érzem, hogy én is kikaptam...de valahol pont emiatt egyben szégyenletesnek is érzem, amikor Liechtensteinek ellen küzdeni kell 1 gólért például. Mert ez azt jelenti, hogy valaki hazudik: vagy mi nekünk túl nagyok az elvárásaink (ezáltal magunknak hazudunk), vagy a média/szövetség/a focisták hazudtolnak meg minket az üres ígéretekkel. (Szerencsére ez most egy kicsit off-topic, mert mostanság nem lehet sok panaszunk a játékunkra, az eredményekre).AndrésGerardHernandez írta:Már nem hiszem, hogy sokan törik össze a poharakat mérgükben ha kikapunk, mert sajnos hozzászokhattunk, de azért bosszantó, mert nem csak ők kaptak ki, hanem MI.
Ezzel pedig visszatérnék az első szakaszra: nincs joga senkinek a másik érzéseit megkérdőjelezni. Ha valakinek ez a véleménye, akkor azt el kell fogadni. Visszaolvastam a beszélgetést, és nem találtam olyan dolgot a kommentek között, amelyek durvák lettek volna. Úgy érzem, világosan megfogalmazták a fórumozók, hogy nem a magyar kérdéssel van problémájuk, hanem konkrétan a foci válogatottal, s az annak történő szurkolással.AndrésGerardHernandez írta:Nyilvánvalóan a magyar foci mindent egybevéve az ürülék szintjén van szakmailag, csak itt most egyesek az érzelmi szálakat kérdőjelezik meg ez piszkálja a csőrünket.
Mégis össze "kellett" mosni ezeket a dolgokat, és szinte állandó jelleggel ez történik ilyen helyzetekben. UGYANIS
Szerintem nem a magyar ellenesség lett divat az utóbbi években, hanem más emberek magyarságának a megkérdőjelezése. Legtöbbször egészen apró dolgok miatt (drukkolnak-e egy foci válogatottnak, vagy sem).
- AndrésGerardHernandez
- Jugador del Barça
Magyarország, a magyarság, a magyar nyelv és a magyar futball válogatott. Itt van a lényeg pedig és ezek szerint értitek is, csak még nem érzitek. A lényeg pont az, hogy MAGYAR. Nem a csapat tagjainak feltétlen fényezéséről szól ez, hanem arról, hogy ha más nem is, a válogatott a mi csapatunk és ezt nem lehet elvenni tőlünk. Ez hatalmas érték. És nyilván, tisztában van vele mindenki, hogy milyen teljesítménnyel rukkolnak elő a srácok pár évtizede és magunk között ezt persze kritizáljuk is eleget, de elfordulni tőlük nem lehet, mert nem róluk szól ez, hanem rólunk. És ha erre ráérez az ember, akkor bizony ad neki egy tartást és ez jó érzés.
Furcsa azt bizonygatni amiért az elődeink életüket adták, de ez rendkívül fontos kérdés ma ebben az országban. Ez a nemzeti öntudatosság és itt is látszik, hogy ebben is milyen válság van idehaza. A dolog egyszerű és már írtam is: Ha mi nem állunk ki a magyar értékek mellett (erre TÖKÉLETES példa a válogatott) akkor szerintetek mégis ki fog? Ha győzünk, a világon senki nem fog jobban örülni, mint egy magyar és ha vesztünk senki nem lesz nála szomorúbb vagy lehangoltabb. Már nem hiszem, hogy sokan törik össze a poharakat mérgükben ha kikapunk, mert sajnos hozzászokhattunk, de azért bosszantó, mert nem csak ők kaptak ki, hanem MI.
Az a baj hogy egy jó ideje sajnos már az lett a divat, hogy magyar ellenes legyél (a nemtörődömség is az), viszont ezzel csak magadnak ártasz erre kellene már rájönni. És ha sokak agyát át is mosták már mostanra, azok csak kérdezzenek meg egy külföldi futball szurkolót, hogy szereti e a saját hazája válogatottját. Ez csak itt kérdéses. Akinek a válasz nem, az meg szerintem inkább divat drukker, mint akárki más és ha valami, hát ez végképp nem reklámozandó dolog, inkább hallgasson az ilyen.
