Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Viszont az eddigi összes selejtezőnket, legyen az VB vagy EB számítva is most rúgtuk a legtöbb gólt. Márpedig a régebbi, ennél jóval híresebb csapataink is kerültek össze nagyon gyenge csapattal, vagy a közelmúltban is kerültünk össze pont San Marinoval,mégsem szereztünk összességében ennyi gólt még SOSEM. Szóval most nem csak a pofozó gép szerepét betöltő csapatokat tömjük ki,hanem azért lehet ez a rekord,mert mindenki más ellen is be-be találunk.shutterisland írta:nem rossz tényleg, de azt is figyelembe vehetjük, hogy több meccset játszottunk, mint ezek a csapatok, illetve a mi csoportunkban van san marino egészen pontosan 0-49-es gólaránnyal.sjd írta:Amúgy az nem rossz statisztika, hogy a hollandok, németek és svédek után mi rúgtuk a legtöbb gólt a selejtező mezőnyében (többek között olaszokat, franciákat, angolokat, spanyolokat! megelőzve)
más csoportban is vannak gyenge csapatok, de azok fele ennyit sem kapnak, és rúgnak is azért néha nap.
viszont ezt a san marinot egy andorra vagy málta is verné 2-3 góllal akár.

Én is csak egyet tudok érteni veled. Végre van miért szurkolnunk a selejtező végén is és még ha nem is jutunk ki, a kicsinek is örülni kell, mert már régóta (sajnos) ennyit se kaptunk.Kalap1988 írta:daffy! Szerintem senki sem sző nagyravágyó terveket, a következő meccsre kell koncentrálni és egyszerűen szurkolunk. Ez sem nem nagyképűség, sem nem nagyravágyó tervek szövögetése. Szerintem ez belefér. A fiúktól pedig elég sok bravúrt kaptunk, aminek, ha szerencse, ha nem, ha kijutunk, ha nem örülnünk kell és kalapot kell lengetni. Ennyiről szól a történet, nem pedig matekozni kell és fölöslegesen spekulálni. Ria! Ria! Hungária!
Egyetértek.Kalap1988 írta:daffy! Szerintem senki sem sző nagyravágyó terveket, a következő meccsre kell koncentrálni és egyszerűen szurkolunk. Ez sem nem nagyképűség, sem nem nagyravágyó tervek szövögetése. Szerintem ez belefér. A fiúktól pedig elég sok bravúrt kaptunk, aminek, ha szerencse, ha nem, ha kijutunk, ha nem örülnünk kell és kalapot kell lengetni. Ennyiről szól a történet, nem pedig matekozni kell és fölöslegesen spekulálni. Ria! Ria! Hungária!
nem rossz tényleg, de azt is figyelembe vehetjük, hogy több meccset játszottunk, mint ezek a csapatok, illetve a mi csoportunkban van san marino egészen pontosan 0-49-es gólaránnyal.sjd írta:Amúgy az nem rossz statisztika, hogy a hollandok, németek és svédek után mi rúgtuk a legtöbb gólt a selejtező mezőnyében (többek között olaszokat, franciákat, angolokat, spanyolokat! megelőzve)
Eddig 16 évig nem vertük meg őket. Csak ennyi változott, hogy most volt annyi plusz a csapatban. És melyik csapat verte meg olyan lazán ezt a svéd csapatot mostanában? A holland, aki világ 1.? igen.daffy írta:pont ezt gondolom én is. megvertük a svédeket,és? mi változott? semmi. esélyünk van,de az sem nagy. a hercules is megverte a barcát,mégsem akart senki bajnokságot nyeretni velük. helyén kell kezelni a sikert és nem nagyratörő terveket szőni egyből. arról nem is beszélve,hogy olyan sima azért nem volt.

