Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem csak a kapuskirúgásnál laggol be, azért mert ott láccik a nézőtér meg minden és az már sok neki de a játékban minden oké nekem.Rapika írta:Nem értem ezeket a klánszervezőket!Nektek nem lassú a netes fifa?
Nekem nem...A net sebességtől meg a memóriától is függ...Meg persze nemárt a grafikát levenni max 1024es felbontásra...Fernando írta:Nekem is dög lassúRapika írta:Nem értem ezeket a klánszervezőket!Nektek nem lassú a netes fifa?
Van bezonySzumi írta:Raulito van msn-ed?
nekem sikerültSzumi írta:MSN-en mindenkinek segítek beállitani a mircet.
mirc fentvan,fifa nincs..sehogyse indul..Szumi írta:Mit ir ki? Meg lejet oldani , hogy elinduljon. Mircen az emrek 80%-ának nem indult el. Mára mindenkinek megy. ( nekem eredeti). Gyere fel mircre és segitenek. quakenet server #fifa.hu szoba
Rendben és hogyan találom meg azt a csatornát amin ti vagytok?Szumi írta:Azon lépj túl. 30 napig lehet használni.(utána is)
Hát leszedtem a germany verziót,de a regisztrációnál megakadtam...Lehet hogy hülye vagyok de 20$ba kerül a regisztráció vagy nemértem...Szumi írta:A mirc 1 chat progi www.mirc.com. A skill pedig nem számit , majd bele jössz.
Engem érdekelne,bár nemvok még profi a gameban...De mi az a mirc?Szumi írta:Akit érdekelne klán , az keresen mircen a &e-corps csatin vagy msn-en : szumi20@hotmail.com vagy icq-n 234-975-387. (Mirc kötelező lesz!!!)
Megbizható embereket keresek.
Engem érdekelne,scak épp nem indul el a fifa..Szumi írta:Akit érdekelne klán , az keresen mircen a &e-corps csatin vagy msn-en : szumi20@hotmail.com vagy icq-n 234-975-387. (Mirc kötelező lesz!!!)
Megbizható embereket keresek.