Nyilvánvalóan a magyar foci mindent egybevéve az ürülék szintjén van szakmailag, csak itt most egyesek az érzelmi szálakat kérdőjelezik meg ez piszkálja a csőrünket. Ez pont olyan, hogy leanyázol valakit, az kiveri egy-két fogad, és még neked áll följebb.
Furcsa azt bizonygatni amiért az elődeink életüket adták, de ez rendkívül fontos kérdés ma ebben az országban. Ez a nemzeti öntudatosság és itt is látszik, hogy ebben is milyen válság van idehaza. A dolog egyszerű és már írtam is: Ha mi nem állunk ki a magyar értékek mellett (erre TÖKÉLETES példa a válogatott) akkor szerintetek mégis ki fog? Ha győzünk, a világon senki nem fog jobban örülni, mint egy magyar és ha vesztünk senki nem lesz nála szomorúbb vagy lehangoltabb. Már nem hiszem, hogy sokan törik össze a poharakat mérgükben ha kikapunk, mert sajnos hozzászokhattunk, de azért bosszantó, mert nem csak ők kaptak ki, hanem MI.
Az a baj hogy egy jó ideje sajnos már az lett a divat, hogy magyar ellenes legyél (a nemtörődömség is az), viszont ezzel csak magadnak ártasz erre kellene már rájönni. És ha sokak agyát át is mosták már mostanra, azok csak kérdezzenek meg egy külföldi futball szurkolót, hogy szereti e a saját hazája válogatottját. Ez csak itt kérdéses. Akinek a válasz nem, az meg szerintem inkább divat drukker, mint akárki más és ha valami, hát ez végképp nem reklámozandó dolog, inkább hallgasson az ilyen.
Nyilvánvalóan a magyar foci mindent egybevéve az ürülék szintjén van szakmailag, csak itt most egyesek az érzelmi szálakat kérdőjelezik meg ez piszkálja a csőrünket. Ez pont olyan, hogy leanyázol valakit, az kiveri egy-két fogad, és még neked áll följebb.
-
- Director del Fútbol
Ady Endre az országot kritizálta és az éppen szerinte hanyatló magyarságot, nem pedig általában. Mindenesetre itt nem arról van szó, hogy nem lehet valakinek hányingere mondjuk a válogatott felállásától, egyes játékosoktól, vagy épp a játékától, de azért a szurkolás egy más kategória. Egy nemzetért szorítasz általában, nem pedig egy csapatért. Lehet kicsit átfogóbban is gondolkodni ámMikaos írta:Szerintem súlyos hiba összekeverni Magyarországot, a magyarságot, a magyar nyelvet egy futball válogatott szeretetével (akkor is, ha az a válogatott történetesen épp a magyar).
Tökéletesen megértem azokat, akik hosszú idő NEVETSÉGES bénasága miatt elfordultak a csapattól. Azt is megértem, ha nevettek a szánalmas produkción. Sőt, azt is megértem, ha sikertelenséget akartak a válogatottnak.
(Kicsit fura párhuzam: Ady Endrét eszembe nem jutna tiszteletlennek nevezni csak azért, mert ő az ostorozásban, s a negatív dolgok kiemelésében látta a megoldást Magyarországgal kapcsolatban)

Szerintem súlyos hiba összekeverni Magyarországot, a magyarságot, a magyar nyelvet egy futball válogatott szeretetével (akkor is, ha az a válogatott történetesen épp a magyar).
Tökéletesen megértem azokat, akik hosszú idő NEVETSÉGES bénasága miatt elfordultak a csapattól. Azt is megértem, ha nevettek a szánalmas produkción. Sőt, azt is megértem, ha sikertelenséget akartak a válogatottnak.
(Kicsit fura párhuzam: Ady Endrét eszembe nem jutna tiszteletlennek nevezni csak azért, mert ő az ostorozásban, s a negatív dolgok kiemelésében látta a megoldást Magyarországgal kapcsolatban)
Azért kíváncsi lennék, hogy a mondat melyik részével nem tudsz azonosulni.Bányász írta:Szerintem meg ez nem ilyen egyszerű.Magyar vagy, ezért szereted Magyarországot. Ilyen egyszerű.
