Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem egyáltalán nem volt jobb a csapat, csupán a svédek voltak gyengék, ezzel persze nem szeretném Rudolfék érdemeit becsmérelni.messideco írta:Szép volt fiúk! Megvan a győzelem.
Csak én érzem úgy, hogy Dzsudzsák nélkül jobb volt a csapat?
Nekik az idegenben lőtt gól miatt. Legalábbis egy Bl példát tudok mondani erre, mikor a MU és a Bayern egy csoportban volt, németeknél 1-1 lett, míg a másik meccsen 0-0, és a MU végzett előrébb.shutterisland írta:amúgy ha 3-1re nyertünk volna, akkor az egymás elleni eredmény (3-1;2-0) kinek kedvezett volna ? nekünk a több gól miatt, vagy nekik az idegenben lőtt gól miatt ?
Dzsudzsákot nagy focistának tartanám-persze magyar szinten- ha a válogatottba is csinálna valamit. Mert nekem annyi marad csak belőle, hogy vágott egyet a finneknek, meg 2007ben megforgatta az olaszokat, de az sem ma volt.N7 írta:
Őszintén szólva Gera nekem nem hiányzott,Dzsudzsi igeeen és picit Szalai is:) Na meg Juhász Rolival azért stabilabb az a védelem:)
fanbarca írta:Szalai 1 hónap, Gera 2 hét, Balázs 2 hónap múlva..FtcSikiHun írta:
Egyébként Szalai, Gera, Dzsudzsi mikor épül fel?
Mindenesetre küzdenünk kell, s reméljük, hogy a finnek "összeverekednek" a svédekkel. Hajrá San Marino!!
Szalai 1 hónap, Gera 2 hét, Balázs 2 hónap múlva..FtcSikiHun írta:
Egyébként Szalai, Gera, Dzsudzsi mikor épül fel?
pedig csöndben jegyzem meg,hogy ez lenne az alap és az ezen felüli teljesítmény a kellemes meglepetés. legalább is,amikor lelkesedtem anno a válogatottért,akkor ez lett volna.ozsimiki írta:Azért HA hozzuk a Moldávok ellen,és a Finnek ellen is a 3 pontot, semmi sem fog megmenteni engem sem,de szerintem egy józan felfogású Magyart sem,hogy ne gratuláljak maximálisan a csapatnak.
Azt hiszem eléggé megsüvegelendő teljesítmény az,ha csak a VB döntős Hollandok vernek meg minket kétszer,és a svédek otthon. Többi meccset pedig hozzuk egytől-egyig. (ha a fenti bekövetkezik)
Szóval szerintem ez a lehető legnagyobb maximum, bár a Hollandok ellen idegenben nagy pechünk volt,h legalább nem lett x...de elsődlegesen a maximum.
már így is elég szép teljesítmény ez.
Most már ne hibázzunk,és adjuk meg magunknak a sanszot,h a svédek hibázhassanak.
Azért a hollandoktól szerintem kikapnak, mert a válogatottak nem szokták félvállról venni ( hol lesz a meccs), mert egyrészről meccsben kell lenni, ki kell használni a kevés találkát, másrészről elvárás is van. Szerintem mondjuk 25-30%, nem csak 10, persze így is ők az esélyesebbek,de ezzel a játékkal még a finnektől is kikaphatnak...ozsimiki írta:Tisztán látás végett, akik nem tudnák:
-minden csoport 1. kijut
-a legjobb csoport 2. kijut
- a többi csoport 2.okokat összepárosítják,és oda vissza vágós alapon eldöntik ki jut ki.
-+ a két szerevező ország már automata résztvevő
az a gond,hogy most beértük ugyan a svédeket,de egymás elleni számít, és az nekik jobb (2-0, 1-2). és még eggyel kevesebbet is játszottak.
tehát ha még ki is kapnának 1x, ők lennének a 2.ak. NEKÜNK AZ KELL,HOGY A SVÉDEK LEGALÁBB 4PONTOT VESZÍTSENEK, MI PEDIG NYERJÜK A MARADÉK KÉT MECCSÜNKET (Moldova-MAGYARORSZÁG, MAGYARORSZÁG-Finnország).
Röviden ennyi.
Svédek mennek Finnországba, ott kellene egy x legalább,és otthon ki kellene kapniuk a biztos kijutó Hollandoktól. szerk: san marinoba is mennek,de az meglesz biztosan.
esélyünk: 10%.
Gondolom a Svédekre gondoltál..ozsimiki írta:
tehát ha még ki is kapnának 1x, ők lennének a 2.ak. NEKÜNK AZ KELL,HOGY A SVÉDEK (javítva) LEGALÁBB 4PONTOT VESZÍTSENEK, MI PEDIG NYERJÜK A MARADÉK KÉT MECCSÜNKET (Moldova-MAGYARORSZÁG, MAGYARORSZÁG-Finnország).
Nem tudom hogy áll a táblázat, de ha megverjük a Moldávokat, és a svédek kikapnak a hollandoktól akkot kint vagyunk, nem?lluisllach89 írta:Ennél mákosabb nincs nagyon mert az utolsó 25 percben semmit nem csináltunk, de tényleg. Semmit.ozsimiki írta:VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGRE!!!!
Nagyon kijárt már egy győzelem a Svédek ellen, igazából egy mákosnak kellett volna lennie,h érezzék Ibráék milyen [auto_cenzúra] úgy kikapni,de most végig partiban voltunk,és megnyertük
SZÉP VOLT FIÚK!
Kijutni nem fogunk,de így kell meghalni! Egervárit tartsuk ott még 4-5évig,és akkor lehet valami, elég fiatal a mag,és sok benne a reláció.
HAJRÁ MAGYAROK!
Végre egy bravúr, de jó látni.
Cr Priskintől tanult biciklizni
jó,de a svédek makk győzelmeihez képest ez nem szerencse. Amikor a 90.percben Ibra hasáról bepattan,vagy amikor még régebben semmit se csináltak szinte végig,majd Ibra lába elsül a hosszabbításban,stb...Ozsi
Ennél mákosabb nincs nagyon mert az utolsó 25 percben semmit nem csináltunk, de tényleg. Semmit.ozsimiki írta:VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGRE!!!!
Nagyon kijárt már egy győzelem a Svédek ellen, igazából egy mákosnak kellett volna lennie,h érezzék Ibráék milyen [auto_cenzúra] úgy kikapni,de most végig partiban voltunk,és megnyertük
SZÉP VOLT FIÚK!
Kijutni nem fogunk,de így kell meghalni! Egervárit tartsuk ott még 4-5évig,és akkor lehet valami, elég fiatal a mag,és sok benne a reláció.
HAJRÁ MAGYAROK!