Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Na ja, de ha nem Angliában laksz, elég nehezen elérhető. Rendelj ebayről egy skyos beltérit, legyen egy kint elő jó ismerős, akivel elintézed az előfizetést, és a kártyát. Meg lehet oldani, de elég sok munkával jár. Nem baj, tíz-tizenöt éven belül mi is elérjük ezt a szintet.shearer09 írta:A legjobb a Sky Sports
Az osszes Barca meccset adjak, legyen az bajnoki, kupa.
A BL-t meg ugy csinaljak hogy adjak az osszeset es te valasztod ki melyiket nezed, es persze valtogathasz.
Es szerintem nagyon jok az angol kommentatorok.
Mondjuk ez így nem igaz, legalábbis mai fejjel nézve, volt 1játéknapon 1DB MECCS. az se volt az igazi.albicelesteX írta:Régen az m1 ment és jó volt ma van 100 csatorna amiből 2 kivételével mind kuka?Hol van itt a fogyasztóvédelem,ez egy nagy játék az egész.Nevetséges.
Nekem a Viasat3-as BL is tetszett. Emlékszem ment a meccs és ha bárhol gól volt, akkor nyomban mutatták is. De ez a digis is egy vicc. Nekünk az van és jó, hogy látjuk a meccseket, de amit művelnek az elképesztő. A PL-t egész jól levezetik, de a többit. A BL-ben végig a PL és a Seria A magasztalása megy és a spanyolok lehúzása. Az egyik kommentáruk meg állandóan a Barcát húzza le. Azért az se szép, amit a sport1 csinál a Reallal,de őket nem húzzák le, de ami a diginél van röhej. Aki látta az európai szuperkupa meccset az emlékezhet. Akkora baromságokat mondott a kommentátor, majdnem hülyét kaptam.Barcaádám írta:Tudtommal ez a 3. év és 3 évre vették meg..barca99 írta:Van egyáltalán olyan szolgáltató/csomag ebben az országban, amiben egyszerre van Pro4, DigiSport és DigiSport Plus?
Egészen hihetetlen, hogy ezt mindig meg lehet csinálni. Én csak olyan kocsmákat ismerek, ahol Digi van, nyilván aki rááll a sport témára, az a Digivel szerződik, mert ott van szinte minden. Erre bejön ez a Pro4, ami kb. sehol nincs.
UEFA-nál legalább van PPV, remélem két-három eurónál nem drágább egy meccs. Bár így is ritka nagy profátlanság, akármilyen tévéelőfizetés mellé.
Nem tudja valaki, hogy a tv2 mennyi időre vette meg a közvetítési jogot?
Nekem speciel mindegy, de azért jól kicsesztek egy csomó emberrel ezzel a pro4 -el.. fölösleges volt ez, pláne jóban rosszban miatt..
Bár a digi se jobb ami alig van 6-700 000 embernek.. nem látok 4-5 jó kis bajnokságot...
A legjobb az volt a mai napig amikor a Sport TV-n volt az összes a spanyol, angol, olasz liga,uefa kupa , Sportklubon volt a német orosz, M1en meg a BL..
Tudtommal ez a 3. év és 3 évre vették meg..barca99 írta:Van egyáltalán olyan szolgáltató/csomag ebben az országban, amiben egyszerre van Pro4, DigiSport és DigiSport Plus?
Egészen hihetetlen, hogy ezt mindig meg lehet csinálni. Én csak olyan kocsmákat ismerek, ahol Digi van, nyilván aki rááll a sport témára, az a Digivel szerződik, mert ott van szinte minden. Erre bejön ez a Pro4, ami kb. sehol nincs.
UEFA-nál legalább van PPV, remélem két-három eurónál nem drágább egy meccs. Bár így is ritka nagy profátlanság, akármilyen tévéelőfizetés mellé.
Nem tudja valaki, hogy a tv2 mennyi időre vette meg a közvetítési jogot?
Ez komolyan mondom szánalom. Ez hihetetlen. Ezért érdemes volt megvenni a Viasat3-tól és a TV6-tól. Az első évben emlékszem lelkesen, szakértőkkel szépen fölvezették a műsort. Az előző idényt már csak simán leadták, most pedig ez. Már kezdtem örülni, hogy egyszerre a Digisporttal és a Digisport Plusszal 3 meccs közül válogathatok, így viszont még a Barca-Milant is kénytelen vagyok netről nézni. Köszönöm szépen TV2!
Ez megint no komment, bár nekem van pro4-em,de nem hiszem, hogy mindenki így van ezzel. A másik nap, vagy meccsek maradnak a diginél? Még az év elején reménykedtem benne, hogy a TV2 Pro4 kettős lesz, mert digim nincs, de nem úgy tűnik.
voltál már valaha olyan labdarugo eseményen, ahol tanuja voltál annak a csúnya futballhuliganizmusnak?messideco írta:visca el barca: miért lenne óriási bunyó? Légyszi írd le Kíváncsivá tettél
Akkor legyen így, kicsit le kéne amortizálni arrafelé a tájat vagy legalább is átrendezni.visca el barca írta:messideco írta:Jah és a döntő Bukarestben. Jó lenne egy Lazio-Rapid Bukarest Tuti ott lennék
bukarestben lesz a döntő?
lazio-rapid? hülye vagy? el se kezdenék a meccset akkora tömegverekedés lenne
messideco írta:Jah és a döntő Bukarestben. Jó lenne egy Lazio-Rapid Bukarest Tuti ott lennék
A PRO4 és a Digi is adja.stef.lev írta:sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a mai meccset melyik adó fogja közvetíteni?