Én is így látom egyébként! Vitathatatlan hogy javultunk, elsősorban abban hogy végre próbáljuk játszani a focit a képességeinknek megfelelően, és nem töketlenkedünk annyit( azért van egy két kivétel...). Viszont összességében ettől még mindig jóval több kell.d írta: Egyébként meg kell hogy mondjam én jelentős javulást nem érzek a válogatottal kapcsolatban. Most sikerült nyernünk a svédek ellen egy olyan meccsen, amit el is veszíthettünk volna, szép eredmény meg minden, de nem volt meggyőző. Írtátok, hogy a hollandokkal ne példálózzunk, rendben, akkor azt említeném, hogy a finneket sem sikerült meggyőzően vernünk. A játékosállomány nem lett jobb, mint eddig bármelyik évben, a szervezettség nem emelkedett, annyi a különbség, hogy most pár meccset sikerült a legvégén győzelemre menteni, amiket eddig nem. Ez előrelépés? Talán, majd ha rendszeresen mentális stabilitást mutat a válogatott, akkor rábólintok.

pont ezt gondolom én is. megvertük a svédeket,és? mi változott? semmi. esélyünk van,de az sem nagy. a hercules is megverte a barcát,mégsem akart senki bajnokságot nyeretni velük. helyén kell kezelni a sikert és nem nagyratörő terveket szőni egyből. arról nem is beszélve,hogy olyan sima azért nem volt.d írta: Egyébként meg kell hogy mondjam én jelentős javulást nem érzek a válogatottal kapcsolatban. Most sikerült nyernünk a svédek ellen egy olyan meccsen, amit el is veszíthettünk volna, szép eredmény meg minden, de nem volt meggyőző.
d írta:
Egyébként megfogott a Nemzeti Sportban olvasott Szabics interjú. Pontosan nem tudom idézni, de olyanokat írt, hogy mennyire jó, hogy Sanyi bá nem szabja meg, hogy pontosan mit játsszanak, csak a felállást és szerepeket veszik át. Lehet én vagyok hülye a focihoz, de szerintem ez inkább hátrány, mint előny és ha megnézzük a nagy tornákon történteket, akkor láthatóak, hogy főleg kis csapatok is, de olykor a nagy válogatottak is a hihetetlen magas fokú szervezettségnek köszönhetően tudtak kimagasló eredményt elérni. Ehhez képest - ezek szerint - Egervári csak felzavarja őket a pályára, nagy vonalakban elmagyarázva, hogy mit kell. Megjegyzem ez meg is látszik a játékunkon. Tudom, hogy a válogatott nincs annyit együtt, mint egy klubcsapat, mást kell elvárni, de...
Ilyen szakemberrel mire fogunk jutni nemzetközi szinten?
Na igen a kiemelt résszel tévedtem. Mivel vannak, 5 fős csoportok is, így a 6 fős csoportokban az utolsó helyezett ellen szerzett pontokat levonják. Szóval, már is nem állunk olyan jól.fcbarca0827 írta: Elég sokszor le van írva alább, de azért még egyszer:
A 9 csoportelső és a legjobb csoport második automatikusan kijut az EB-re. (A vicc az, hogy erre a magyar-svéd kettősnek és a görögöknek van a legnagyobb esélye.)A további 8 2. helyezett meg játszik a maradék 4 helyért.
Van 16 hely,ebből ugye 2 házigazdáé. A 9 csoportgyőztes és a legjobb második továbbmegy és marad 8 a pótselejtezőre, innen is továbbmegy 4. Ez össz-vissz 16. Javítsatok ki, ha tévedek.Guardiola írta:A legjobb csoportharmadik nem jut tovább (9 csoport van)? És ha megverjük a Finneket 21 pontunk lesz, ennyi egyetlen csoportharmadiknak sem lehet. B csoportban lehet 20 pontos harmadik (erre kicsi az esély de lehet 3 20 pontos csapat) a D-ben 18 pontos lehet Románia a többiben még a mostani 18 pontunkat sem tudja elérni a 3.
Elég sokszor le van írva alább, de azért még egyszer:Guardiola írta:A legjobb csoportharmadik nem jut tovább (9 csoport van)? És ha megverjük a Finneket 21 pontunk lesz, ennyi egyetlen csoportharmadiknak sem lehet. B csoportban lehet 20 pontos harmadik (erre kicsi az esély de lehet 3 20 pontos csapat) a D-ben 18 pontos lehet Románia a többiben még a mostani 18 pontunkat sem tudja elérni a 3.