Persze, hagyhatjuk is, csak leírtam a gondolataimat.
-
- Director del Fútbol
Nem kötelező csak tiszteletlenség nem szeretni az édes szülődet, ez esetben a mindenkori Magyarországot. Ugyanis te okos gyerek vagy, de ha ezt nem magyar nyelven tennéd, akkor fele ennyi tudásod sem lenne.... Van miért tisztelni és van mit köszönni ennek az országnak. Persze nem kötelező, de illik és nem hiszem, hogy ezen a kötelezőn lenne a hangsúly...Sanama írta:Na ezt adom én is. A szeretetnek/szimpatizálásnak miért kéne kötelezőnek lenni bármi iránt?Bányász írta:Szerintem meg (és bocsánat ha megbántok valakit) butaság az,h szeretni kell valakit vagy valamit.A szeretetet bonyolultabb dolognak tartom annál,h lehessen úgy szeretni,h mert kell vagy mert,h ne legyek tiszteletlen.
Szóval én a magam részéről teljesen megértem ha valaki nem szereti az országot vagy mondjuk újpesti létére Újpestet.
Na ezt adom én is. A szeretetnek/szimpatizálásnak miért kéne kötelezőnek lenni bármi iránt?Bányász írta:Szerintem meg (és bocsánat ha megbántok valakit) butaság az,h szeretni kell valakit vagy valamit.A szeretetet bonyolultabb dolognak tartom annál,h lehessen úgy szeretni,h mert kell vagy mert,h ne legyek tiszteletlen.
Szóval én a magam részéről teljesen megértem ha valaki nem szereti az országot vagy mondjuk újpesti létére Újpestet.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Szerintem meg ez nem ilyen egyszerű.Magyar vagy, ezért szereted Magyarországot. Ilyen egyszerű.

De legyen inkább a téma a foci meg a válogatott.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Ezt nem parancsolja neked senki. Ezt nem úgy kell felfogni, hogy valaki beleszól abba, hogy mit gondolj. Ez nem támadás az egyéniséged ellen. Ez egy belülről fakadó érzés. Nem kell feltétlen ilyen pátoszos, fenséges dologra gondolni. Magyar vagy, ezért szereted Magyarországot. Ilyen egyszerű.Bányász írta:Szerintem meg (és bocsánat ha megbántok valakit) butaság az,h szeretni kell valakit vagy valamit.A szeretetet bonyolultabb dolognak tartom annál,h lehessen úgy szeretni,h mert kell vagy mert,h ne legyek tiszteletlen.
-
- Director del Fútbol
A minimum, hogy hálásnak kellene lenni. Azt meg ne kérdezze valaki MAGYARUL, hogy miért

Bányász, a nemzetet, nem pedig a mai országot kell szeretni, illetve hálásnak lenni neki. Nem ugyanaz. És a legfontosabb a tisztelet, felmérni, hogy mit köszönhetek neki, ugyanis ez a fórum is 10-ed ennyire lenne tartalmas, ha nem magyar lenne...

Bányász, a nemzetet, nem pedig a mai országot kell szeretni, illetve hálásnak lenni neki. Nem ugyanaz. És a legfontosabb a tisztelet, felmérni, hogy mit köszönhetek neki, ugyanis ez a fórum is 10-ed ennyire lenne tartalmas, ha nem magyar lenne...
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Szerintem meg (és bocsánat ha megbántok valakit) butaság az,h szeretni kell valakit vagy valamit.A szeretetet bonyolultabb dolognak tartom annál,h lehessen úgy szeretni,h mert kell vagy mert,h ne legyek tiszteletlen.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Ez elég szomorú! Bár amikor ilyennel találkozok, mindig azt mondom: szereti az, csak még nem tudja!daffy írta:ez nem igaz. én sem szeretem és attól,hogy a többség igen,még nem kötelezőziipp írta: Amit viszont állíthatok: ritka az újpesti fradista, és a ferencvárosi lila sem túl gyakori. Az ember természetéből fakad, hogy szereti azt az országot, ahová született, azt a környéket ahol felnőtt...

