Grat a fiúknak, helyenként elég tetszetős volt a passzolgatás, s amitől picit tartottam, hogy görcsösek leszünk, mert kell a 3 pont nem következett be, persze ehhez kellett a nemzet bombázója Senor Vanczák 3 méteres bombagólja!Még megverjük remélhetőleg a finneket, s bőven várakozás felett teljesítettünk!Hollandok ellen "bekalkulált" volt a 2 zakó viszont a svédektől mcsentünk pontokat, s mindenki más "megvolt"!
daffy írta:török,ír,szerb,bosnyákok,görögök,montenegró,dán,cseh. eddig ők a csoportmásodikak,a miénket nem számítva. a török,szerb,dán trió ellen szerintem nem lenne esélyünk,a görög,cseh duót megszoríthatnánk 1 jó napon,a bosnyák,montenegró,ír csapatok ellen pedig nem elképzelhetetlen a továbbjutás. viszont mivel nem lesz meg a 2. hely és jelenleg nincs is meg,így kár számolni,spekulálni. a mi csapatunk nincs benn európa 16 legjobbja között jelenleg,de bízni szabad,csak nem vakon
+1
A realitás, s a pesszimizmus olykor nagyon közel áll egymáshoz!
Jelenleg szerintem sem vagyunk ott Eu 16 csapata között, de legalább elértük, hogy 3ik kalaposak vagyunk, s biztosan hozzuk a "kicsik" ellen is a meccseket!
Illetve 7et lőttek a jugók (nem 8at), a mai napig előttem van, hogy napokkal előtte ki kellett menni az Üllőire jegyet venni, s állt mindenhol a tömeg a meccs elején, s lemaradtunk az első pár percről, amíg Mijatovicék berámoltak 3 vagy 4 gólt......
Nem mondom, hogy jó lenne megint átélni, mert persze szörnyű volt a 12-1es összesítés, de az a láz megint eljöhetne!De reálisan nézve ha a svédek pontot hagynak Helsinkiben utolsó meccsen Svédországban abban biztos lehet mindenki 1000%on fognak pörögni, s lehet még a király is felajánl pár koronát a hollandoknak, csak hogy lefeküdjenek!Szóval persze hollandoknak presztízs a makulátlan mérleg, de úgy gondolom a svédek ha azon a meccsen dől el minden, kijutnak!
Ez nem pesszimizmus csak sportdiplomácia
Egyébként van kiemelés a pótselejtezőkön?