Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Persze, tök jó játékosok, csak ha van egy összeszokott, klasszisokból álló csapat, akkor miért kell ilyenekkel megbontani, Alonso totál felesleges, Silva jól játszik, vele nem is lenne gond, ha nem Pedro v Cesc helyett lépne pályára. Én csak azt mondom, hogy a lejjebb felsorolt 6 játékosunk tökéletesen ismeri egymást, bizonyítottan a világ legjobb csapatát alkotják. És ahelyett, hogy ők kezdenének, inkább meg van bontva az egész ilyenekkel...lluisllach89 írta:Negredo a legjobb formában lévő spanyol csatár, nagyon lebecsülik, David Silvát megkérdőjelezni megint csak vicc. Alonsóról meg nem is érdemes beszélni, egy stabil pontja a Madridnak.Tocy írta: Viszont, hogy Negredo és Xabi Alonso mit keres a kezdőben, de akár Silva is, azt továbbra sem értem.
Azért barátságos () meccs volt, nem kell levonni messzemenő következtetéseket.
ArbeloaKalap1988 írta:Azért egy dolgot tisztázzunk: Ha Reáléknál tiszteletreméltó, hogy Albiol védte Iniestát, akkor Businál is egyen, hogy az Albiolt ellökő emberhez ment oda erősködni védeni a madridistát... Vagy egyik helyen se legyen tiszteletreméltó, de az nem módi, hogy a mi fiúnkat letoljuk, őt meg nem. Pedig Albiol kezdte, ugyanis, ha nem lök, akkor maximum szóváltás lett volna Ini és a chilei közt.
itt szintén Arbeloa, csak, hogy tegyük tisztába a dolgokatIniesta gól Xavi passzából, Cesc gól Iniesta passzából, Cesc gól Pedro kiharcolt büntetőjéből.
Majomarcú Busquets azért odarohant lökdösődni...
Negredo a legjobb formában lévő spanyol csatár, nagyon lebecsülik, David Silvát megkérdőjelezni megint csak vicc. Alonsóról meg nem is érdemes beszélni, egy stabil pontja a Madridnak.Tocy írta: Viszont, hogy Negredo és Xabi Alonso mit keres a kezdőben, de akár Silva is, azt továbbra sem értem.
egyetértek, VdB a leggyengébb pontja a válogatottnak...Tocy írta:Szerintem meg nem lesz elég. Amíg Del Bosque baromságokat csinál, addig ez a válogatott nem lesz képes úgy játszani, ahogy tudna. A német utánpótlás szintén bombaerős, a VB-n is jók voltak, és most már lassan beérik az új generáció, plusz jönnek még a fiatalok ott is. A hollandok is erősek, nagyon össze vannak rakva, bár egyénileg elmaradnak a másik kettő mögött.
De így nem fognak nyerni, mert a németek tuti, de talán a hollandok is lelépik őket...noname írta:Sztem ez Del Bosque esetében egyszerű arrogancia. Erre a sapnyol válogatottra a legjobban illő taktika a 4-3-3, vagyis a Barcáé. VdB mégis inkább 2 szűrőt használ. Miért?
Azért, mert így az ő érdeme a győzelem. Ha teljesen leutánozná a Barca taktikáját, akkor mindenki azt mondaná, hogy csak Pep taktikáit használná.Inkább játsszanak gyengébben, de az ő taktikájával nyerjenek...
egy spanyol-argentín meccsen Messinek is odataposott... Messi mutogatott, Busquets meg le se sz*rta.Firefox írta:Amikor Busi Alexist fellökte (szabályosan), akkor azért egy "bocsi haver" szerintem járt volna Sáncheznek. Ő meg otthagyta, vergődjél koma!
Nem szeretem az ilyen felfogású embereket, mint Busi.
Nem, az két különböző eset volt. Ez úgy alakult ki hogy Iniesta elküldött mindnkit a cseleivel és Vidal érkezett keményen. Már nem először, meg folyamat dumált, volt már hogy Silvára is rámozdult.shutterisland írta:
csak firefox írtam, hogy busq fellökte, és úgy értelmeztem, hogy a balhéban volt valami.
csak firefox írta, hogy busq fellökte, és úgy értelmeztem, hogy a balhéban volt valami.lluisllach89 írta:De. 2-t lerúgott, utána 3-an megkergettékshutterisland írta:ugye alexis nem balhézott a többi barcással ?![]()
Hogy lehet ilyet kérdezniDehogy balhézott, a végén még békíteni próbált.
Ah dehogy, segitett a bekitesben, azt hiszem Iniestaval beszelgetett olelkezve!shutterisland írta:ugye alexis nem balhézott a többi barcással ?
De. 2-t lerúgott, utána 3-an megkergettékshutterisland írta:ugye alexis nem balhézott a többi barcással ?