Kalap, nagyon jól mondod. És persze tényleg van olyan, aki nem szerit még a saját édesanyját se, de általában ott komoly indokok vannak azért. Igazából nem tudom, hogy nem lehet szeretni az országot, ahová születtél, az embereket, akikkel közös a múltad. Számomra ez elképzelhetetlen.
-
- Director del Fútbol
Nem kötelező, ahogy gondolod, csak szimpla tiszteletlenség, körülbelül mintha az édes szülőd nem szeretnéd, aki felnevelt. Persze mindent lehet, mert szabadok vagyunk és nyilván nincs "gondolat-" meg "szívrendőrség", de talán a legjobb szó rá a tiszteletlenség. Viszont szerintem erről ne nyissunk további vitát, mert nem lehet érvelni....daffy írta:ez nem igaz. én sem szeretem és attól,hogy a többség igen,még nem kötelezőziipp írta: Amit viszont állíthatok: ritka az újpesti fradista, és a ferencvárosi lila sem túl gyakori. Az ember természetéből fakad, hogy szereti azt az országot, ahová született, azt a környéket ahol felnőtt...
ez nem igaz. én sem szeretem és attól,hogy a többség igen,még nem kötelezőziipp írta: Amit viszont állíthatok: ritka az újpesti fradista, és a ferencvárosi lila sem túl gyakori. Az ember természetéből fakad, hogy szereti azt az országot, ahová született, azt a környéket ahol felnőtt...
Ez gusztustalan.shutterisland írta:én nem ítélek el senkit, sőt, ez természetes dolog, hogy szurkolunk a válogatottnak, csak vannak lépcsőfokok a fanatizmusban, és én ebben a legalsó lépcsőfokon állok.
szégyen, nem szégyen, elég sok pénzt nyertem régebben a magyarokon úgy, hogy ellenük fogadtam.![]()
Ez a hozzászólás nálam teljesen leverte a biztosítékot... Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy ilyen létezik. Az egy dolog, ki hogy értékeli a válogatott teljesítményét - hiszen a pohár félig teli, vagy félig üres, de ez... Ez egyszerűen agyrém! Igazság szerint nem is tudom mit írjak, annyira elborult számomra. Egyedül arra tudok gondolni, hogy ez egyfajta védekezési reflex az esetleges csalódás ellen.shutterisland írta:őszintén szólva, én örülök, hogy daffy és mihu ilyesmi hozzászólásokat ír, mert így nem vagyok az egyedül az oldalon, aki valahogy úgy véli, mint ők.
persze, MAGYAR állampolgár vagyok, így adott a dolog, hogy szurkoljak a magyar válogatottnak.
de én úgy vagyok vele, mint mondjuk szerintem megannyi ferencvárosban vagy újpesten élő ember, hogy attól nem lesz fradista vagy lila ultra egyértelműen, hogy ott lakik.
így én sem érzem azt, hogy fanatikus magyar válogatott drukkernek kéne lennem azért, mert egy országban születtünk.. persze, én is örülök, ha nyer a magyar válogatott, de nem dőlök a kardomba, ha nem.
nem verem szét a fotelt, ha kapnak egy gólt, nem vágom földhöz a teás csészémet sem..egyszerűen sokszor kikapcsoltam a tévét, azt visszaültem gépezni...bezzeg egy barca meccsen igen..ott gombóc van a torkomban sokszor még osasunák vagy xerezek ellen is, ordítok és tapsolok, ha gólt rúgunk,de sokszor még kapufánál, vagy egy kihagyott ziccernél is felpattanok.
a válogatottal kapcsolatban ez a a fanatizmus nincs bennem, persze hangsúlyozom, ettől függetlenül szorítok értük.
ennek az oka az lehet igazából, hogy annyira a tudatalattimba szállt ez a "kisteleki"-féle időszak, hogy sz.r minden a magyar labdarúgásban, hogy megutáltam az egész magyar focit, és az ilyen vanczák meg torghelle féle játékosoktól is agyf.szt kaptam, egyszerűen nem voltam kíváncsi rájuk, és csak röhögtem, mikor a bábválogatott sz.pott máltától mondjuk.
ami erre még rátesz egy lapáttal, a sok divatmagyar, aki azokban az időkben, meg amikor a hollandok cicáztak velünk, röhögtek, meg fikázták őket, most meg verik a mellüket.
személyes példa, haverom svéd meccs előtt : na mennyit kapunk a svédektől? svéd meccs után : szép volt fiúk, ria-ria hungária <3.
és ezek (az amúgy focit alapjáraton nem is értő, követő emberek) úgy fel tudnak szabni, hogy hihetetlen...3-4 játékost tudna felsorolni a válogatott kezdőből, de ő magyar válogatott elkötelezett szurkolója...vereség és égés esetén kiröhögi meg lehordja a magyar focit, egy siker esetén egekig magasztalja....szinte divatdrukker.
persze látható, hogy most alakul egy szerethetőbb válogatott, de én ezt a sikert is helyén tudom kezelni, a svédek ellen egy x-es meccset húztunk be a végén, míg úgy hallottam, a moldávokat sem nagyon fociztuk le.(sajnos ezt a meccset nem láttam, focizni voltam)
az én felfogásom kicsit konzervatív volt ilyen téren mindig is (lehet ez is tudatalatti berögződés, hogy régen milyen eredményeket értek el puskásék,stb.) , nekem alap dolog, hogy egy magyar válogatott san marinot, moldovát meg finneket meg tudja verni.
a svédek más tészta, de igazából a nagy számok törvénye alapján várható volt, hogy 1x csak bemakkoljuk már őket.
svédországban, és hollandia ellen oda-vissza papírforma volt a vereség.
szóval az én várakozásaim (tegyük fel verjük a finneket) azért annyival nem szárnyalják túl, annyi, hogy én itthon x-et vártam a svédek ellen, illetve finnországban is x-es meccset éreztem.
azért hajrá magyarok, meg minden...de nem égek lázban.
Amit viszont állíthatok: ritka az újpesti fradista, és a ferencvárosi lila sem túl gyakori. Az ember természetéből fakad, hogy szereti azt az országot, ahová született, azt a környéket ahol felnőtt...
Mióta követed a válogatott szereplését? Mert én ennél sokkal jobban átgondolt focit játszó (na nem mintha magasan lenne a mérce) magyar csapatot is láttam csúfosan elbukni. Ráadásul ha körülnézek nemzetközi szinten mit látok? A jól szereplő kiscsapatok baromira megszervezett, fegyelmezett játékkal tudják elérni a kiemelkedő eredményeiket.Sanama írta:Nem akarok senkit megbántani,de akik nem láttak fejlődést a csapatban,azok mit néztek az utolsó 2 meccs alatt?
Számomra nagyon rég volt ennyire élvezhető egy Magyar Válogatott meccs. Végre nem ötlettelen felívelgetős foci ment,hanem szépen a földön, olykor 1érintőből a széleket kihúzva járatták a labdát a fiúk. Persze ez egy Barca után jóval gagyibb,de akkor is sokkal több értelmét látom még így is , mint annak , hogy íveljük fel aztán Sanyi hátáról hátha bepattan....
Persze lehet csak a szkepiticizmusom beszél, de sokszor felszálltunk már arra a vonatra, hogy na most végre nyerünk, jól játszunk, van esélyünk, elkezdtünk építkezni, kezd beérni a munka gyömölcse satöbbi, de valahogy mindig lepottyantunk.
Én továbbra is szurkolok a srácoknak, legalább annyira, mint a Barcelonának és nem vagyok elégedetlen sem, mert reálisan nézve túlteljesítünk ebben a selejtező sorozatban. Csak egyelőre még nem látom, hogy ez most egy felfelé vezető út kezdete lenne, vagy csak a hullámvasút egyik magasabb pontja, amit követhet még könnyen negyedik kalap.